Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברגים משתחררים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנה עוד אפשרות, אפילו לשים על הבורג(על ההברגה )פס של סיליקון פשוט

ולהבריג

מניסיון :זה לא ניפתח וגם כשתירצה ליפתוח את הבורג הוא לא יהיה קשה לפתיחה

פורסם
ישנה עוד אפשרות, אפילו לשים על הבורג(על ההברגה )פס של סיליקון פשוט

ולהבריג

מניסיון :זה לא ניפתח וגם כשתירצה ליפתוח את הבורג הוא לא יהיה קשה לפתיחה

רעיון יפה.

זה יכול להיות פתרון טוב לברגים בדש בורד שנמצאים במקומות בולטים עם חשיבות אסטטית.

אריאל

יונדאי ix35 + i10 שנת 2011

פורסם

כן.

אכן זה אחלה פתרון לברגים שמתרופפים.

הבעייה שצרפתיות היא לעיתים קרובות לא בורג חופשי , אלא תכנון סגירה לקוי. גם אם הבורג יישב פיקס עדיין יהיו ציוצים.

פורסם

אם מדובר בברגים שמיתרופפים דרך קבע, ניתן להישתמש בבורג מאובטח...

זה בורג שיש בראש שלו חורים לרוחב ומשחילים לתוכו חוט אבטחה (חוט ברזל) ומלפפים אותו כלפי נקודה קבועה...

בדרך-כלל בורג אחר... כמו לכל דבר בחיים צריך לדעת איך עושים את זה... יש שיטה לכל דבר.. אם תרצה אני אסביר לך...

יש גם שיטות פחות "דרמטיות" (נתתי בכוונה את הפיתרון של ברגים מאובטחים כי זה נראה טוב...) כמו שיבות חכמות או ברגים ננעצים...

שיבה חכמה היא שיבה עם שני פינים (משהו כמו Z שוכב) אחד ניכנס לחור והשני נועל את הבורג (אחרי שמהדקים את הבורג מכופפים את החלק השני), יש כאילו שיבות בתופי בלימה ועוד...

אם זה דשבורד מצייץ הייתי ממליץ לך למצא מאיפה זה מצציץ ולשים שם חתיכת ספוג קשיח (משהו כמו חתיכה מחליפת צלילה - זה ממש טוב), או לבד דחוס...

בהצלחה,

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

באתר הבא ניתן למצוא רשימה של כמעט כל פתרון אפשרי בנושאי ברגים ואמצעי חיבור :

http://www.mhm.co.il/

שימו לב , לא מדובר בהמלצת קנייה ,אני בכלל לא בטוח שהם מוכרים ללקוחות פרטיים - אבל בהחלט ניתן למצוא כל מיני פתרונות שונים ויפים ,ומשם לחפש הלאה.

• תוכן חדש...