Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא ספציפית לגבי רכב מסויים כי ניסיתי לפתוח ידנית ופשוט לא הולך באף רכב. כמו כן הספקתי לשבור כבר ידית ראצ'ט אחת. למישהו יש פיתרון אידיאלי שייפתור את התעלומה הזו?

:)
פורסם

ידית ראצ'ט? :lol:

אתה יכול לשבור עוד כמה, או פשוט להשתמש בידית כוח חזקה עם צינור מאריך המולבש עליה.

שים לב שברכבים מסויימים ההברגה היא הפוכה, תבדוק שלא תצא טמבל :roll:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

למען האמת ידית הראצ'ט עליה אני מדבר היא ידית מקצועית ומאוד מאוד חזקה ועד היום פתחתי איתה הכל. ניסיתי בדייהו רייסר וברנו קליאו, פשוט נאדה, כלום. אציין שעשיתי זאת כאשר גלגל הרכב עדיין מולבש עם כל ברגיו כדי למנוע סיבוב הצלחת בעת נסיונות הפתיחה.

:)
פורסם

הייתי מנקד עבורך שלא משתמשים בראצ'ט למשימה כזו ,אבל אי אפשר לנקד פה בפורום.

מצורפת תמונה, יותר ברור מזה לא יכול להיות.

ובקליאו אם זכרוני לא מטעני, ההברגה היא אכן הפוכה.

130860ImageFile.jpg

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

דַּוְקָא אפשר לנקד בפורום...

אומים כאלו לעולם לא פותחים בעזרת ראצ'ט, אלא בעזרת ידית כוח וצינור מאריך.

פורסם

ידית כוח וצינור מאריך כשבזמן שאתה מפעיל לחץ תן כמה מכות פטיש לא חזקות מידי על הבוקסה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עוד טיפ לפתיחת ברגים סגורים חזק ותפוסים עם חלודה:

רסס ספריי חלודה (זז-קל, WD40 וכדומה) בנקודת החיבור בין הבורג לאום והמתן 10 דקות כדי לאפר לתרסיס לחדור.

הפעל לחץ לכוון סגירה על האום ולאחר מכן לכוון פתיחה.

פורסם

כאשר אום או בורג נסגרים למומנט מסויים ידרש מומנט גבוה יותר לפתיחה. יחד עם התפתחות השיכוך בין המתכות, הפתיחה עלולה להיות ממש קשה. הפעלת מומנט סגירה אמורה להיות קלה יותר, זה ישבור את השיכוך המתכתי ויפחית את מקדם החיכוך הגבוה שנוצר לכוון פתיחה, עקב שחיקת התבריגים מהסגירה ויאפשר פתיחה קלה יותר.

פורסם
דַּוְקָא אפשר לנקד בפורום...

למה גילית? עכשיו כל מי שלא מבין ידרוש ניקוד :evil:

פורסם

שלום.

קודם כול ברנו ההברגה היא רגילה ולא שמאלית.

שנית רצרץ נועד לסגור ברגים ולפתוח לא יועד לחיזוק או שיחרור ברגים כי זה שובר אותו.

לפתיחת אום מרכזית של מיסב גלגל יש להשתמש בידית כוח 3/4 ולא 1/2 כי הידית 1/2 גם עלולה להשבר.

בברכה בני לץ

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

רכוש ידית 3/4 איכותית אני רכשתי של KING TONY עלתה איזה 80ש"ח ידית חבל על הזמן חזקה ביותר.

אני פתחתי עם הידית הזו, השתמשתי עם מאריך של איזה 1.5 מטר לא הלך גם פרופיל של 2מטר לא הלך, אז דפקתי על הידית כוח לכיוון הפתיחה עם פטיש, כמה דפיקות חזקות והאום ניפתח.

אם זה גיר אוטומט אז אל תשלב P כי אתה תהרוס את הגיר אז תשלב N ותרים בלם יד חזק+אבנים משתלבות בגלגלים כי הגלגל מסתובב בניסיונות הפתיחה.

פורסם

הייתה לי ידית כוח 1/2 רגילה. טוב נו, לא ממש רגילה, של snap-on. פתחה ברגים ואומים עם צינור מטר וחצי מחובר עליה ואפילו לא קיבלה חופש בראש שלה. רק שמחירה הוא כמו שלוש ידיות 3/4 של חברה איכותית אחרת.

פורסם

אין ספק שלברגים כאלה עדיף ידית 3/4 אבל למשתמש הביתי גם ידית עם דרייב 1/2 יכולה להספיק.

אני מחזק את הטיפ של דניאל לגבי פתיחת ברגים עקשניים שעברו שיתוך- הפעלת כוח גם בכיוון הסגירה עד לשחרור ראשוני מהמצב הסטטי.

• תוכן חדש...