Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנסיון לסדר את המוט הילוכים (אפשר לנתקו ע"י משיכה. הידית עצמה יוצאת יחד עם העור והמנגנון נגלה לעין) שמתי לב שמתחת לידית ולמנגנון (מה שמחובר לברזל עצמו, שעליו מורכבת הידית) יש קצת שמן. מן שלולית קטנה. יש שם כמות של כמה כפות. השמן בגוון צהבהב, כמו שמן בישול. אני מניח שהוא לא אמור להיות שם. עד כמה זה חמור? האם אני צריך לנסוע למוסך כמה שיותר מהר, או שזה סובל דיחוי?

כמו כן, כשאני עולה על באמפרים אני שומע מן נקישות שמגיעות מלמטה, יותר מימין, הצד של הנוסע. זה לא קורה בפניה. רק בבאמפרים. מה זה יכול להיות?

תודה רבה למי שיעזור.

פורסם

נו, בחייכם. קצת רצינות. אז אין לי תואר בהנדסת רכב, אז מה.

זה שמן שלא היה שם פעם אחרונה שבדקתי. אף אחד אחר לא נוגע ברכב. איזה צבע יש לשמן גיר בד"כ, בכלל?

פורסם

לגבי השמן שראית בבית ידית ההילוכים- סביר להניח שמדובר בגריז שהפך לנוזלי עם הזמן ומצא את דרכו למטה. כל האיזור שם מרוח בגריז טפלון (מותאם לחלקי פלסטיק) ועם הזמן חומרי האמולסיה נחלשים והשמן נפרד משאר החומרים.

אתה יכול לספוג את השמן ככל שאתה יכול עם נייר סופג, אין צורך להבריק את המקום. אם נראה לך שחסר גריז על המובילים או על חלקי הפלסטיק הנעים הוסף מעט גריז טפלון.

לגבי הנקישה, לא ניתן לקבוע מכאן מה הבעיה. סביר להניח שמדובר בחופש באחד מחלקי הפרונט. רצוי לבדוק את הנושא בהקדם.

• ספונסר פורום
פורסם

המנגנון הזה של הידית הוא מנגנון יבש ,כלומר אין לו שימון מלבד

הגריז המרוח על חלקי הפלסטיק הנעים ,יתכן שבעל מקצוע בעבר התיז

מעט שמן על המנגנון ,זה לא מוסיף ולא גורע אתה יכול לעזוב את זה ולהמשיך לנסוע רגיל .

לעיניין הנקישה כמו שאביב אמר לך כדאי שתבקר במוסך כדי לבדוק

חופשים במתלה או בתובות המנוע .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...