Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכון רישוי בירושלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עד עכשיו הייתי מבצע את הטסט בצפון, אך כעת אני מתגורר באזור ירושלים.

אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מכוני רישוי הוגנים באזור - כאלה שלא מתחילים לנסות להפיל אותך על לוחית זיהוי תקינה או צמיג שיש לו עוד שנה...

תודה מראש

פורסם

לי יש ניסיון לא רע עם דינמומטר בתלפיות.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

טסט ליין - אם מדובר בכלי רכב חדש יחסית שמצבו טוב.

דינמטמטר - אם מדובר ברכב ישן ואתה פוחד שיתפסו לקטנות.

פורסם

אף פעם לא היו לי בעיות בטסט ליין גבעת שאול,

גם לא עם אסטרה בת 15 .

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם

אמרת שאתה גר "באזור ירושלים"...

אז אם אתה בי-ם עצמה טסט ליין גבעת שאול לא רע.

אם אתה מזרחית לי-ם טסט אריה במישור אדומים מומלץ,אין שם תורים ארוכים.

V5

פורסם

בחודשים האחרונים העברתי כ-10 רכבים ב"בסט טסט" בגבעת שאול. הכשילו כמה פעמים על בלמים אחוריים (ובצדק) אבל לא היו חריגות מוזרות. אה, ויש שפע של חניה לאחר הבדיקה. הבעיה הע-נ-ק-י-ת של טסט ליין וכל מכוני הרישוי האחרים בי-ם. מומלץ http://www.besttest.co.il/Hebrew/Default.aspx

לא הולך יותר לטסט ליין דווקה בגלל חוסר החניה וצפיפות יתר.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

גם אני ממליץ על טסט ליין

השבוע העברתי שם את הרכב שלי טסט.

הם לא מוותרים על תפוחי הגה לא תיקנים וברקסים כמובן, אבל למשל על נורה שרופה יוותרו ועל פסים זוהרים יפנו אותך לקנות מאצלם ורק אז יחתמו לך על הטסט {כך תימנע מתשלום נוסף של טסט חוזר,למרות שהפסים הזוהרים עולים 50% יותר,לא נורא, נשרוד}

מ.מ.מ החליפו הנהלה והעברת הטסט שם נהפכה לבלתי נסבלת.

אני בחיים לא ארצה שיאשרו טסט לרכב שלי ברקסים ודברים בטיחותיים אבל באמת, הכשילו את הרכבים על מגבים {והם יודעים שלא נקנה מהם מגבים,הרי בסניף יש לנו סטוק ענק! אז למה להכשיל? גם כך אנחנו ניסע,נביא ונחזור,מה יצא מזה?} וגם על אי החזקת אפוד זוהר ברכב.

באמת, זאת קטנוניות!

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

כמי שמכיר את מכוני הטסטים לא פעם ולא פעמיים,

בטסט ליין מנסים להקשות על פיפס הכי קטן,

המלצה שלי לך לבסט טסט מכון רישוי חדש בגבעת שאול

אין הרבה תורים, אנשים נחמדים וסימפטים,

ולא מנסים להקשות עליך,

בהצלחה,

פורסם

רק לא מ.מ.מ.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אין הבדל גדול בין המכונים, חוץ מזה ש-מ.מ.מ נראה מבחוץ כמו מוסך מדרכה מהעולם השלישי.

יכול להיות שטסט-ליין מתעקשים יותר על קטנות (מחזירי אור), אבל לא העברתי מספיק רכבים שם כדי לקבוע חד-משמעית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...