Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AMSTERDAM בשעה טובה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשעה טובה הגיע הרגע לו ציפיתי ואני נוסע לאמסטרדם.

אני וחבר הזמנו חבילה ל1 באוגוסט וכבר לאט לאט מתחילים לחפש חומר על אמסטרדם באינטרנט.

אנחנו שני חברים טובים בני 26 ונוסעים ל5 ימים, לקחנו מלון 5 כוכבים במרכז אמסטרדם

NH Krasnapolsky Hotel Amsterdam

רציתי לבקש מכם המלצות ורעיונות לבילויי באמסטרדם ומראש אני מודה לאלו שישרמו בתגובות תעשן שם חומר טוב ותלך לחלונות האדומים - תודה רבה לכם אחלה רעיון :)

אבל ברצינות מה אתם ממליצים לאן ללכת מה לראות מה לעשות וממה להזהר.

תודה לכולם

פורסם

מלון פשוט מעולה! אין מילה אחרת.

מיקום מצויין, על שדרת הקופי-שופס, ומרחק פסיעה מרובע החלונות האדומים.

אתה יכול ללכת לבית של אנה פרנק או משהו...

אהה... ועישון נעים ;-)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

ולמה בדיוק מרחק פסיעה מרובע החלונות האדומים זה דבר טוב? המקום הזה כבר מזמן לא רק ידוע, אלא ידוע לשמצה. הייתי שם כמה דקות בשביל לראות על מה המהומה ודי נגעלתי. מצד שני, יש אנשים שזה מוצא חן בעיניהם, אז אני לא שופט...

בית אנה פרנק הוא חובה, ומומלץ לקום מוקדם בבוקר ולהגיע רבע שעה לפני הפתיחה - ככה אולי תצליחו להמנע מהתורים האדירים ומהעומס בפנים.

חוץ מזה - הכל תלוי מה אתם אוהבים. יש כמה מוזיאונים טובים, אבל בעיקרון אמסטרדם ידועה בעיקר בחיי הלילה שלה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

1. תישמור על חפצים בעלי ערך. אני נתקלתי במקרים של אנשים שחדריהם וכספותיהם נפרצו (במלון קרנספולסקי).

2. התור לבית אנה פרנק מזוויע. כמו שאמרו - תגיע מוקדם.

3. תשכרו אופניים. זו הדרך האידיאלית לנוע ממקום למקום.

4. תחבורה ציבורית - אם אתם מתכננים לנוע באמצעותה - היום משתמשים בכרטיס אלקטרוני נטען. אמנם הכרטיס עצמו עולה 7.5 יורו (לא טעון בכסף), אבל תעריף הנסיעה זול פי כמה מרכישת כרטיס חד פעמי (2.6 יורו לנסיעה/ שעה [אתה יכול עם אותו כרטיס לרדת ולעלות על תח"צ חופשי במהלך שעה]).

5. בתי קפה, ארוחות וכו' - צאו מהמרכז, לכו לשכונת Jordaan או De Pijp. מסעדות טובות יותר, אווירה טובה יותר ומחירים זולים יותר.

6. אל תקנו גבינות, וופלים ושאר מתנות אוכל בחנויות לתיירים - יש סניף גדול של AH (רשת סופרמרקטים) מאחורי הארמון ב-DAM. המחירים זולים הרבה יותר והאיכות טובה יותר. אז זה לא יהיה עטוף בנייר עם תחנות רוח כחולות...

אם יש שאלות נוספות - אל תהסס לפנות. אני "מקומי" :-)

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
ולמה בדיוק מרחק פסיעה מרובע החלונות האדומים זה דבר טוב? המקום הזה כבר מזמן לא רק ידוע, אלא ידוע לשמצה. הייתי שם כמה דקות בשביל לראות על מה המהומה ודי נגעלתי. מצד שני, יש אנשים שזה מוצא חן בעיניהם, אז אני לא שופט...

א. זו חוויה

ב. זו חוויה אנתרופולוגית

ג. יש באזור כמה פאבים מעולים

ד. האזור ברובע של הזקנות והשמנות, לא לבעלי לב חלש... מצד שני, יש אנשים שזה מוצא חן בעיניהם, אז אני לא שופט... ;-)

אהההה.... ואל תחזור לארץ בלי ביקור בקפה דה קלוס.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

1. מבשלת הייניקן זה נחמד, אם יש למישהו מכם יומולדת תקבלו כוס יפה מחרסינה הולנדית ותשתו עד שתיפלו לאמסטל.

2. מוזיאון ואן גוך לדעתי יפה אם אתה אוהב את הסגנון, כנ"ל השטדליך לאמנות מודרנית.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

סתם לידע כללי, מתחם ה"חלונות" של אנטוורפן למשל הוא הרבה יותר איכותי.

אין שם תאורה אדומה ואת כל הבולשיט הזה, אבל הסחורה אסטטית למדי.

שלא במפתיע, האזור נמצא בצמוד לרובע הרוסי בעיר. :-D

פורסם

1. לגבי המלון, בקש את האגף החדש.

2. מחזק את קודמי לגבי הסופרמרקט, ממש ליד המגנה פלאזה (שיוצא מול המלון) יש סניף של סופר מרקט גדול.

3.את אמסטרדם מגלים עם אופנים, שכור אופנים וצא לחפש את האטרקציות, תמצא לבד.

פורסם

לבחור ששאל קודם על מחירם ועלויות.

כפי שאמרתי מלון 5 כוכבים + א.בוקר מראשון עד חמישי הזמנו את הדיל לאוגוסט 1500 יורו לזוג או 750 יורו לאחד.

• תוכן חדש...