Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צעיר ואני מחפש לאחר שהייתה ברשותי יונדאי אקסנט 03 שנכנסה לטוטלוס , ומחפש רכב זול יותר , ידני , חשוב שתיהיה אחיזת כביש ולא עגלה מתה , וחסרת איבזור כלשהו .

התקציב היה בהתחלה 7 אלף , הייתי דיי נעול על פיג'ו לאחר שבעבר כבר נסעתי על הרבה מכוניות בתקציב הזה (פורד פיאסטה , פיאט פונטו , סיאט איביזה) , ולאחר נסיעה בפיג'ו 306 התאהבתי והחלטתי להתמקד בצרפתיות ופיג'ו 306 בפרט .

לאחר כמה ימי חיפושים נמאס לי (כולן מוזנחות פשוט , והשמורות רוצים מיליון מעל המחירון) , אז עברתי ל106 , וראיתי שנתונים 98 שנותנים תמורה טובה והמחיר מחירון הוא 11,700 , והשמורות מבקשות קצת יותר אבל נוריד (:

ראיתי המלצות בפורום על הרכב , האם הוא כיוון טוב ? הבנתי שיש לו אחיזת כביש טובה והוא מוצלח לא פחות מה306 ואולי אפילו יותר .

אחזקה זולה יחסית , היא חסכונית בדלק (15/1?) , אחיזת כביש , זריזה יחסית , נראה כאילו הרכב תפור עלי .

אשמח גם לפירוט מה לבדוק במיוחד כשניגשים לרכב כזה , מעבר למי קירור מיועדים לרדיאטור שהבנתי שהפיג'וים מאוד רגישים לה

תודה על כל עזרה ומידע אפשרי

פורסם

כל השאלות ששאלת נענו מספר רב של פעמים בעבר. תריץ חיפוש, אם ישארו לך שאלות ממוקדות נוספות - שאל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא ציינת על איזה מנוע אתה מדבר אבל אני אניח שאתה מתכוון ל1.4. מבחינת צריכת דלק אני מאמין שבכביש מהיר אפשר לחלץ 1 ל15 בנסיעה רגועה (הC3 של אמא שלי עם מנוע זהה כבר ראתה גם 1-16). מבחינת נוחות,שקט וכו' ה306 והZX הן בכמה רמות מעל ה106. ה106 די ספרטנית אבל יש לה התנהגות שובבה יותר ביחס לאחיות הגדולות יותר.

בתקציב כזה דחוק הייתי ממליץ לך לא להנעל על דגם ספציפי אלא לחפש כמה במקביל ולנסות למצוא אקזמפלר כמה שיותר שמור.

ממליץ לך גם לבדוק סיטרואן ZX עם מנוע 1400. גם התנהגות טובה,גם נוחות מעולה וגם לא יקרה לאחזקה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

דבר ראשון תודה על התגובות , מבחינת שאלות אני דיי מפוזר כרגע ואני באמת מחפש דגמים שונים וזה כבר מעייף לחפש על כל רכב מידע שלא תמיד נמצא .. למשל אופל קורסה שנים 94-96

עוד לא יצא לי לנהוג עליה , אבל מצאתי לפחות 2 אזמפלרים שמורים יד ראשונה - שניה שלא מעל 165 אלף קילומטר ומטופלות - חסרונות הן רמת האיבזור וכמו שהבנתי שהן טיפה יקרות יותר לאחזקה מבחינת טיפולים בעיקר .

ואני ננהל על דגמים מסויימים כמו פיג'ו 106 / 306 / אופל קורסה וקופץ על מציאות כי זה שווה את המאמץ שאני בסוף אקנה משהו שבאמת רציתי ולא כי זה רכב שמור מכאנית אבל אני לא אוהב את הרכב , בכל מקרה זה רכב שהולך לשרת אותי לתקופה ארוכה.

סיטרואן ZX אכן שווה להיכנס לרשימה

דלתא ממש עזרת לי תודה

• תוכן חדש...