Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכש החדש של משטרת ישראל.....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נראה לי שמדובר ברכב של מתנדב: למתנדב אסור לשים סמלים של משטרת ישראל על רכבו, בשעה שהרכב אינו בתפקיד. כאן מדובר על סמלים מודבקים באופן קבוע, כך שלא נראה לי שכל משטרת ישראל תתעלם מהרכב החריג ושאף שוטר לא יגדיל ראש לבדוק מה קורה כאן.

אגב, השמועה אומרת שיש שוטרים שמאוד לא אוהבים את המתנדבים ולכן אם אחד כזה יפול לידיים שלו, זה בשבילו הזדמנות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

זה רכב של מתנדב מושפע כמו שאמרו כאן ואם אני זוכר נכון יש לו גם חלונות כהים מקדימה:evil:

וזה בסך הכל מדבקות של משטרה מה לא חוקי בזה? היו לי כאלה ביונדאי של ההורים שלי שהדבקתי בגיל 18 ועד היום ההורים שלי נוסעים איתם.

פורסם

יש הבדל בין מדבקת חלון קטנה בדומה למדבקת הרישוי או תו אזורי לחניה וכד' שבד"כ נועדה לזיהוי פנימי, לבין רכב שנראה כמו רכב משטרתי.

רכב של מתנדב בשעה שאינו בתפקיד הוא רכב פרטי לכל דבר וענין ואסור לו להראות כרכב משטרתי בדיוק כפי שאסור למתנדב ללכת עם מדי שוטר בשעה שאינו בתפקיד. כשרכב המתנדב אינו בתפקיד הוא בדיוק (אבל בדיוק) באותו סטטוס כמו הרכב של קובי פרץ או חיים יבין.

אם אתה בטוח שמדובר ברכב פרטי של מתנדב, שלח התמונה לעיתון/טלוויזיה עם פרטים מדוייקים - תראה שזה מקבל כותרת.

למתנדבים יש שלט שהם תולים/מניחים בחלון הרכב בשעה שהם בתפקיד בלבד.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כן, הרכב הוא של מתנדב מהקריות הוא לא רכב משטרתי הוא מסתובב באזור משהו כמו שנה אפילו שנתים ויותר כבר באזור ובד"כ יותר בולט לכיוון חמישי שישי שבת לתיגבור בנסיון ללכוד רוכבי הטרקטרונים ואופנועים

פורסם

מתנדב. גר בדיוק 2 בתים לידי .

רוצים עוד תמונות שלו תגידו. יש לו גם אסקלייד.

ואין לו חלונות שחורים גם קדימה. אני לא יודע אם מותר לי לפרסם שמות.

אגב גם על הפאג'רו שלנו יש מדבקות של יחידת הג'יפים.

Pajero, Clio

And my spectacular Megane:king:

פורסם
יש הבדל בין מדבקת חלון קטנה בדומה למדבקת הרישוי או תו אזורי לחניה וכד' שבד"כ נועדה לזיהוי פנימי, לבין רכב שנראה כמו רכב משטרתי.

רכב של מתנדב בשעה שאינו בתפקיד הוא רכב פרטי לכל דבר וענין ואסור לו להראות כרכב משטרתי בדיוק כפי שאסור למתנדב ללכת עם מדי שוטר בשעה שאינו בתפקיד. כשרכב המתנדב אינו בתפקיד הוא בדיוק (אבל בדיוק) באותו סטטוס כמו הרכב של קובי פרץ או חיים יבין.

אם אתה בטוח שמדובר ברכב פרטי של מתנדב, שלח התמונה לעיתון/טלוויזיה עם פרטים מדוייקים - תראה שזה מקבל כותרת.

למתנדבים יש שלט שהם תולים/מניחים בחלון הרכב בשעה שהם בתפקיד בלבד.

.

גם אם אתה צודק זה לא משנה כי כשאתה עובד במקום כמו קריות או חיפה אתה מכיר את כולם ואתה חבר של כולם. אף אחד לא יגיד לו כלום על המדבקות, בטח שלא יתן לו דו"ח.

אנ מכיר שוטר שבזמנו החופשי עושה צלחות בסופר לנסר שלו עם גאנט 17 ויושב בחבורה של חבר שלי עם כל מיני מכוניות משופרות, כמובן שכשמגיעה ניידת לא עושים לו כלום כי הוא שוטר.

זה לא תל אביב פה:-D

פורסם

יכול להיות שזה באמת משהו נקודתי של בכיר כזה או אחר או שימוש תדמיתי פרסומי וכו'

רכב אדיר ללא ספק,חלומות לא תמיד מתגשמים,לצערי אין למדינה תקציבים לרכישה גדולה של רכבים מהסוג הזה,עוד לא הגענו לזה :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...