Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבר טוב מתלבט - S3 או 370Z?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.לחבר טוב שלי השתחרר סכום בלתי מבוטל של מזומנים והחליט לפנק את עצמו ברכב ספורטיבי סביב ה-350K ש"ח.הבחור מגיע ממשפחה אמידה מאוד, ולא יתקשה לחרוג מהתקציב כלפי מעלה בעוד כ-50K ש"ח.הוא היה נעול על ה-S3 בהתחלה וכשראה את הניסאן 370Z על הכביש - מיד התאהב בה והחל לחקור.בעיקרון אלו המועמדות החמות, והוא מאוד תופס מחוות הדעת שלי ככה שאני יכול להשפיע פה המון על ההחלטה הסופית.החלטתי להתייעץ אתכם, מה לדעתכם הבחירה העדיפה?מה שחשוב לו: רכב מהיר, חזק, בעל ערך מוסף של ייחודיות, רצוי בתצורת קופה.צריכת דלק לא רלוונטית ומחירי ביטוחים למיניהם גם לא, רכבים מנקרים יתקבלו גם בברכה (יש לו חניה פרטית תת קרקעית גם בבית וגם בעבודה והוא מתכוון להשתמש ברכב הזה כרכב FUN נטו).תודה לעוזרים.ליאור

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני משוחד, אבל אתה אומר שהטווח מחירים שלו הוא 350 אלף עם סטייה אפשרית ל400 אלף?

S3 עולה כ300 אלף ואף פחות במקרים מסויימים - כך שמדובר בחיסכון של כ100 אלף לרכב פוטנציאל שיפורים גדול.

ה370Z רכב יותר ייחודי (דגם חדש) ויותר חזק - אין ספק. אבל,

שים לב שמדובר ברכב אטמוספרי, מנוע 3.7 ששותה דלק (למרות שזו לא בעיה).

לZ הנעה אחורית לעומת הקוואטרו של הS3. אחיזת הכביש והיציבות של הS3 מדהימה ולמרות שלא יצא לי לנהוג על ה370Z ובהסתמך על מה שקראתי, מדובר ברכב שהזנב שלו אוהב לברוח ולכן הרבה יותר קשה לנהוג בו.

אפשר גם לראות שההספק המקסימלי מתקבל בסל"ד מאוד גבוה והמומנט דיי דומה למומנט המקורי של ה-S3 אך גם מתקבל בסל"ד גבוה, לעומת הS3 שמדובר ברצועת כוח רציפה בין 2500 סל"ד ל5500.

שדרוג תוכנה בלבד לS3 יכולה להביא אותה לכ-320 כ"ס עם 44 קג"מ (לעומת ה330 ו37 של הZ) עם דלק 98.

S3 הרבה יותר פרקטית לנסיעה יום יומית, אך הגדרת את מטרת הרכב כרכב FUN. ה370Z הרבה יותר קיצונית בתחום הזה.

ויש גם את ההבדל אין אודי לניסן שיכול להשפיע על אנשים מסויימים.

אני יכול להגיד בוודאות שאני לפחות הייתי אחרי שנתיים עם S3 מעדיף אותה על פני ה370Z.

הרכבים שהייתי מעדיף על פני S3 כבר עולה באיזור ה500 אלף ;)

פורסם

תודה גיל, עזרת מאוד.שכחתי לציין משהו נוסף חשוב - החבר לא מעוניין בשום שיפור להעלאת הספק וכו'!הוא מאוד פדנט ומעדיף לקנות מהחברה גם אם זה יעלה לו עוד 100K ש"ח - זה לא הכי מעניין אותו כיון שאביו מגבה אותו בכל מקרה.הדגש הוא על רכב מקורי בלבד חדש מהיבואן.מה לגבי רכבים ביבוא אישי? יש להם כבר 4 רכבים במשפחה מיבוא אישי (קורבט 2008, מוסטנג 2007, חיפושית 2005 גרסת טורבו מיוחדת - לא בטוח לגבי השנה וטוארג V8).

פורסם

האם ההתלבטות היא רק בין הS3 ל370Z או שגם אופציות אחרות יתקבלו? האם החבר יותר מתחבר לביצועים או שיותר חשוב לו מה אנשים יגידו? אני מבין שלירידת ערך,דלק,ביטוח וכו' אין חשיבות.

עריכה: האם רק רכב חדש מהחברה או שגם יד שניה בא בחשבון?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

אם כבר יבוא אישי.

הייתי ממליץ לו לנסות למצוא bmw z4m רכב מושלם למחפשי פאן מנהיגה וביבוא אישי זה יכנס בתקציב.

אני כמובן מדבר מנסיון, יש לנו אחת כזאת במשפחה, נהגתי בהמון רכבים (גם בניסאן z) אבל אף רכב לא סיפק לי הנאה כמו ה -bmw בהצלחה.

פורסם

יד שניה לא בא בחשבון מבחינתו ויש לו עדיפות לאוטומט/DSG/רובוטי חכם אחר (הוא עצלן כמוני).הוא מחפש רכב מתנהג ומהיר וכמה שיותר ביצועיסט. חשובה לו התנהגות שלא תבוא על חשבון מהירות.אופציות נוספות יתקבלו בברכה.

פורסם

Z4M לא תכנס בתקציב ובכלל לא יצאה כזו לדגם הנוכחי עדיין.

לעומת זאת ה-Z4 3.5i כן תכנס בתקציב ולמרות שהיא קצת יותר חלשה מה370Z (וחזקה מהS3) הייתי מעדיף אותה.

