Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נו,נו, עוד לא התאקלמת עם דור V וכבר אתה משמיץ את VI? :wink:

ה- XDS שלה דווקא כן מורגש, היא בוודאי לא יותר פשוטה מבפנים - להיפך (אבל אם זה ייתרון זו כבר שאלה אחרת). לגבי עיצוב חיצוני - ב- 3ד' היא דווקא די מהממת, ב- 5 קצת פחות. מבחינת התהודה הפנימית והרעש - שוב, הרבה יותר - אבל שאלה של טעם גם כן. לגבי המנוע - באמת בשוליים לטעמי.

חס וחלילה... פשוט לא התרשמתי מהרכב כקפיצת מדרגה בין הדורות, כמו המעבר בין דור 4 ל5.

עם זאת - אף אחד לא אמר שדור 6 לא יהיה הרכב הבא שלי... :) [ רצוי עם מושבי עור וקסנון מקורי כמו הMK6 החדשה שתחליף אצל הבעלים הקודם את הMK5 שקניתי מהם ]

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הזמינו בזמנו ל-MK5 הנוכחית שברשותך כעת או שהם רכשו MK6 חדשה?

רכשו MK6 לבנה ידנית 3 דלתות חדשה מהחברה עם כל התוספות האפשריות , סיכמתי איתם שאם ישמרו עליה כמו על הנוכחית, ניפגש בעוד 3 שנים לבצע החלפת בעלויות בנוהל :)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

האמת שזה מה שאני שקלתי להזמין - ועוד לא אמרתי נואש: אם אשתי תכפה עלינו מעבר לרמת גן כבר אמרתי לה שנצטרך שני רכבים ;-) - אבל בגרסה ה"פשוטה" יותר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

פששש אייל מזל טוב!

אין מה לעשות, אין על הגרמניות ימח שמם!

15 שנה אני על VAG ו9 חודשים על BMW ואין מה לעשות, אין על הגרמניות ימח שמם!

ד"א כבר נתת לה כינוי?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

"האמא של המינוס שלי בבנק"

סתם, בינתיים לא.

האמת שזה מה שאני שקלתי להזמין - ועוד לא אמרתי נואש: אם אשתי תכפה עלינו מעבר לרמת גן כבר אמרתי לה שנצטרך שני רכבים ;-) - אבל בגרסה ה"פשוטה" יותר.

יאללה לך על זה, שיהיה לי מבחר כשאחליף את הרכב עוד 3-4 שנים :) [סתם, המטרה הבאה שירוקו]

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הרבה אנשים זורקים לאוויר משפטים כמו: "לא לחוץ למכור" ולחילופין:"לא לחוץ לקנות, מחפש רק אקזמפלר שמור". מעטים מעוד אשכרה מקיימים את הסיסמאות האלו, אתה אחד מהם. מגיע לך ח"ח, מזל"ט, סב"ט (סע בדרכים טובות), סב"ע (סע בדרכים עקלקלות). נ.ב- שעכתי"ק (שחרר עוד כמה תמונות יא קמצן).

פורסם

תודה פייבוריט1 :)

זה נכון גם למכירה וגם לקניה.

בקשר לעוד תמונות, יאללה למה לא.

אין לי עוד הרבה אולי בעתיד אעשה איזה סשן עם אחד מצלמי הפורום :)

בקשר לימי מסלול,מי יודע , אולי בעתיד.

IMG_1660.jpg

IMG_1613.jpg

IMG_1671.jpg

IMG_1650.jpg

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מדהים! לרכב בן כמעט 5 להראות ככה!

דרך אגב אייל, באיזה תמרוקים כבר יצצא לך לפנק אותה?

פורסם

הרכב עלה על הכביש ב25 לאפריל 2006 ככה שהוא בן 4 בדיוק.

הכל תלוי בבעלים, ראיתי כבר רכבים כאלה משנתון 2008 שנראים רע מאוד,

שלא לדבר על רכבי 2006 (שאין הרבה כאלה) שמוזנחים פנימים וחיצונית.

הרכב עבר פוליש עדין לצבע מטאלי (מתוצרת FORMULA1) ולאחר מכן ווקס קרנובה+טפלון של DUPONT.

מבחינת אינטריור , בוצע ניקוי מושבים עם חומר מצויין של STP (אחרי שצולמו התמונות) ולמרות שהם נראית ויזואלית נקיים,

יצא מהם לא מעט לכלוך ובנוסף ניקוי והגנה של הפלסטיקה הפנימית עם תרסיס DUPONT ייעודי לעניין הזה.

על חלקי הפלסטיקה החיצוניים השחורים הלא צבועים השתמשתי ב BLACK CHROME של טרטל ווקס. (חצאיות, חלקי פלסטיק בפגושים וכו')

לרכב יש פגמים מינורים בצבע בכל מיני מקומות (גג, מכסה מנוע) שלהערכתי יירדו עם פלסטלינה, לשם כך הזמנתי מEBAY פלסטלינה.

חשבתי בהתחלה להכניס אותו לדיטיילינג אבל אני נהנה לבצע את התהליך בעצמי (למרות שאין לי כמעט זמן פנוי).

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

25 לאפריל, היא כמעט תאומה עם הבימר שלי 3/5/06, יצאת בנס עוד שבוע והיית צריך לשלם על מודל של 2007. אייל אפשר קצת יותר פרוט בקשר לאופן עשיית הפוליש ומהיכן רכשת אותו?

ב) אתה לא מפחד למרוח חומרים בתוך התא נוסעים? לי אישית יש פחד שחלק מהפלסטיקים הצבועיים פשוט יתפוררו.

לכן אני לא מכניס שום חומר לתא הנוסעים. גם בגולף הקודמת שלך היית מבצע את אותם פעולות בתא הנוסעים? (השאלה באה כדי לבחון את עמידות הפלסטיקים)

פורסם

זרוק קישור לפלסטלינה

אתה עדיין רוכש את חומרי הניקוי אצל הפרסי?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...