Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

6 הילוכים. [מזכיר לי שהיה פה פעם מישהו בפורום שהחתימה שלו היתה : "תוריד ל5 , תהנה מהנוף..." :)]

גם אני יותר אוהב את המראה של MK4 אבל הטאצ'ים שנתנו לGTI שמבדילה בינה לבין הדור 5 הרגילים , עושה הבדל עצום בעיצוב ובאגרסיביות של הרכב.

בכלל, אתם מדברים על מראה, אבל אני יותר מתלהב מצליל המנוע, ההגה, התנהגות הכביש והכוח העצום שיש לו כסטנדרט.

אגב, בקשר לכסאות עוד לא החלטתי אם הכסאות החדשים טובים יותר מאשר הרקארו בקודמת. אני דווקא נוטה לכיוון הרקארו שיש לי בMK4.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כשאני טענתי(הקלדתי) כך חשבו, שהתחלקתי על השכל :shock::lol:

תתחדש בחור :) סע בדרכים טובות.

נ.ב - עכשיו חייבים מפגש רק של גולפים ;)

אבל כבר אין לי גולף :(לאון גם אוכל?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

תתחדש!

כמי שכבר שנתיים עוקב יום-יום אחרי כל המכוניות הידניות שמתפרסמות ב YAD2, הבחנתי בה (באבן יהודה, נכון?) ודיברתי עם הבעלים שנשמע נחמד והתחיל מראש במחירון שנמוך בצורה קיצונית - ולכן בכל מקרה מדובר בעסקה מצויינת.

התכוונתי ללכת לראות, אבל הקדמת אותי. שמח שהיא הגיעה לידיים טובות.

פורסם

אייל תתחדש ותהנה מהרכב.

יפיפייה, מברוק.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם
תתחדש!

כמי שכבר שנתיים עוקב יום-יום אחרי כל המכוניות הידניות שמתפרסמות ב YAD2, הבחנתי בה (באבן יהודה, נכון?) ודיברתי עם הבעלים שנשמע נחמד והתחיל מראש במחירון שנמוך בצורה קיצונית - ולכן בכל מקרה מדובר בעסקה מצויינת.

התכוונתי ללכת לראות, אבל הקדמת אותי. שמח שהיא הגיעה לידיים טובות.

לא אבן יהודה ולא מחיר נמוך בצורה קיצונית. כן בעלים מאוד נחמד. :)

בקשר להיא ששאלת אותי עליה, תתרחק. בדקתי אותה לפני חודשיים, הרכב אכל פצצה מקדימה ,פירוט בהודעה פרטית כולל נפשות פועלות.

באותה הזדמנות אני רוצה לברך את ידידי "עתיד" על רכישת הגודשת החדשה, יצרנו ממש צוואר בקבוק על מוסך רון עם בדיקת הרכבים החדשים :)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אצלי המערכת לא תומכת MP3 אבל יש לי USB אז זה לא מעניין אותי יותר מידי...:lol:

שלי 2007, יש כמה דברים שונים בין שלך לשלי. אצלי אין יציאה של מיזוג בתוך משענת היד.

אני תמיד בעד לארגן איזה מפגשון, יום שישי הזה הולך?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
[מזכיר לי שהיה פה פעם מישהו בפורום שהחתימה שלו היתה : "תוריד ל5 , תהנה מהנוף..." :)]

זה היה בזמנו הסלוגן בפרסומת של הגולף V6 4MOTION.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
אני תמיד בעד לארגן איזה מפגשון, יום שישי הזה הולך?

תן פרטים אל תזרוק פצצה ותברח :lol:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אצלי המערכת לא תומכת MP3 אבל יש לי USB אז זה לא מעניין אותי יותר מידי...:lol:

שלי 2007, יש כמה דברים שונים בין שלך לשלי. אצלי אין יציאה של מיזוג בתוך משענת היד.

ומה אתה מנגן דרך ה USB ?

קבצי MP3?

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...