Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני רוצה לקנות רכב יד שניה

בערך ב 50K , בעוד מספר חודשים אני יצטרך

שני מושבי בטיחות ובוסטר מאחורה.

חשבתי גם על טנדרים קטנים כמו ברלינגו

אשמח להצעות מאנשים מנוסים לגבי העניין

פורסם

אני השתמשתי ברנו קנגו DCI מודל 2007 בתור רכב משפחתי ל 3 כיסאות בטיחות מאחור (שני בוסטרים וכיסא במיקרה שלי).

הרכב נח למשפחה בהרכב כזה, בגאז' ענק.

קנגו טורבו דיזל חיסכונית, בידוד רעשים מצויין (בקושי שומעים את הצליל של מנוע דיזל), זריזה.

ברלינגו HDI די דומה, אבל לטעמי פחות נוחה, פחות שקטה, לרנו יש בלמים יותר יעילים.

שים לב, ביטול של כרית אויר בקנגו ע"י המפתח ישנו משנת 2007, אבל התקציב שלך די מתאים לשנתון הזה.

אגב, רק לקנגו יש דגם בנזין אוטומטי (ויש יותר סיכוי למצוא עם קילומטראז' נמוך יחסית).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לקוח שלי נוהג על רכב חברה ברלינגו טורבו דיזל שנת 2005 שגמא כבר 300,000 ק"מ ועוד היד נטויה. בחברה שבה הוא עובד יש 8 ברלינגו זהים, כולם אמינים ללא כל בעיה.\

כמובן שהרכבים מטופלים היטב, טיפולים בזמן ובמוסך מתמחה.

ממליץ לך בחום.

פורסם

תודה למגיבים,

האם בטנדרים האלו יש בספסל האחורים מספיק מקום לשלושה כסאות בטיחות או שני כסאות ומבוגר?

האם הם יותר מרווחים מבחינת הספסל האחורי מהפוקוס והרנו שממולצות כאן?

פורסם

מבחינת הספסל האחורי, טנדרים עדיפים על מגאן\פוקוס.

יש לך שני כיסאות+בוסטר - את הבוסטר תתקין באמצע, בגלל המיקום של הסוגרים של חגורות הבטיחות (באמצע המרווח בין הסוגרים האלה קצת יותר צר, וכיסא גדול יעלה על סוגר כזה).

אופציה אחרת - מיניוואן (רנו סניק, סיטרואן קסרה פיקאסו).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עוד שאלה, האם אפשר למצוא טנדרים כאלו במצב נורמלי, שלא ממש הרסו אותם,

והאם יש כאלו שמשמשים למשפחתיות כמו שאני מתכוון?

פורסם

קשה, קשה מאוד למצוא רכב מסחרי שהיה בשימוש משפחתי בלבד.

צריך זמן, סבלנות ומזל כדי למצוא אחת כזאת.

אני מבין, שאין לך הרבה זמן - לכן שני המקומות הראשונים שהייתי בודק במקומך, זה "קרסו טרייד אין" (יבואן רנו),

ו"לובינסקי טרייד" (בקשר לברלינגו\פרטנר).

בלובינסקי טרייד מדובר ברכבי ליסינג מטעם היבואן, עם הסטוריה מלאה של הטיפולים\תקלות במוסכי יבואן בלבד +אחריות לחצי שנה.

אולי יהיה להם בזמן הקרוב ברלינגו\פרטנר HDI עם קילומטראז' סביר.

יכול להיות, שיש עדיין אפשרות לשלם חלק מהסכום בתשלומים ללא ריבית (לפני 7 חודשים זה כן היה אפשרי).

פורסם

תודה על התשובות

האם הרכבים האלו חסכוניים להחזקה?

כי הם כולם סולר ולא בנזין

מה ההבדל בין ברלינגו לקנגו, לפורד קונקט

לשימוש משפחתי?

פורסם

כתבתי כבר - לא כולם עם מנועי דיזל.

יש קנגו בנזין אוטומטית עם מנוע 1600 סמ"ק, די נפוצה.

רכבי דיזל יותר חיסכוניים בצריכת הדלק, מחיר אגרת הרישוי זהה, הטיפולים של דיזל קצת יותר יקרים, ירידת ערך של רכבי דיזל יותר גבוהה (משמעותית), למצוא רכב דיזל עם קילומטראז' נמוך קשה מאוד (יותר קשה מאשר בנזין).

לדעתי, ברלינגו וקנגו (דיזל) יותר נעימות מדובלו\קונקט, המושבים יותר נוחים, בידוד רעשים יותר טוב, אבל כושר העמסה פחות טוב (לא נראה לי שזה חשוב לכם).

אני מעדיף את קנגו - יותר שקטה, ישיבה יותר גבוהה, מערכת בלימה יותר טובה.

• תוכן חדש...