Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח.

יש לי בעיה במחשב, הוא נותן מדיי פעם (פעם זה היה כל כמה ימים, עכשיו יותר) FATAL ERROR, מסך כחול ונכבה.

עשיתי בדיקת זכרון דרך WIN7 - זה לא זה.

מישהו מכיר תוכנה שאני יכול להריץ ושתאמר לי מהו החלק הסורר...?

תודה.

פורסם

נסה לשלול בעיות חום על ידי הפעלת Prime95 (להורדה בגוגל) למינימום שעה (הבדיקה המלאה אורכת 24 שעות).

כמו כן נסה ולא במקביל לפריים להריץ תוכנה בשם SuperPI על טסט של 32 מגה על מנת לשלול בעייה במעבד\לוח\מערכת הקירור של המחשב\ ספק כוח.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

ברוב הכרטיסים המודרניים קיים חיישן לניטור טמפרטורה, תוכנה בשם EVEREST תוכל לעזור לך באיתור הנתונים האלו.

דבר נוסף - אם זאת בעייה פיזית בכרטיס אתה תוכל לזהות זאת בעזרת ארטיפקטים (מן נקודות צבעוניות) שיופיעו על המסך, מנסיון שלי: הבעייה בכרטיסי מסך היא לרוב דרייברים לא מעודכנים שגורמים לשיבושים כמו שאתה מתארך כגון אתחולים פתאומיים ומסכים כחולים.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

הייתי מנסה משהו קצת אחר:

בזמן שאתה חוטף את המסך הכחול - תרשום את השגיאה המלאה (ממש את כל השלוש שורות), או יותר פשוט - צלם את המסך עם הפלאפון.

ואז תפתח גוגל - ותרשום את מספר השגיאה (כל הX00000007100 למיניהם).

ככה אני מצאתי פתרון - שהיה בכלל קשור להגדרות רג'יסטרי מתנגשות.

בד"כ באתר גם יגידו לך מה כדאי להוריד כדי לתקן את הבעיה.

בברכה!

יונתן.

פורסם

דבר ראשון רשום את קוד התקלה והעלה לכאן, יכול לסייע רבות בפתרון הבעיה במידה ומדובר בתקלת תוכנה.

האם הותקנה איזו תוכנה חדשה/עדכון לתוכנה במחשב טרם התחילה הבעיה?

דבר שני,

הורד את תוכנת אברסט מהקישור הזה:

http://www.lavalys.com/support/downloads

התקן אותה, לאחר מכן פתח אותה.

בצד שמאל תראה טבלה עם הרבה אפשרויות, לחץ על העליונה ביותר - COMPUTER.

יפתח טבלה נוספת, בה תלחץ על - SENSOR.

העלה לכאן צילום מסך של התוכנה כדי שנוכל לראות ולהעזר בה לאתר תקלה ברמת חומרה.

ריבוי המסכים הכחולים בזמן האחרון דווקא יכול לרמז על בעיית חום/חשמל במחשב.

פתח את המחשב והצץ פנימה, בדוק אם ישנם קבלים נפוחים. יתכן ולא תראה קבלים נפוחים על גבי הלוח, יתכן וישנם בתוך הספק.

אם יש לך ידיים טובות אתה יכול לפרק ולבדוק בעצמך.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...