Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיריון 2007

matanp1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לא מזמן קניתי סיריון 2007 אוטומטית שנאמר לי שהיא עושה בערך 15 ק"מ לליטר משולב(עיר\כביש מהיר) אך בבדיקה שאני עשיתי לה יצא לי 12...שזה הבדל די משמעותי.

יש למישהו את הדגם הזה ויכול להגיד לי בוודאות(אחרי בדיקת איפוס מונה,תדלוק ובסוף חילוק הק"מ במספר הליטרים שתידלק) כמה שלו שותה?????

המון תודה מראש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מזמן קניתי סיריון 2007 אוטומטית שנאמר לי שהיא עושה בערך 15 ק"מ לליטר משולב(עיר\כביש מהיר) אך בבדיקה שאני עשיתי לה יצא לי 12...שזה הבדל די משמעותי.

יש למישהו את הדגם הזה ויכול להגיד לי בוודאות(אחרי בדיקת איפוס מונה,תדלוק ובסוף חילוק הק"מ במספר הליטרים שתידלק) כמה שלו שותה?????

המון תודה מראש

אמנם אין בבעלותי סיריון אך לדעתי תצרוכת הדלק תקינה.זה שהיא עושה בערך 15 ק"מ למשולב בעיר ובכביש המהיר לא אומר מדויק על הליטר.ה15 זה לא חוק ברזל-אל תשכח שאם אתה נוסע חלק מהזמן בעיר צריכת הדלק יכולה לעלות עד 40% יותר עקב סגנון הנסיעה שכרוך בהרבה בלימות והאצות.

בעיניי תקין,נסיעה טובה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יאריס קרוב להניח צודק . אני זוכר שעבדתי בהשכרת רכב היא הייתה חסכונית במיוחד . וכל הלקוחות היו בשוק מהשילוב ביצועים חסכון שלה . כנס לאתר שלי , יש בו עצות לחיסכון בדלק . www.icars.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יודע שהיא אמורה להיות מאוד חסכונית,ובבדיקה שעשיתי נסעתי מאוד רגוע וללא מזגן אך עדיין יצא 12 ולא 15...לכן אני רוצה לדעת כמה ק"מ מישהו אחר בעל דגם זהה לשלי עשה עם פול טנק...בשביל אינדיקציה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...