Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה רוצה המלצה חמה, אני ממליץ לך להתחיל עם משהו יותר "פשוט" למשך שנה, ורק אחר כך להתחיל עם עסק כמו זה, אחר שראית שאתה יכול באמת לנהל את זה בצורה יעילה.

בתקופה הזו אתה יכול לברר יותר טוב מה באמת קורה בעיר ואיך פועל כל עניין הספקים וההתמודדות עם לקוחות פחות "בעייתיים".

עסק זה הרבה יותר מסובך והרבה יותר תובעני ממה שאתה חושב, במיוחד כשזה תחום "אפור" או תחום שאפשר להשתמש בו למטרות לא ממש נקיות מבחינה חוקית.

רק ההתמודדות עם לקוחות להרוג אותך כי אתה חייב שיהיו לך גורילות שיטפלו בהם כל הזמן. אתה תהיה חשוף לתביעות כל הזמן ובעיות יהיו, אני מבטיח לך.

עוד המלצה, תעשה תוכנית כמו שצריך ותגדיר תחומי אחריות של כל אחד מהשותפים.

הדבר הכי גרוע שיכול לקרות זה שיש לך תוכנית אבל כל אחד עושה משהו מנוגד לשני והכל קורס.

אבל אם אתה מצליח להתמודד עם כל זה, הרווחים יכולים להיות רציניים. רק צריך באמת לוותר על החיים שלך ולהקדיש את השנה הראשונה לעסק באופן כמעט מוחלט.

אתה חייב להבין למה אתה נכנס, וגם ככה תהיה כמות מטורפת של הפתעות לא נעימות.

בתור מישהו שהרים באולינג וייסד פאב בחצי השנה האחרונה, הייתי מבקש שתחשוב אם זה העסק שאתה רוצה, כי זה יגדיר את צורת ואיכות החיים שלך לשנים הקרובות.

יש הבדל בין תחביב ופרוייקט משעשע לעסק של מליונים בשנה (זה היקף המחזורים של מועדון כזה)

פורסם

מעניין שבכל שרשור אנשים דורשים לראות תמונות (אפילו בשרשור "יצאה לי פטרייה ברגל") אבל פה שרשור כזה עובר בשתיקה בלי תמונה אחת לרפואה...

אז לטובת אלה שלא מבינים על מה מדובר בכל השרשור,אז הנה,זה בערך משהו כזה:

756735.jpg

הבחורה והפטמה לצורך המחשה בלבד.

הקרדיט לאנטוניו...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אם אתה רוצה המלצה חמה, אני ממליץ לך להתחיל עם משהו יותר "פשוט" למשך שנה, ורק אחר כך להתחיל עם עסק כמו זה, אחר שראית שאתה יכול באמת לנהל את זה בצורה יעילה.

יש הבדל בין תחביב ופרוייקט משעשע לעסק של מליונים בשנה (זה היקף המחזורים של מועדון כזה)

דברי חכמה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בשביל מה?

בשביל שאוקראינית אומללה שכל שוק מחנה יודה דחף לא אצבעות מסריחות לתחתונים תתמרח עליך?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בשביל מה?

בשביל שאוקראינית אומללה שכל שוק מחנה יודה דחף לא אצבעות מסריחות לתחתונים תתמרח עליך?

מה שאני לא יודע - לא יכול לפגוע בי :)

Twincharger Stratified Injection

פורסם
מה שאני לא יודע - לא יכול לפגוע בי :)

אם HIV ועוד כל מיני ראשי תיבות אחרים לא פוגעים בך,אחי- הסתדרת בחיים.

אם כבר,עזוב אותך מלהיות עמוד, לך תיהיה טמפון.

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...