Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי נזילה בחלק העליון בחיבור לצינור שמוביל למיכל שממלאים מיי קירור (משום מה ברחו לי הרגע כל השמות של החלקים)

עכשיו היתי במוסך עשו לי שם מעין קומבינה שמו איזה דבק אפור שלא החזיק אפילו חודש והתחיל לנזול שוב. יש לציין שנזילה ממש לא משמעותית וזה יותר נראה כרתיבות גם לאחר נסיע של שעה+ מחוץ לעיר.

עכשיו לשאלות:

1) האם יש אזיה חומר דבק שאשפר לשים כדי שבאמת יחזיק מבלי ללכת להחליף את כל הפלסתיק העליון?

2)אם אני מחליף את הפלסטיק העליון יש סיכוי שיהיו נזילות אחרות כי זה כבר לא יהיה הרדיאטור שהורכב במפעל?

3)האם בכלל נזילה כזאת היא משמעותית עד למצב שחייה לטפל בא בדחיפות או שאפשר לחכות חודש חודשיים כי כרגע אם אפשר היתי מעדיף להמתין בגלל חוסר תקציב?

פורסם

כנראה שמו לך אפוקסי פלסטלינה, לא נראה לי כל כך שדבק מהסוג הזה יחזיק כי צריך ששטח המגע של הדבק יהיה מחוספס כדי שיתפוס,וזה צריך להיות משטח מאוד יבש.

תנסה לברר במכון ראדיאטורים אם אפשר להלחים את זה או לסדר בדרך אחרת, אחרת אין מנוס מלהחליף רדיאטור

רצוי לא לדחות את זה בגלל שזה יכול לתפוס אותך ברגע שאתה הכי לא מוכן אליו.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
כנראה שמו לך אפוקסי פלסטלינה, לא נראה לי כל כך שדבק מהסוג הזה יחזיק כי צריך ששטח המגע של הדבק יהיה מחוספס כדי שיתפוס,וזה צריך להיות משטח מאוד יבש.

תנסה לברר במכון ראדיאטורים אם אפשר להלחים את זה או לסדר בדרך אחרת, אחרת אין מנוס מלהחליף רדיאטור

רצוי לא לדחות את זה בגלל שזה יכול לתפוס אותך ברגע שאתה הכי לא מוכן אליו.

הציעו לי במכון רדיאטורים להחליף את כל הפלסטיקה העליונה האם זה פיתרון טוב?

פורסם

שלום רומן ,

לא קיים עדיין שום דבק שיחזיק את הנזילה מהפלסטיק ליותר משבוע שבועיים . קח בחשבון שפתרון כזה מסכן את הרכב שלך והנזקים שעלולים להיגרם הם גדולים מאוד .

החלפת דוד פלסטיק הוא פתרון סביר , אך ככל הנראה הציעו לך דוד פלסטיק משומש כיוון שחדשים אינם קיימים בשוק לרכב מהסוג שלך . בנוסף יש לבחון את מצב הרדיאטור ולראות שאין רקבון שיגרום לנזילות בעתיד הקרוב .

נוכל לסייע לך בהחלפת רדיאטור חדש במחיר אטרקטיבי .

• תוכן חדש...