Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ואחר הצהריים טובים,

יש למישהו מהמשפחה שלי לקסוס LS460 עכשיו יש לו מושבי עור והמושבים נראים על הפנים(מלוכלים).

איך כדאי לנקות את המושבים שיגיעו למצב שאני יגיד וואו זה לא היה ככה.

מישהו אמר לי מגבונים אבל לפי מה שחקרתי באינטרנט ראיתי שזה פוגע בעור ועדיף לקנות חומר מיוחד שיוצר גם שכבה לעור ומגן עליו.

קצת היה לי קשה למצוא כאן בפורום אחרי שעשיתי חיפוש.

אני מתלבט איך לנקות את זה ואני מחכה להמלצות שלכם, אם אתם מכירים חומר ממש ממש טוב שיעזור לי אז תתנו לי את השם ומאיפה אפשר להשיג אותו באזור המרכז.

בוא נגיד שתקחו בחשבון שהמושבים נראים ממש על הפנים שחורים וזה האמת לא יצא לי לראות אותם אבל אני מאמין שהם זוועה.

תודה והמשך יום מעולה.

פורסם

יש לקארפלון מוצר לניקוי עור, עובד ממש טוב עשיתי איתו שימוש אצלי ברכבים והייתי ממש מרוצה, המוצר הוא מן משחה כזו בבקבוק חום לא זוכר בידיוק את השם, ויש עוד חומר בשם "דשבורד פוליש" של אותה חברה שגם הוא מעולה.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

• תוכן חדש...