Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להשאר עם סובארו DL?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סובארו DL ישן שהולך לגריטה בחודש הקרוב.

חשבתי להתקדם אבל הסובארו כל כך מוצא חן בעיני, מהסיבות הידועות וגם משום שהוא גבוה ואני יכולה לנסוע איתו בשטח.

שאלתי: האם יש רכב אחר שמתפקד כל כך טוב ועדיין גבוה חוץ מסובארו, ואם כן, על מה אתם ממליצים? אם אקנה שוב סובארו כזה, הוא שוב יהיה רכב ישן.

הצרכים שלי: רכב פשוט, חסכוני, קטן, מתאים גם לנסיעות שטח קל, חשוב שיהיה מזגן אבל לא צריכה שום דבר מפואר. אני לא גרה בעיר!!!

תודה.

פורסם

לא הבנתי או שזה רק אני.

מדוע הסובארו הולכת לגריטה ומה זה ישן בעינייך?(איזו שנה הסובארו שלך?)?

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

פחות משנת 90 מן הסתם.

הרכב ידוע באמינותו הדי טובה, עם הוא התחיל לעשות צרות ו\או דרושה השקעה גדולה אז לגריטה, במידה והוא תקין תמשיכי לנסוע בו כל עוד הוא נוסע.

לפחות תנצלי אותו עד הסוף (תקלה משמעותית) לפני שאת זורקת רכב תקין לחלוטין בשביל 3 אלף.

פורסם

שבוע טוב, מנסה לענות על השאלות.

תקציב - יש מספיק, אבל אין לי תשוקה לאוטו חדש ונמוך, התאהבתי בסובארו.

למה לגרוט עכשיו - הרכב משנת 1985, והמנוע פועל נפלא אך כל היתר דפוק, השלדה מפרקת כתוצאה מתיקונים לא טובים בעבר, צריך להחליף הרבה חלקים ונמאס לי להכשל בטסטים פעמיים בשנה.

בתודה מראש על תשובותיכם.

פורסם

תקציב - יש מספיק, אבל אין לי תשוקה לאוטו חדש ונמוך

סובארו טריבקה / אאוטבק / פורסטר 2009.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

השאלה המאוד מהותית היא מה התקציב.

אם יש לך קצת יותר מ-40 אלף שקל אני מציע לבדוק את ההונדה HRV שהוא דיי עוף מוזר, אבל מציע מרכב מוגבה עיצוב מיוחד ומתאים לנסיעה בשבילים או שטח קל מאוד. מתאים לתקציב ממודל 2000 בערך.

אופציה נוספת היא ראב 4 מתחילת המילניום שיקר יותר מההונדה אבל נהנה ממוניטין עדיף וביקוש היסטרי, בעיקר לדגמים הקצרים.

• תוכן חדש...