Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי החדשות בסביבות 9 בערב... שווה להסתכל, למי שבבית. חשוב להקשיב ולראות האם עיתונאית רצינית כמו אילנה דיין תצליח סופסוף לנהל דיון אינטיליגנטי בנושא, או תיגרר לרמה החיים הכטית המקובלת במקומותינו.

אם יפרסמו בתכנית אימייל או כתובת לתגובות, אני גם מקווה שאנשים בעלי ידע בנושא יגיבו - לחיוב אם יאמרו דברים נבונים, וגם לשלילה במידה ויאמרו שם שטויות. ומכיוון שאני בארץ לא מאתמול בבוקר, יש לי תחושה עמומה שהולכות להאמר שם הרבה שטויות, ואני לא אתפלא אם יהיו שם כמה "מומחים" מעוררי גיחוך, שוטר בכיר שיעורר סימפטיה בסיפורי זוועה על צעירים פזיזים, ובשביל האיזון אחד מעתונאי הרכב המסכנים שתמיד נגררים לארועים הללו ונאלצים להגן על עמדתם מול ה"מומחים" המתלהמים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

בשורה התחתונה לא משנה אם מדובר באילנה דיין,חיים הכט,ששי קשת או אניטה פללי.

כל עד היוזמות האלו ימנעו הרג ולו רק של אדם אחד אז כבר הן עשו את שלהן.

פורסם
בשורה התחתונה לא משנה אם מדובר באילנה דיין,חיים הכט,ששי קשת או אניטה פללי.

כל עד היוזמות האלו ימנעו הרג ולו רק של אדם אחד אז כבר הן עשו את שלהן.

טעות נפוצה.

אני אתן דוגמא מתחום אחר: אין ספק שאם המדינה תממן לכל מתנחל טנק, יימנע הרג לפחות של מתנחל אחד, שאחרת מכוניתו היתה מותקפת. אבל לתת טנק לכל מתנחל יעלה עשרות מיליארדי שקלים. בפחות כסף בונים גדר או גדרות שמצילה יותר חיים. במילים אחרות, זו שאלה של אופטימיזציה.

עוד דוגמא: אם אני אקח את כל הנהגים החדשים ואקח להם את המכונית, סטטיסטית גם אני אמנע לפחות הרג של נהג אחד. זה נשמע טפשי, לא?

לכן החוכמה האמיתית היא למנוע מקסימום הרג במינימום עלות ומינימום פגיעה בזכויות הפרט. איך עושים את זה - גם אני לא יודע, אני רק יודע שלדבר שטויות בטלביזיה לא עוזר. כמובן שאם התכנית תתגלה כאינטליגנטית יותר מהרגיל, אני אסיר בפניהם את הכובע.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

עזבו אותכם מהכל...

דני קושמרו מכל קורסים צמודים מיוכוניות פאר....

ונסיעות לחו"ל חופשי!

ועוד במימון של ערוץ 2 + מבחני נהיגה בשעות פוול פריים טיים מי צריך יותר?????????? :lol::lol:

תפס חתיכת גו'ב הבחור!

פורסם

שהמצלמה הסתובבה עכשיו במגרש

היא עברה על פני

206 GTI כסופה מרוסקת

306 קבריולט שחורה

ו 106 ראלי שחורה מרוסקת..

איפה המגרש?!!!

:lol:

פורסם
שהמצלמה הסתובבה עכשיו במגרש

היא עברה על פני

206 GTI כסופה מרוסקת

306 קבריולט שחורה

ו 106 ראלי שחורה מרוסקת..

איפה המגרש?!!!

:lol:

LOL.

עצוב היה לשמוע על הסיפור הראשון שבו נהרגה בת-אל ז"ל.

הסיפור על חברות הביטוח בכלל מעורר עצבים.

חבל.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

דבר ראשון-אני הולך להיות כתב בערוץ 2

דבר שני-המדינה שלנו מתקדמת בצעדים של ציפור לקידום החוק המוטורי

דבר שלישי-אולי יתחילו להפנים שצריך לאכוף עוד דברים חוץ ממכונית

יאללה ביי

זזתי לפינלנד

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

כתבה דווקט טובה ויפה יצאה להם

אהבתי את הקורס שעשו להם עם המיני קופר

איזה תפקיד קושמרו הזה תפס

חלום של כל חובב מכוניות

לפני שבוע קיבל נסיעה במאייבך השבוע קורס על מיני קופר בחסות B.M.W

:D:D:D:D:D:D:D

נדב

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם
דני קושמרו מכל קורסים צמודים מיוכוניות פאר....

ונסיעות לחו"ל חופשי!

ועוד במימון של ערוץ 2 + מבחני נהיגה בשעות פוול פריים טיים מי צריך יותר??????????

תפס חתיכת גו'ב הבחור!

איזה תפקיד קושמרו הזה תפס

חלום של כל חובב מכוניות

לפני שבוע קיבל נסיעה במאייבך השבוע קורס על מיני קופר בחסות B.M.W

תת רמה.

אתם קוראים לעצמכם חובבי רכב ?

צפיתם בכתבה ואלו המסקנות שלכם ממנה ?

אלו אולי המסקנות שאפשר לצפות להן אצל הצופה הנחות, אבל לא אצל חובבי רכב.

המסקנה מהכתבה, למרות שנאמרה מעט מידי (עבור חלק מהצופים) היא שספורט מוטורי, מלבד היותו מהנה - גם מעלה את כישורי הנהג ביום יום - ומקטין בסופו של דבר את תאונות הדרכים.

זה עיקר הכתבה.

ובעניין אילנה דיין - פואנטה בכתבה הראשונה לא מצאתי.

בכתבה השניה - הפואנטה היא שחברות הביטוח מעלות על הכביש רכבים מסוכנים משיקולי רווח וחיסכון (ולא איכות יישור השלדה ברכב במוסך זה או אחר).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אך, לו הייתי קושמרו....

חבל שהוא לא עוזר לתת יותר חשיפה לספורט המוטורי בארץ. אני מזמן הגעתי למסקנה שרק מלחמה על דעת הציבור תשיג לנו ספורט מוטורי וזה אחרי שנתיי שלוש של בג"צים, התארגניות בעמותות, מירוצים חוקיים וסמי-חוקיים, פגישות עם חכ"ים ושרים והבטחות אין קץ. איך אמר לי פעם אחד מנהגי הראלי הותיקים בארץ (ג'קי זית): "אני שומע על החוק הזה עוד מימי אשקלון..." - לידיעת הקוראים הצעירים זה היה בשנות השמונים....

אז קושמרו - אם במקרה, רק במקרה אתה קורא את זה - אני יעשה איתך עסקה - לנהוג אתה אוהב? רכב ראלי מושך אותך? בוא תן לנו סיוע בחשיפה הוגנת .... אני אדאג לך לרכבי ראלי מקצועיים שתוכל לנהוג בהם! הוגן?

הטלפון שלי פורסם בפורום יותר מפעם אחת, דני....

אופס... טלפון, אולי זה הוא...

מה שבטוח, אני הופך עולמות עכשיו כדי לצאת במאי - יוני להתחרות בקפריסין, אחרת אני ..... אני כבר מטפס על הקירות!

אלון

• תוכן חדש...