Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאפשר להבין מהכותרת, אני עדיין לא הצלחתי להבין למה יש כניסת USB בממיר..?

הממיר הוא max HD.

כשאני מחבר אליו דיסק און קי, הנורה של ההתקן (דיסק און קי) מהבבת (כמו שאני מחבר אותו למחשב), אך כלום לא קורה ואני גם לא מוצא שום פונקציה בהגדרות הממיר להפעלת החיבור.

אז למה הוא שם?

תודה רבה ושבוע טוב!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

גם אצלי בממיר MAX לא HD יש את היציאה כאשר חיברתי את הUSB גם כן לא קרה כלום

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

חיבור USB עדיין לא ניתן לשימוש, יתכן ובעתיד ויאפשר חיבור למחשב (למשל לאפשר לו לגשת לחיבור האינטרנט) או להעביר תכנים ומידע. יס בעתיד ישקלו איך (ואם בכלל לאפשר את האופציה הזו).

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

חיבור USB משמש לתכנות/קינפוג/עדכון תוכנה/תיקון/צריבה מחדש של הממיר. פעם הייתה שם יציאה סריאלית (COM), אבל עם הזמן זה הוחלף ב-USB.

תמה הקונספירציה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לפי מה שאמרו לי אפשר להעביר מה USB הזה את הסרטים שאנחנון מקליטים , אבל צריך לפרק את הממיר ולחבר חוט שמנותק,

מי שמפרק את הממיר האחריות פגה.

Suzuki Jimny

פורסם

זה היה קיים בממירים הראישונים,יש על זה כתבה נרחבת באחד האתרים בתחום.

כיום אף אחד לא הצליח להתקרב אפילו קצת לשימוש בנתונים שיש על ההארד דיסק לפי הכתבה כיוון שיס השקיע מיליונים בפיתוח הגנה על ההארד דיסק .:?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

למיטב ידיעתי מדובר בפלטפורמה קיימת של חברת NDS מירושלים, לכן יס לא בדיוק השקיעה מליונים, אלא פשוט חתמה על חוזה עם חברה שכבר מתמחה בזה. ד"א, NDS אחראית לנתח שוק נכבד בעולם למכשירים האלה, ובמדינות מתקדמות הם משולבים גם בציוד רשת למחשב (מאז הרכישה של חברת Jungo מנתניה), מתפקדים כסרברים לשיתוף קבצים ואף כפלטפורמה ל-VoIP. בישראל (כרגיל) מקבלים מוצר בסיסי ובמחיר מופקע.

פורסם

NDS עובדים בעיקר על ההצפנה של הממירים, כדי שלא יוכלו לפרוץ אותם. (אמא שלי עובדת שם).

מקסימום אני אנסה לשחד מישהו משם שישדרג לי את הממיר.. :wink:

תודה על התשובות.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תוכן חדש...