ועל הדרך גם מרוויחים רכב קבריולט ;)

לדעתי הוא צריך להתלבט בין S3 לבין Z4 בייבוא אישי.

בארץ בטח אפשר לקנות אותה בכ-460 אלף אחרי הנחות, אבל באיזורה החצי מליון נכנסות למשוואה מכוניות נוספות (למשל פורשה, S5...).

אז אם נגדיר את התקציב כ400 אלף גג, הZ4 רלוונטית רק בייבוא אישי.

(אני לא מציע קורבט, כי כבר יש להם)

פורסם

עוד משהו חשוב - אמריקאיות לא באות בחשבון, יש להן די והותר וכבר עבר המון אמריקאיות בחייו.האחרונה אגב היא הסולסטיס GXP (גם ביבוא אישי ששכחתי להזכיר מקודם, הוא מעביר אותה לאביו).למשפחה בגדול יש 7 או 8 רכבים (אם אני זוכר נכון) אשר 5 מהם ביבוא אישי ובגרסאות חזקות מאוד וספורטיביות בנוסף.הוא מחפש משהו שונה, משהו שיגרום לו להתפעל ולהתלהב - משימה די קשה לבחור שרגיל לנסוע על רכבים של מינימום 250 כ"ס.

פורסם

אז לא השארת ברירה. שימכור 2-3 מכוניות מצי הרכב שיש לו ויביא איזה R8 V10 (יש אחת למכירה עקב החלפהלSLS. כחדשה אם הוא מעוניין... ;)), SL AMG, קררהS או משהו בסגנון (אם כבר ניסן - אז GTR).

זו לא משימה קשה לבחור משהו שיגרום לו להתפעל ולהתלהב. זו משימה קשה לבחור משהו כזה שעולה פחות ממה שכבר יש לו.

S3, 370Z וZ4 בייבוא אישי אלה 3 האפשרויות הרלוונטיות בטווח מחירים של 350 אלף לדעתי (ללא אמריקאיות).

פורסם

לצערי לא יצא לי לנהוג על הרכבים המוזכרים.

אבל מנהיגה אישית על רכב בעל הנעה אחורית לעומת 4*4 ,שוב באופן אישי אני תמיד נהניתי יותר מההנעה האחורית.

בהנעה 4*4 תמיד הרכב הרגיש שונה ,אני לא יכול לשים את האצבע אם העובדה שההיגוי שונה \ הרכב נכנס לפניה.

שוב באופן אישי תמיד הנעה אחורית עם משחק בגז + שליטה על הרכב וכיוון הזנב תמיד גרמו לי לחייך ולצאת מהרכב בהרגשה אחרת.

מה גם שבלי להעליב אף אחד העיצוב של ה S3 די אנמי וקרוב לאחותה הצנועה ואילו ה370Z נראית הרבה יותר ייחודית [בעיקר למי שלא מבין ברכבים].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
עוד משהו חשוב - אמריקאיות לא באות בחשבון, יש להן די והותר וכבר עבר המון אמריקאיות בחייו.האחרונה אגב היא הסולסטיס GXP (גם ביבוא אישי ששכחתי להזכיר מקודם, הוא מעביר אותה לאביו).למשפחה בגדול יש 7 או 8 רכבים (אם אני זוכר נכון) אשר 5 מהם ביבוא אישי ובגרסאות חזקות מאוד וספורטיביות בנוסף.הוא מחפש משהו שונה, משהו שיגרום לו להתפעל ולהתלהב - משימה די קשה לבחור שרגיל לנסוע על רכבים של מינימום 250 כ"ס.

אם הוא מחפש משהו שונה, משהו שיגרום לו להיתפעל ולהרגיש משהו שעד היום לא הרגיש -אני מוכן להחליף איתו את הגרנדה פונטו שלי בתמורה לקורבט

אני בטוח שאחרי היתרגלות למכוניות עם 250 כ"ס הוא מאוד יתפעל מהביצועים של הגרנדה :biglaugh:

אכן מבחינת הבחירה היא באמת קשה לתקציב הזה - יש לו והיה לו כבר הרבה מכוניות משובחות, לא קל לימצוא משהו שירגש אותו מחדש לדעתי.

קודם כל מבחינת היחודיות לא שווה ללכת על הניסאן ? ולפי ביקורות בחו"ל יש לו ביקורות טובות

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הייתי ממליץ על קורבט, אבל רשמת שיש להם אחת.. בטוח שלא בא לו עוד אחת? :lol:

הייתי לוקח 370Z על פני S3, אבל לפני זה מוודה שהקיט סופרצ'ארג'ר שלי ל-Z כבר בדרך לארץ!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מה גם שבלי להעליב אף אחד העיצוב של ה S3 די אנמי וקרוב לאחותה הצנועה ואילו ה370Z נראית הרבה יותר ייחודית [בעיקר למי שלא מבין ברכבים].

שזה מצד שני לדעתי עוד יתרון גדול שלה - כמובן שזה תלוי את מי שואלים ;)

פורסם

אם הבחור רוצה רכב פאן נטו. ולא מעניינות אותו עלויות נלוות ויש לו רכב גיבוי במקרה שהרכב הזה נכנס למוסך לתקופה ממושכת (עד שמזמינים חלק והוא מגיע) יש את השותפה המושלמת לנסיבות האלה. RX8- גם לה לא אכפת מהביטוח ומכמה דלק היא אוכלת, אותה מעניין לעשות כיף. וגם היא יפנית אז היא גם בטוח תהיה אמינה (מה? לא? :roll::lol:)

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...