Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב לרוע מזלי ולרוע החניה שניסיתי לעשות במקום צר עלו לי בשפשוף דלת נהג ושריטות

כידוע סוכן אלדן שמגיש לך את הרכב רושם כל דבר לפני שנמסר לך הרכב

רשום הרבה דברים ואני לא מבין שום דבר ממה שהוא רשם .

מה הנזק שיצרתי (השתתפות עצמית 1992 שקלים באלדן )

מה זה אומר מבחינתי ?

תודה

פורסם

אם אתה לא מבין, מה הוא רשם,

איך אנחנו אמורים להבין - לא כתבת כלום, לא צירפת צילום מהרישום?

מה זה אומר מבחינתך? זה שמקסימום תצטרך להפרד מ 1992 ש"ח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

jimbo'

אתה רואה את עצמך מכניס רכב שלא שייך לך, ללא ידיעת חברת השכרה ואישורה לביצוע עבודות פחחות וצבע?

לדעתי, אם במעמד החזרת הרכב עולים על דבר כזה, אפשר רק להצטער ,שכבר אין אפשרות לשלם את ההשתתפות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
jimbo'

אתה רואה את עצמך מכניס רכב שלא שייך לך, ללא ידיעת חברת השכרה ואישורה לביצוע עבודות פחחות וצבע?

.

אם אני יצטרך לשלם 2000 ש''ח אז כן .

פורסם

במקרה כזה קודם כל מעלים תמונה על מנת שנראה את הנזק ונוכל לעזור לך.

ואם בשריטות עסקינן, לפני כ3 חודש הייתה מאזדה 3 חדשה מליסינג, היה מקרה שיצאתי מחניה של קניון ופשוט הצלחתי לשרוט את האוטו בצבע לבן. באמת שבאותו רגע לא הייתי לחוץ כי ידעתי שיש לי בבית אלכוהול/טינר שיוריד את העסק, ובאמת זה הסתדר כמו חדש, אחרי זה העברתי פוליש שיראה טוב.

כשהחזרתי את הרכב לקצין הרכב הוא לא הרגיש בכלום. :-)

ונחזור למקרה שלך, מן הסתם לא איכפת לך מהאוטו, במידה ואלו רק שריטות של צבע והאוטו לא ממש חדש, אני די בטוח שתוכל להוריד את זה עם טינר/אלכוהול.

כפי שאמרתי, תעלה קודם תמונות שנוכל לראות עד כמה זה רציני.

Polo 2012

פורסם

לא מדובר בשריטות בלבד

ובכלל אלה לא שריטות שטחיות אלא עמוקות כולל דחיפת פח קלה .

מדובר בנזק לא רציני אבל גם לא קל ממש .

מה התהליך שבעניין ? אני מגיע לאלדן...

מה הלאה ?

פורסם

מה עושים ?

1.מעריכים את שווי הנזק,אם זה לא משהו שניתן לטשטש באמצעות פוליש ויש גם שקע בפח אפשר לגשת לפחח בצורה עצמאית, לתת לו 200-300 שקלים ולדאוג שהוא יטשטש את זה כראוי (יוציא את השקע ויטשטש את השריטות).

2.אם הנזק יחסית קל אז מקסימום לטשטש מעט את השריטות,להוציא את הפח החוצה ולדאוג להחזיר את הרכב מלוכלך...

לפני שיתעוררו כל ה"מתחסדים", אין שום רע בלקחת את הרכב לפחח בצורה עצמאית על מנת לתקן את הנזק, אף אחד בחברת ההשכרה לא ייעלה על זה (גם ככה הם בעצמם מבצעים תיקונים בשקל וחצי שנראים בהתאם) והם מקבלים רכב ללא נזק נראה לעין.

ברגע שהרכב הוחזר והתחשבנת איתם עבורו,גם אם חברת ההשכרה פתאום יטענו משהו לגבי נזק שביצעת אין להם ממש מה לעשות,כי אתה כבר הזדכת עליו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בהמשך לדבריו של עידן, אני מציע להסתכל על המצב מנקודת מבט אחרת.

לקחת אוטו במצב חדש - מדוע שלא תחזיר אותו במצב חדש (או קרוב לזה)?

האם חברת ההשכרה באמת צריכה 2000 ש"ח בשביל לתקן את הנזק? ברור שלא.

לדוגמה, לפני כחודש שכרתי פיאסטה חדשה עם 17 ק"מ על השעון והחזרתי אותה עם 2789.

במהלך השבועיים שהיא הייתה אצלי לא נגרם לה שום נזק רציני, אבל יומיים לפני ההחזרה, ברגע של

חוסר תשומת לב, נכנסתי בגדר הפרדה נמוכה בתוך מנהרה חשוכה והעפתי את אחת הטאסות מהגלגל.

אם הייתי מחזיר את הרכב עם 3 טאסות, זה היה עולה לי משהו כמו 120 יורו השתתפות עצמית, ובנוסף

היה מספק להם סיבה טובה להסתכל על הגלגל שהתעקם. במקום זה, רכשתי סט חדש ונכנסתי לפנצ'ריה

שתבדוק את האיזון ותיישר את הגלגל העקום. בסה"כ העסק עלה לי 40 יורו, שהם מחיר מוצדק לשלם על

הטעות הטיפשית שלי שגרמה לכל זה מלכתחילה. בשורה התחתונה - לקחתי רכב תקין והחזרתי רכב תקין.

עשית טעות - תקן את הנזק והחזר את הרכב. אין בכך שום דבר פסול ולא צריך לפחד ממה שיקרה עכשיו.

מקסימום תסיק את המסקנות לעתיד ובפעם הבאה קח את הרכב עם ביטוח יותר טוב.

פורסם

ניסית "במקום צר"? אני מקווה מאוד שזה לא היה רכב ש"שפשפת" . כי אם זה היה רכב אני מניח שהייתה מציין שהשארת פרטים?

פורסם

מטלית מיקרופייבר: 10 שקלים

קופסת פוליש: 35 שקלים

בקבוק ווקס: 29 שקלים

טוש שחור: 5 שקלים

תחושת הנצחון אחרי שהחזרת את הרכב ואף אחד לא שם לב ששפשפת אותו: priceless!

:-D

פורסם

1900 שקל?????

מאוד ממליץ לך לא לשלם אפילו לא חצי מהסכום.

בתור מישהוא שנכנסו בו מאוד חזק מאחורה,מה שאומר שהטמבון נחצה ל-2,כל התא מטען קיבל מכה גדולה,חלק בינוני מהצד קיבל מכה,והיה צורך בהחלפת פנסים וכמובן עבודה מאוד רצינית של הרבה זמן.

בנוסף היה מכה שרציתי לעשות והייתה דומה לשלך,הפחח עשה אותה על הדרך אמר עניין של כמה דק'.

זה עלה 2000,והמכה הייתה הרבה יותר רצינית,כמובן כולל צביעה בתנור.

1900 שקל שמתוכם 99.99 אחוז רווח,שוד לאור היום ממש.

• תוכן חדש...