Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי סובארו שנת 08 עם 20 אלף קילומטר, מנוע 1.5 אוטומט, הוא רשום על שמו של המוכר , הבן אדם אומר שאשתו נהגה על האוטו, והוא אחרי ליסינג מימוני. לפי דבריו יש ספר טיפולים מלא, מתחייב בבדיקה. חיצונית הרכב נראה שלא נסעו עליו זמן מה.

אבל המחיר נשמע לא לי הגיוני בכלל, איך זה יכול להיות ?

אבל אם יש הכל רשום, איך אני יכול ליפול בפח ? יכול להיות הדגם בעיתי ?

פורסם

מה אני יכול לבדוק חוץ מרשיון הרכב, ספר טיפולים, ובדיקה של הרכב עצמו + מכון בדיקה (שאני בוחר) ?

האם הרכב הזה נחשב לחיסכוני (יחסית לגודל מנוע) ?

פורסם

לאימפרזה מזמן אין "שוק חזק".

בדוק היטב אם זה היה ליסינג מימוני או תפעולי דרך חברת הליסינג, בדוק את הרכב במוסך מורשה (צריך להיות לו עוד אחריות).

אך תחילה נסה לדקדק בפרטי המוכר לוודא מעל לכל ספק שהוא לא סוחר.

אם הכל יצא תקין, אז כנראה נפלת על מציאה.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

אם הרכב היה על שם חברת ליסינג, יש סיכוי טוב להוריד 18% ממחיר המחירון גם אם זה היה ליסינג מימוני.

מכאן תעשה את המתמתיקה, אם המחירון הרגיל של הרכב באזור ה-80 והאוטו לא מאוד סחיר (בטח דגם 5 דלתות) זה מגיע למחירים האלו.

בכל מקרה, תבדוק היטב. (שיעבודים וכו')

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מדובר בדגם הניו אייג' ולא ה-B3 כך ש-5 דלתות זה לא...

הרכב מתומחר ברמת המחירים שחברות הליסינג מוכרות מכוניות עם פגיעת שלדה.

בד"כ אדם נורמלי לא מוכר מכונית שלא קשה למכור בהנחה כזאת גדולה - אישית הייתי מוותר על הרכב.

אם אתה מאד סקרן - קח את הרכב לבדיקה, לי נראה שתזרוק כמה מאוד שקלים לפח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מדובר בדגם הניו אייג' ולא ה-B3 כך ש-5 דלתות זה לא...

צודק, רק עכשיו שמתי לב.

מדובר ברכב מיושן מאוד שהפלטפורמה שלו הוצגה בתחילת שנות ה-90. רכב צפוף יחסית שהוחלף לאחרונה ברכב טוב יותר משמעותית. אלו חלק מהסיבות למחיר שוק לא גבוה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הרכב נבדק, סוחר ועוד שקרן שלא ראיתי כמותו, לאחר שברשיון (שהיה מקופל באורך של 1ס"מ באיזור הנכון) היה כתוב "הפקדת סוחר", הרכב עבר תאונה קשה בצד שמאל (עד כדי כך שדלת של הבגז פגע בצד השני של גוף הרכב, ובנוסף אפשר לראות את הפרשי מרחק בין פנס ימני לבין פנס שמאלי לדלת של הבגז) ויש סימני צבע בגומיות לאורך כל הרכב, הרכב עבר 40K קילומטר (רוב הסיכויים שהקילומטרז הורד). המספרים של הרכב רופפים (יש סיכוי שזה לא המספר הנכון של הרכב ?!).

הרכב עומד במרכז נתניה.

14032010309.jpg

פורסם

כמה צפוי...

זו הייתה הרגשתי, לא סתם ייעצתי לך לדקדק בעניין המוכר. כל הכבוד שפירסמת את תמונת הרכב והמספר שלו, אך לצערי הרב לא כולם גולשיי האתר, ו"הנבלה" הזו תימצא עצמה בידי פראייר תורן שיאכל עצמו בשנייה שיגיע עם הרכב למוסך.

נישמח גם לשם הסוחר, המגרש, ולשם הבדויי שלו (אם יש).

"צדק צדק תירדוף"!

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...