Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזדה 323 מנוע 1600 אוטומט (הצורה לפני שהתחילה המזדה 3).

התופעות כאלה:

רצועת אביזרים מחליקה, אחרי שמתחו אותה מקסימום, היא מחליקה פעם ב

לפעמים יש מכיוון המנוע צילצולים רק כשהמדחס עובד! כשהוא כבוי אין אף פעם רעשים ולכן ההיגיון אומר שהרעש מגיע מגיוון המדחס

בנוסף, היה ריח של מנוע סרבו שעומד להשרף, המפוח הוחלף במשופץ והריח נעלם לחודשיים וחזר שוב אבל לא באופן קבוע.

נאמר לי שאין פילטר למזגן ברכב הזה

יש רעיונות מה הסיפור של כל זה? מידי פעם בטורים של עד 2000 סל"ד, נשמע רעש של גז

במוסך לא יודעים מה הבעיה בכל הסיפור הזה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

את הרצועות אביזרים יש להחליף, אם לאחר המתיחה עדיין מידי פעם היא מחליקה יש להחליפה.

מתיחת יתר תגרום לנזקים יקרים לתיקון לאביזרים(מדחס, אלטרנטור משאבת מים, משאבת ה"כ וכו).

לא יודע מה זה מזגן מצלצל, אולי יש צילצולים מהמנוע עצמו דטונציות, המדחס גורם לעומס על המנוע ויתכן ויש בעיה במערכת ההצתה תוך כדי עומס.

לדעתי הריח שאתה מריח הוא מהנגד של המפוח כי הוא מתחמם מאוד, לכן הוא נמצא צמוד למפוח כדי שיקבל קירור, יתכן ויש בנגד בעיה, או ששוב המפוח שבק, יש לפרק חלקים ולהריח מהיכן הריח מגיע.

אם אתה שומע מפתחי האוורור רעש "פססס" קצר כל איזה 10 שניות אז זה תקין, אתה שומע לחצים שעוברים בתוך מערכת המזגן.

פורסם

זה לא רכב שלי אלא של חבר ובדיוק שרצה להשמיע לי את הצילצולים זה החליט שלא להרעיש.

הרצועה עצמה חדשה וזה מוזר מאוד. הרעש של הגז זה לא כל כמה שניות אלא בדרך כלל בסביבות 1000-2000 סל"

הרעש שנשמע כאילו מהמנוע, זה קורה רק כשהמדחס דולק, וגם לא תמיד. למשל אתמול נסענו ראשון ת"א הלוך וחזור בפקקים ולא היה רעש ולא היה ריח. זה בא מידי פעם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני חושב שאני יודע על איזה צילצולים אתה מדבר. שמעתי אותם ברנו אקספרס גם כאשר המזגן מופעל ומה שנאמר שם ככל הניראה שהמדחס עצמו הוא הבעייה. ממה שהבנתי המדחס מכיל בתוכו מעין בוכנות שהם כניראה משוחררות וזה מה שיוצר את הרעש של הצילצולים. לגבי רעשי הרצועה, בדוק שזה לא בעיה של אחד ה"פולים" עליהם היא מולבשת.

:)
  • תוכן חדש...