Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא מזדה 3 שנת 2007, המערכת המותקנת בו היא המערכת המובנת שמגיעה עם הרכב.

לאחרונה נתקלתי בתופעה שחוזרת על עצמה באופן קבוע בזמן שהרדיו פועל וגם כאשר מערכת ה CD (דיסק) פועלת.

ישנם עצירות של המוזיקה ואז המערכת פועלת חזרה כרגיל, וחוזר על עצמו כל מספר דקות.

אין לי מושג מה לבדוק ומה הבעיה.

התופעה נשמעת מוכרת?

המלצות לבדיקה ביתית לפני שאני פונה לבעל מקצוע מומחה?

תודה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני אנסה זאת, אך התופעה חוזרת על עצמה גם כאשר הרדיו עובד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מגעים?

נראה לי שאפשר לשלול הפעלת מנגנון AF לא מכוונת, מכיוון שאת לא שומעת כלום בהפסקות, אבל תבדקי בכל זאת שאין חיווי AF על צג הרדיו.

התקינו משהו לאחרונה כמו דיבורית או אזעקה?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תודה רבה.

אכן הכפתור הנ"ל היה לחוץ,לחיצה עליו והבעיה נפתרה.

:)

ל'

פורסם

אחלה.

במזדה של אשתי היינו שומעים פתאום רדיו בערבית מדי פעם, גם כאשר שמענו דיסק קודם...

זה היה נחמד, הזכיר לנו את מקומנו במרחב :))

לחיצה על AF העלימה את האייקון ואת הבעיה.

אודי

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אלכס, זה נכון שהמטרה המקורית של הפונקציה הזו היא לתת בדחיפה עדכוני תנועה מתחנה ייעודית, גם כשאתה שומע מהדיסק?

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...