Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אל תחליף סמלון בינתיים! ככה אנשים שיראו את הרכב ביד 2 ידעו שהתמונה המקורית היא שלך ולא של ההוא עם VR6 שלקח לך אותה.

:-P

(מה נסגר עם זה בינתיים?)

פורסם

בן אדם תתחדש, נראית מעולה.

ללא ספק, תק' של התחדשות בפורום, הרבה מכוניות מעולות.

נאחל לעצמנו רק שימשיך כך.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
אותי דווקא הצחיק הדיסק של

BONJOVI

חיכיתי שמישהו יאמר משהו על בון ג'ובי.

החסרון היחיד בה שהמערכת לא תומכת MP3 .

מכיוון שלא הצלחתי לשמוע כלום במערכת והייתי אצל ההורים שלי , חיפשתי דיסק שהוא לא MP3 כדי לראות שזו לא תקלה באופן כללי - מכיוון שהזמן עצר שם מלכת בערך מאז שהייתי בן 18, זה מה שמצאתי , מאחוריו יש דיסק של TOP POP שזה השני שמצאתי :D

חשבתי שאני היחידי ששמתי לב לכך, ברגע שפרסמת את ההודעה הראשונה בשרשור ואת התמונות- מסתבר שלא. אלבום יאללה, שיביאו אותם לארץ.

אני מצטרף למברכים- תתחדש.

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם
זה יבוא, כרגע אני מעדיף להשקיע את הזמן בנהיגה מאשר בהחלפת סימלונים :)

אל תחליף סמלון בינתיים! ככה אנשים שיראו את הרכב ביד 2 ידעו שהתמונה המקורית היא שלך ולא של ההוא עם VR6 שלקח לך אותה.

:-P

(מה נסגר עם זה בינתיים?)

החוצפה שיש לאנשים , אין לה גבולות. פניתי להנהלת יד 2 והנושא בטיפול.

בן אדם תתחדש, נראית מעולה.

ללא ספק, תק' של התחדשות בפורום, הרבה מכוניות מעולות.

נאחל לעצמנו רק שימשיך כך.

בן.

תודה רבה לך ולכל שאר המצטרפים, מקווה שכל הרכבים המיוחדים הללו שעדיין מסתובבים בשוק, בסופו של דבר ימצאו את דרכם לחברי הפורום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
סתם שאלה(מקווה שאני לא פולש יותר מדי לפרטיות שלך) לא שווה יותר למכור את הקודמת, להוסיף קצת כסף ולרכוש GTI MK6?

150K ש"ח זה אצלך קצת כסף?

ברוך הבא לפורום אדון רוטשילד.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לא. ממש לא.

MK6 חדשה עולה 220-250 אלף ש"ח

MK5 מודל 2006 עולה פחות מחצי.

הקודמת צריכה להימכר כדי לכסות הלוואת גישור על חלק ניכר מעלות הMK5.

אם היו לי סכומים כמו 150-200 אלף שקל לרכישת רכב בלבד, כנראה שהייתי קונה חדשה. אבל המצב רחוק מאוד מזה.

כספר, לדעתי הוא התכוון למצב בו שווי ה MK5 והMK4 מתחבר לשווי MK6 חדשה (או קרוב לכך).

כמובן שלא כך המצב.

נ.ב. לומר לך את האמת, הייתי בהשקה של ה MK6 ולא "נפלתי". לטעמי היא יותר פשוטה מבפנים מאשר ה MK5 ואני גם לא אוהב את העיצוב החיצוני שלה. מבחינת ניהוג ומנוע אין שינוי מהותי ככה שזה לא שווה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל - אחלה מיקום שמת בניק ;). נו מה עם איזה מפגש? :D

קספר - תתחדש על הסמלון :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
נ.ב. לומר לך את האמת, הייתי בהשקה של ה MK6 ולא "נפלתי". לטעמי היא יותר פשוטה מבפנים מאשר ה MK5 ואני גם לא אוהב את העיצוב החיצוני שלה. מבחינת ניהוג ומנוע אין שינוי מהותי ככה שזה לא שווה.

נו,נו, עוד לא התאקלמת עם דור V וכבר אתה משמיץ את VI? :wink:

ה- XDS שלה דווקא כן מורגש, היא בוודאי לא יותר פשוטה מבפנים - להיפך (אבל אם זה ייתרון זו כבר שאלה אחרת). לגבי עיצוב חיצוני - ב- 3ד' היא דווקא די מהממת, ב- 5 קצת פחות. מבחינת התהודה הפנימית והרעש - שוב, הרבה יותר - אבל שאלה של טעם גם כן. לגבי המנוע - באמת בשוליים לטעמי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...