Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיאט איביזה 2005 עם רדיו די פשוט של פיוניר (לדעתי 2950) שמתחיל להראות סימני גסיסה.

החלטתי לקנות HU חדש לרכב ואולי על הדרך להחליף חלק מהרמקולים.

מקדימה יש לי 2 רמקולים 5.25" ו-2 טוויטרים (שאין לי מושג מה הגודל שלהם) ומאחורה עוד זוג של 5.25" בדלתות (הגדלים הסטנדרטיים שבאים עם האיביזה בשנתונים האלו).

חשוב לי שב-HU יהיו כניסות AUX ו-USB (וראיתי כמה דגמים של פיוניר עם כניסת SD, שזה די תופס את העין).

מבחינת רמקולים כרגע עוד לא החלטתי להחליף אותם אבל אני רוצה לראות אם זה בכלל אפשרי בקלות.

איזה HU מומלץ בסביבות ה-1000 ש"ח שיתאים לצרכים שלי?

אין לי מגבר או סאב כרגע והכל מחובר ישירות ל-HU הקיים, אבל אם אני כבר קונה HU חדש אני רוצה שהוא יהיה מוכן למגבר (כמה יציאות כדאי שיהיו? 2? 3?)

האם אפשר להחליף את הרמקולים בדלתות בקלות (פשוט באותו הגודל) או שצריך לבצע איזשהי בניה? (אני זוכר ששמעתי פעם שהרמקולים שמגיעים עם הרכב הם לא סטנדרטיים מבחינת עובי).

תודה!

פורסם

כבעל סיאט איביזה מאותה השנה לא מוכר לי רמקולים מקוריים מאחורה.

יכול להיות שאני טועה אבל ככה זה אצלי , אם הרכב לא יד ראשונה אז אולי הבעלים הקודם הוסיף אותם .

בכל אופן אם אתה רוצה להחליף את הרמקולים המקוריים צריך לקדוח את הניטים שמחברים אותם לדלת וליצר בניה ( בדר"כ טבעת עץ ) להתאים אותם לדלת .

אם אתה כבר מחליף לך על 6.5 , כמובן שצריך לבצע התאמה עם טבעת עץ .

פורסם

תודה

אגב אצלי בדלתות האחוריות הרמקולים נראים בדיוק כמו בקדמיות, כלומר מקורי..

לגבי רמקולים חייבים ליצור בניה כדי לשים אותם? גם אם אני אלך על 5.25"?

פורסם

gavze007,

אם היום יש לך 5.25" אין שום סיבה שסט אחר באותה מידה (5.25") לא יתאים, אלא אם כן אני טועה ולא מכיר את הרכב, לפני הבנתי מה שניסו להסביר לך פה זה שאפשר וניתן לבצע התאמה לאלמנט 6.5" ולהנות מתוצאות טובות יותר, הבעיה היא רק התקציב שלך שלדעתי לא יאפשר זאת.

בכל מקרה, לגבי רדיו דיסק, בתקציב הזה האפשרויות די מוגבלות, חפש לך רדיו דיסק של פיוניר שנכנס בתקציב, רובם היום כבר מגיעים עם USB וכו', פשוט תריץ פה חיפוש פורום, זה נושא די טחון.

דני.

פורסם

אם אתה רוצה רמקול לא מקורי יש סיכוי יותר מסביר (מנסיון אישי שלי ) שהמגנט יהיה יותר גדול ויפריע לחלון לרדת ואז צריך טבעת עץ להתאמה והגבהה , וכמו שכבר אמרתי אם כבר לבחליף אז למה לא ל 6.5 .

• תוכן חדש...