Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי שברולט קווליר שנת 96 עם רדיו דיסק קנווד KDC-mp3043. יש לי ברכב את הרמקולים המקוריים של הרכב ואני רוצה להחליף אותם..

קראתי קצת באינטרנט חוות דעת על רמקולים והחלטתי ללכת על JBL.

קיבלתי מחבר מגבר של פיוניור די ישן ואני רוצה לחבר אותו לרמקולים..

ההתלבטות העיקרית שלי היא בין 2 רמקולים:

JBL GT5963 -

http://www.ninja-polo.com/index.php/car-speakers/jbl/jbl-gt5963.html

לבין

JBL GTO938

http://www.ninja-polo.com/index.php/car-speakers/jbl/jbl-gto938.html

אני חייל ואני לא רוצה להשקיע על רמקולים יקרים יותר והשאלה שלי היא איזה רמקולים לדעתכם עדיפים לרכב שלי..

האם לקחת את הזולים יותר, אם הם יספיקו למפרט שיש לי והאיכות שלהם טובה או להשקיע על היקרים יותר ולדעת שאני ארגיש את ההבדל.. או שיש לך בכלל המלצה אחרת :wink:

תודה מראש, תמיר.

פורסם

עדיף JBL GTO938

אבל כדי לך ליקנות קומפוננט של מורל פולס או טמפו באותו מכיר.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

JBL GTO938 יותר טובים אתה תשמע יותר חזק לשניהים יש 91DB ולאלו יש 94DB שמ91 ל94 זה הכפלה בחוזק,שווה את ההבדל,מה גם שיש לך אופציה לכיוון חוזק של הטויטרים שזה + ענקיי

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

אצלי באוטו יש לי את הJBL GT5963 שמחוברים רק לרדיו דיסק

אני יכול להגיד לך שיש להם עוצמה חזקה באס נקי וחזק

אם אתה לחוץ על הכסף הם שווים את הקניה לא תתאכזב

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם
JBL GTO938 יותר טובים אתה תשמע יותר חזק לשניהים יש 91DB ולאלו יש 94DB שמ91 ל94 זה הכפלה בחוזק,שווה את ההבדל,מה גם שיש לך אופציה לכיוון חוזק של הטויטרים שזה + ענקיי

אז שווה ללכת על ה 938 ..

למישהו יש המצלות על רמקול טוב יותר בסביבות המחיר הזה ?

פורסם

לי לפחות המצליצו על המורל טמפו ... ואני גם בהתלבטות כמו שלך מה לקנות אז אני מצטרף אליך

מורל טמפו

גי בי אל 938

או אינפנטי 9623 i ?

חשוב שיהיה גם איכות לא רק רעש

פורסם

כל הדגמים האלה מעולים ,אבל לכל רמקול יש צליל משלו ואתה צריך ליבחור את הצליל הזה .וגם תלוי על מה אתה מגביר אותו רדיו דיסק או מגבר.אם רדיו דיסק אז אתה צריך שהיו כמה שיותר נצילים.אם מגבר אז זה פחות משנה לך.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

• תוכן חדש...