Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבר טוב מתלבט - S3 או 370Z?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבין השתיים, לו זה היה הכסף שלי: 370Z בלי למצמץ ובלי שמץ של תחרות.

כרכב פאן אני לא רואה שום טעם לפזול לכיוון ה-S3, שהיא לא הרבה יותר מ-A3 עם מתלים קשיחים והרבה כוח.

ה-370Z היא מכונית ספורט שתוכננה כמכונית ספורט, לא כאמצעי להוביל ילדים או קניות שהוסיפו לו פגושים גדולים וטורבו.

אם מחפשים ריגושים קונים מכונית ספורט, לא ספורטיבית עם הנעה קדמית שזורקת קצת כוח אחורה.

אם הרכב לשימוש מנהלתי, או שנורא חשוב שהתשובה לשאלה "במה אתה נוהג?" תהיה "אודי" ולא "ניסאן" - המצב כמובן שונה.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לצערי הרב עדיין לא נהגתי על ה-370Z, אבל אם היא אפילו טובה רק כמו ה-350Z, אז אין כאן שום תחרות whatsoever.

מעטפת היכולות של ה-370Z כ-ל כ-ך הרבה יותר גבוהה מזו של ה-S3 והיא יודעת לעשות כל כך הרבה יותר דברים יותר טוב - שאין שום ספק שהיא עדיפה. מספיק שהוא יעשה סיבוב קצר על שתיהן בשביל להבין.

הייתי לוקח 370Z על פני S3, אבל לפני זה מוודה שהקיט סופרצ'ארג'ר שלי ל-Z כבר בדרך לארץ!

כן, כי 320 כ"ס על הנעה אחורית ופחות מטון וחצי זה באמת לא מספיק...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בשל הדרישות שלו לא הייתי הולך על הS3 מהסיבה העיקרית - היא לא נראית שונה בהרבה מסתם A3 2.0T או אפילו 1.8T.

ויותר מזה, שנה הבאה יש A3 חדשה. אם הוא לא מתכוון להחליף עוד שנה - נראה לי קצת חבל :roll:

במצב שלו, היום, הייתי הולך על Cayman S או Z4 דור קודם. שתיהן, כמובן, בייבוא אישי.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לפי התגובות שקראתי וגם עפ"י ההיכרות שלי עם הבחור, שום Z4 לא תספק אותו פרט ל-Z4 בעלת מנוע ה-3.5 ליטרים.

חדשה כזו היא הרבה מעבר לתקציב שלו שהוא במקרה האופטימי ביותר 400K ש"ח (מחירה קרוב ל-550K).

מה לגבי במוו סדרה 1 קבריו בעלת אותו המנוע? היא עולה כ-390K ש"ח. למישהו יש ניסיון עם הרכב?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

ה-BMW 135 עולה 300K. יש אחת בבווריאן מוטורס, לבנה עם ריפוד אדום.

גם אני חשבתי על הקאיימן אבל היא לא ממש נכנסת לתקציב, רק אולי 2008 רגילות ולא S.

אם הוא יכול למתוח עוד קצת את התקציב(30K+-) יכול להיות שהוא יצליח להכניס את ה-M3 2008 ייבוא אישי. יותר טובה מכל ניסאן ואודי שהזכירו פה.

פורסם

האיוו איטית (תאוצות ביניים ו-0 ל-100) ביחס לרכבים שהזכרנו.

חוץ מזה, אם הבחור יראה במיצובישי, עלולים לסקול אותו באבנים :)

Twincharger Stratified Injection

פורסם

עפ"י איך שזה נשמע, הבחור יודע לבחור מכוניות, אך אין בכוונתו לנהוג אותם כפי שהתכוון המשורר.

לדעתי, הנתון העיקרי שיש להתייחס אליו במקרה הזה, זה בעיקר תדמית, פוזה והרבה הרבה סטייל.

אין ספק, בכלל, שהניסאן זו מכונה מלוטשת שיודעת לעשות את העבודה שלה בצורה מדהימה, עם הרבה כיף, אך גם אין ספק שהסמל של אאודי או ב.מ.וו יעשה את העבודה טוב יותר במקרה הנ"ל.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
לפי התגובות שקראתי וגם עפ"י ההיכרות שלי עם הבחור, שום Z4 לא תספק אותו פרט ל-Z4 בעלת מנוע ה-3.5 ליטרים.

