Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המזגן הפסיק לקרר (ג'אסטי 92 ידני 1000), בבדיקה נאמר שיש דליפה ותיקון הצינור יעלה 450 שח, אני עומד להפטר מהרכב ולא מעוניין להשקיע ברכב שערכו בשוק בסביבות 3500 שח. האם ניתן לתקן את הצינור לבד (כמו שמתקנים צמיג אופניים מפונצר, או שזה מסובך יותר), אשמח לקבל יעוץ.

אני לא יודע אם יש קשר אבל במקביל המאייד התחממם חימום יתר ונוצר לי סדק בקרבורטור...

גיליתי שהבת שלי השתמשה במי מזגן במקום נוזל קירור ,אולי זו הסיבה ?

פורסם

שלום רב !

לא ניתן לתקן צינורמזגן, כמו פנימית של אופנייםפ, ולכן יש להחליפו[ בגלל עלותו, המנע בשלב זה משימוש במזגן, להתחממות הרכב, אין קשר בין מלוי מי ברז והתחממות הנוכחית, וכוונתך בוודאי לסדק ברדיאטור ולא בקרבורטור.

גש למכון רדיאטורים לתיקון הרדיאטור ולבדחקת הסיבסה להתחממות, מומלץ שיתחיל עם הסיבה להתחממות, (חוסר מי קירור,בגלל הסדק ברדיאטור), לפני שיתקן את הרדיאטור שלא יתברר שהסיבה להתחממות היא אטם ראש, אם כי בסבירות גבוהה הסיבה להתחממות חוסר במי קירור, שמנעו מהיוניט מאורר הנמא בראש המנוע לחוש את חום מי הקירור, ולכן המאורר לא נכנס לפעולה, או תרמןסטט תפוס במצב סגור(נדיר בגאסטי).

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...