Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ומה עם השריטות והמעיכה על הפח למקרה שלא שמת לב .

היה לי סיפור מאד דומה במגאן בזמנו. מה שטוב אצלך זה שהרכב לבן והידיות שחורות.

פוליש no.7 (אפשר לקנות בכל הום-סנטר או אוטודיפו) אמור להעלים את השריטות וכל השחור שאתה רואה בקלות. ווקס יאטום את הפוליש במקום ויסתיר את סימני המריחה. אותו פוליש יכול גם לעבוד על הידיות, למרות ששם דווקא הייתי משתמש בחתיכה קטנה של נייר זכוכית. היות ושחור זה צבע היסוד של הידיות, לא אמורה להיות בעיה עם זה.

לאחר שתעלים את הסימנים, המעיכה תהיה הרבה פחות בולטת, במיוחד בתנאי ראות מוגבלים. אם אתה יכול להחזיר את האוטו בערב, זה ישפר את הסיכויים שלך. אם תיקח אותו לנסיעת שלוליות ובוץ קצרה יום לפני, אז בכלל יופי. (רק תזהר לא להתעלל בו מכנית, יש מספיק שלוליות ובוץ גם על אספלט סלול ושבילי כורכר.)

אם אתה לא בטוח איך לעשות את זה ולא רוצה להסתכן, כל פחח יכול לעשות לך את זה בעלות של חצי שעת עבודה, או שתמצא חבר פורום עם נסיון שיוכל לסייע. הייתי עוזר לך בעצמי בשמחה, אבל אני קצת רחוק.

נ.ב. סתם מתוך סקרנות, האם זה יונדאי אקסנט במקרה?

פורסם
ומה עם השריטות והמעיכה על הפח למקרה שלא שמת לב .

האמת עכשיו שאני רואה את זה,אתה בבעייה.

הכי טוב שתלך לפחח,הוא יחתוך את כל החלק שנפגע ויעשה טלאי עם פח חדש (ידית תוכל לקחת מפירוקייה)...

ועכשיו ברצינות,

השריטות שם לא נוראיות כמו שאתה חושב, תתפלא,אבל סיכוי טוב מאוד שאפילו במצב הנוכחי חברת ההשכרה לא תגבה ממך כלום ויגידו לך "סע לשלום",אפילו עם השקע הקטנטן הזה.

אם בכל זאת אתה מודאג, תשקיע 200-300 שקלים, קח את הרכב לפחח שיטשטש לך את השריטות ויתן איזה 2 מכות מתחת לפח כדי ליישר אותו מעט וזהו.

כמו שואדים ואני ציינו,תשתדל להחזיר את הרכב כמה שפחות נקי וזה הכל.

אגב, אם בתרשים הנזקים שקיבלת בעת החזרת הרכב מצויין שיש בדלת המדוברת שריטות פחות או יותר באותו מקום של השריטות החדשות אז בכלל אין לך מה לדאוג.

אבל ברצינות, יש מצב שגם במצב הנוכחי של הרכב חברת ההשכרה לא תעשה לך כלום (מנסיון שלי שכבר יצא לי להשכיר רכבים מס' פעמים בארץ עם אוויס).

פעם אחת אפילו החזרתי לחברת ההשכרה דייהטסו סריון לבנה שמישהו נכנס לי ברכב בחנייה, התוצאה היתה שבדיוק בפינת הטמבון האחורי היה שקע עמוק ומכוער עם שריטות ושפשופים שחורים בולטים מאוד.

לקחתי מברג פיליפס ארוך ובעבודה של 3 דקות "יישרתי" את הפגוש,השקע בטמבון יצא החוצה (למרות שהוא נותר מעוות בגלל המיקום הבעייתי), את השריטות והשפשופים אפילו לא טרחתי לטשטש (כי מראש דאגתי שבתרשים הרכב ייסמנו שריטות על כל הטמבון),החזרתי את הרכב כמו שהוא לחברת ההשכרה וזה הכל.

מסקנה ?

כשאתה שוכר רכב,תדאג שכל סימן\לכלוך\שריטה\שקע\חשש לסימן\חשש ללכלוך\חשש לשריטה\חשש לשקע ייצויין על גבי תרשים הנזקים שחברת ההשכרה מחתימה אותך.

כך תמנע ממצב שחברת ההשכרה מנסה לחייב אותך על נזק שכבר היה קיים במועד השכרת הרכב, ובנוסף לא תצטרך לחשוש מכל שריטה\שפשוף שתקבל, במיוחד בטמבונים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...