חדשה כזו היא הרבה מעבר לתקציב שלו שהוא במקרה האופטימי ביותר 400K ש"ח (מחירה קרוב ל-550K).

מה לגבי במוו סדרה 1 קבריו בעלת אותו המנוע? היא עולה כ-390K ש"ח. למישהו יש ניסיון עם הרכב?

בוליה שגרים לידי זוג צעירים יחסית 25+ יש להם שני רכבים האחד הוא Z4 מנוע 3.0 שנת 09 כחולה צורה החדשה נקנה בארץ רכב יפיפה.

הרכב השני של האישה הוא סדרה 1 (125) קבריולה מנוע 3.0 צבע לבן עם גג בד שחור גם כן רכב מאוד יפה.

יצא לי לנסוע על שני הרכבים שניהם מהירים אני הרגשתי יותר כייף לנהוג ב-Z4 רכב נהיגה מאוד מצוין סתם דוגמה טובה קרוב לבית יש כיכר שאתה נכנס אליה לא תרצה לצאת ממנה פשוט ההנעה האחורית, היא פנטסטית הרכב מנסה להוציא זנב על כל נגיעה קטנה על הדוושה אבל ברגע, שמנתקים את מערכת היציבות אין מילים.

לפי דעתי חברך צריך לצמצם לו אפשרויות לראות מה הכי עונה לו על הדרישות ולהחליט סופי מה הכי נראה לו.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

כן, כי 320 כ"ס על הנעה אחורית ופחות מטון וחצי זה באמת לא מספיק...

רוני

הכל יחסי,

או כמו שאומר פתגם סיני עתיק: "לא גודש לא נוסע".

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
הכל יחסי,

או כמו שאומר פתגם סיני עתיק: "לא גודש לא נוסע".

יודע מה, קח את הרכב הזה לנסיעה, אם תרגיש שחסר לך כוח - יאללה, פנק את עצמך. רק אל תנתק את הבקרה כשיש לך 400+ סוסים מאחור...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אלפא רומאיו 159 עם מנוע 3.2, זה רכב לרציניים בלבד, אם החבר שלך רוצה לרדת את הירידות הכי חדות בארץ (ירושלים) במהירות לא חוקית בעליל כפול שתיים, ושהרכב ישאר דפוק לאספלט כמו מסטיק לנעל זה הרכב המתאים, חוץ מזה שהוא נראה פצצה לטעמי, מאוד מושך את העיין במיוחד בשחור.

פורסם

בוא נתחיל מזה שאין Z4 עם מנוע 3.5 ליטר לא בדור הנוכחי ולא בדור הקודם.

מה שכן אפשר להמליץ לבחור זה את Z4 35is שיצאה ממש עכשיו לשוק עם מנוע 3000 טווין טורבו המוכר אך בגרסה זו עם 340 כ"ס ו-46 קג"מ ב-1500 סל"ד!?:shock:!(ככה ששיא המומנט עלה רק ב-200 סל"ד בהשוואה ל-35i עם ה-306 כ"ס),עם מתלים קשיחים יותר,ותיבת DSG הביצועים אמורים להיות לא פחות טובים מה-Z4M היוצאת.(אולי אפילו יותר).

עוד אופציה דרך יבוא אישי(כמובן) TT-RS עם 340 כ"ס 45 קג"מ ב-1600 סל"ד אבל בלי אופציה לרובוטי כפול מצמד.

turboy

פורסם

אין פה בכלל מה להשוות , ה 370Z פשוט מטריפה חושים , חאלס ראינו כבר אוודי A3 S3 FIFA3 דיי מיצינו לעומת זאת 370Z בארץ ? זה מחזה שלא רואים כל יום זה ייחודי ברמות מטורפות , ורק תראו איך טופ גיר משתגעים על הרכב הזה.

אני הייתי בS3 והיא אכן מקושטת יפה מאוד בתוך האוטו אבל לעומת ה Z שראיתי אותה בארהב מתוך החלון הסתכלתי פנימה , טוב אין בכלל מה לדבר

אני הייתי מוכר כליה וחצי תחת בשביל Z שחורה שתהיה לי מחוץ לבית

http://www.youtube.com/watch?v=IyH5ZyuVWbk

• תוכן חדש...