Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשמורחים את החומרים המתאימים בתא הנוסעים, לא צריכה להיות בעיה.

אני משתמש באותם חומרים במשך כמעט עשור (למעט החומרים של דופונט שהתחלתי להשתמש בהם לפני שנתיים וחצי) ללא שום בעיה.

הבעיה מתחילה כשאתה מכניס את הרכב לשטיפת רכב ושמים לך ספריי סקאי סוג ז' (או מה שהם מורחים).

הרמן, אני כבר לא קונה אצל הפרסי ,התברגנתי.

הולך לאוטו דיפו מדי פעם, אם יש מבצע על החומרים שאני משתמש בהם - אני קונה שיהיה. המחירים הרגילים שם מטורפים (לדוגמא : הווקס של דופונט שאני משתמש בו עולה שם 75 ש"ח מחיר רגיל ! )

אני אזרוק לך קישור לפלסטלינה כשאהיה בבית ואוכל לגשת למייל שלי.

הבעיה עם הפלסטלינה זה למצוא מישהו ששולח לארץ , או ששולח לארץ במחיר נורמלי.

בהרבה מקרים הקיט עולה 20 דולר, אבל המשלוח 50 דולר...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קראתי טרטל ווקס וחטפתי בחילה. אם אתה רוצה אני קניתי מאבי ("הדיטיילר") כמה דברים חזקים במיוחד (כולל פלסטלינה ולוב). לא זול ולוקח זמן למשלוח אבל יש לי היום קיט בשתי רמות מעל ממה שמוכרים בארץ.

אגב טרטל וואקס - יש להם מוצר אחד שאני דווקא מאד וזה הספריי סיליקון. אפשר לרסס אותו על כל החלקי פלסטיקה החיצונית והם מקבלים ברק מאד טוב. מה שכן - עם Armorall מקבלים תוצאות יותר טובות שמחזיקות ליותר זמן.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אני מסכים איתך שהטרטל ווקס באמת מוצרים לא טובים .

המוצר היחיד שלהם שפשוט אין כמוהו למתחרים (ככל שידוע לי) זה המוצר שמיועד לפלסטיקה שחורה חיצונית.

ווקסים וחומרים לאינטריור שלהם אני לא מעז להשתמש. הם גם לא נוחים לעבודה והתוצאות לא משביעות רצון.

זה המוצר:

http://www.turtlewaxuk.com/prod.asp?Partcode=FG3511

ספריי סיליקון על חלקי פלסטיק חיצוניים? אני לא חושב שלכך התכוון המשורר.

המוצר שדיברתי עליו פשוט מחדש את החלקים החיצוניים ולא עושה אותם מבריקים. זה כמו ווקס לחלקי פלסטיק שחורים לא צבועים.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, תוכל בבקשה לצלם את החומרי ניקוי שאתה משתמש בהם? (כגון : החומר של הניקוי מושבים, תא נוסעים וכו')

תודה :-)

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
אני קניתי מאבי ("הדיטיילר") כמה דברים חזקים במיוחד (כולל פלסטלינה ולוב). לא זול ולוקח זמן למשלוח אבל יש לי היום קיט בשתי רמות מעל ממה שמוכרים בארץ.

.

קנית ממנו? הוא בא לביקור בארץ?

Insane things comes from insanely people.

פורסם

החומר למושבים (גם טוב לאינטריור בהיר כמו הגג) הוא STP TUFF STUFF.

מרססים, ממתינים כמה דקות ומנגבים עם מטלית/סמרטוט נקי.

את הלכלוך אתם כבר תראו על הסמרטוט.

בפעם הבאה שאעשה ניקוי יסודי אצלם את נבחרת החומרים.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עשיתי את זה ברכב הקודם שלי לפני 3 שנים ושום דבר לא התנתק עד עצם היום הזה (או עד יום המכירה)

כנ"ל גם באלה שלפניו.

אם כבר אז חל איסור לחנות בשמש קופחת :D , זה מה שגורם לספוג להתייבש ולהתפורר.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תתחדש אייל.

התעקשת על אקזמפלר מהשורה הראשונה ואני רואה שלא התייאשת.

כל הכבוד לך על האסרטיביות, אני מאוד מעריך את זה.

אני אשמח לעוד כמה תמונות של שתי הרכבים אם לא קשה לך.

תתחדש ותהנה.

שלומי.

פורסם
קנית ממנו? הוא בא לביקור בארץ?

הוא גם מגיע לארץ מדי פעם וגם עושה משלוחים.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קניתי בסופו של דבר פלסטלינה יפנית (MADE IN JAPAN ) בעלות של כ10 דולר כולל משלוח. (מחיר זול מאוד)

בקרוב התרשמות, תמונות לפני/אחרי וכו'.

אני לא זוכר מי ביקש ממני בעקבות השרשור לינק למכירה אבל מי שביקש , שישלח לי הודעה פרטית כי יש לי את הפרטים עכשיו.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...