Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב עד 45K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הרכב שלי כבר מכרתי לפני חודשיים, עוד נשאר לי הכסף של המכירה וכסף ששמרתי בצד - התקציב הוא בערך 50K (אני מעדיף שמחיר קניה יהיה בערך 40K) שאני כולל בו את כל ההוצאות של ישור קו וביטוח. אני כרגע נוסע במאזדה 3 1.6 האצ'בק של דוד שלי עד שהוא יחזור מחו"ל, ואני מקווה כבר שעד שהוא יחזור אני יסע ברכב משלי ויפסיק לטרטר אותו.

גיר- ידני או אוטומט לא דיל ברייקר בשני המקרים. בשנתיים האחרונות נהגתי רק באוטומט וקצת התרגלתי, אבל אין שום בעיה לחזור לידני מבחינתי.

גודל - היה הרבה יותר קל להחנות עם הפונטו מאשר עם המאזדה 3 או 626, ככה שאני מעדיף סופרמיני עד קומפקטי.

עלויות אחזקה ודלק- צריכה כמו של המאזדה 3 היא דווקא בסדר גמור והסתדרתי איתה, אם יש אפשרות לצריכה טובה יותר,אז יש עדיפות. בקשר לעלויות, יש לי חולשה לרכבים גרמניים, אני מוכן לספוג את ההוצאות של הטיפולים והביטוח (ואני עוד נהג צעיר בן 20) אבל זה יצטרך כנראה איכשהו להצטמצם עם המחיר קניה.

ביצועים- לא מחפש ספורטיביות כרגע למרות שמאוד הייתי רוצה, אבל ביצועים טובים יותר מהמאזדה 3 הייתי רוצה, עד היום נסעתי רק בעגלות, אני מחפש רכב קצת יותר נמרץ.

אופציות שעלו לי בראש:

פולו 03 טרנדליין 16V ידנית - יקרה מאוד בשבילי, אבל אני פשוט מחפש את הרכב הזה כל כך הרבה זמן שאני מוכן לספוג את המכה בכיס בשבילו.

פיג'ו 206 XT אוטומטית

פוקוס 02 האצ'בק 2.0

פורסם

פיג'ו 206 דווקא ידנית ועדיף 1.6, רכב מהנה נעים ,יפה וצעיר.

פוקוס 2.0 בהחלט לא רעה אבל גדולה יותר מאופציות האחרות ודי קשה למצא.

את הפולו אני לא מכיר מספיק טוב.

אני הייתי ממליץ לך להתמקד בסופר מיני כדוגמת ה 206 , עדיף ידנית.

פורסם
פיג'ו 206 דווקא ידנית ועדיף 1.6, רכב מהנה נעים ,יפה וצעיר.

פוקוס 2.0 בהחלט לא רעה אבל גדולה יותר מאופציות האחרות ודי קשה למצא.

את הפולו אני לא מכיר מספיק טוב.

אני הייתי ממליץ לך להתמקד בסופר מיני כדוגמת ה 206 , עדיף ידנית.

לא משנה לי אם ה206 היא ידנית או אוטומטית, פשוט שכבר חיפשתי כמה רכבים פוטנציאלים והכי נראה לי רכב מסויים שהיה אוטומטי. אם אני ימצא אקזמפלר ידני שמור, אז אני אלך על ידני. מה שכן, חשוב לי המנוע 1.6 ב206 ולא 1.4. חבר שלי מחזיק באותו רכב והוא אמר לי שיש בעיות מסוימות בגיר האוטומטי של ה206, אין לי מספיק ניסיון או בכלל עם הרכב הזה כדי לעשות הכללות. זאת בעיה ידועה ב206 הגיר? או שלאו דווקא?

פורסם

כיר אוטומטי ברכב משומש הוא תמיד מקור פוטנציאלי לצרות, הגיר של 206 הוא בסדר, לפעמים יש תקלות שניתן לתקן.

גיר רגיל יהיה חסכוני יותר בדלק, קל לטיפול, זול לאחזקה וסחיר יותר במקרה של 206 1.6 (כן כן לא התבלבלתי ,סחיר יותר במקרה הזה).

• תוכן חדש...