Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה,

היום נכנסתי לראות מכוניות למכירה ביד 2, בגלל שאני כבר רוצה להחליף את האוטו. יש לי אותו 4 שנים ובא לי לשנות קצת.

אז נכנסתי לאתר יד 2, חיפשתי סתם בשביל לראות סיאט איביזה, ולתדהמתי כל כך הרבה אנשים מוכרים את הסיאט איביזה החדשה שרק עתה רכשו אותה. מה הבעיה עם האוטו הזה? איך הגיוני שכל כך הרבה אנשים אחרי 10 אלף קילומטר נסיעה על האוטו מחליטים למכור אותו? משהו פה מריח לי לא טוב. בבקשה עזרו לי להבין מה הבעיה באוטו הזה?

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין שום בעיה עם הרכב,ואני לא זורק את זה,בוואלה תימצא כתבות בה בחנו את האיביזה לאחר נסיעה בה למשך תקופה של בערך חצי שנה כאשר בחודש היא עוברת אלפי קילומטרים,ממה שזכור לי הבעיה היחידה שנימצאה היא שהחגורות לא חוזרות למקומן לאחר שמורידים אותם וצריך לפתוח את המנגון ולהשים מנוע חזק יותר (כניראה שבכל השנתונים של האיביזה לא רוצים לסדר את הבעיה הזאת,מה הם לא למדו?!)

פורסם

דווקא ראיתי היום(ג') פרסומת בידיעות אחרונות לדגם 1.4 ברמת גימור ספורט עם 3 דלתות(סנרוף, ג'נטים, מושבים ספורטיבים וכו') ב-88,000 ש"ח.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

smallars

את האמת שסיקרנת אותי ונכנסתי ליד2 לבדוק.

כמעט כל המכוניות היו 1600 (מלבד שתי מכוניות) יד ראשונה ורצו עליהם מתחת למחירון למרות כל התוספות.

באמת מחשיד.

אני מנחש שהמנוע לא נותן תמורה הולמת מבחינת צריכת דלק וכ"ס.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

כולם עם גג שמש פנוראמי (למעט אחד, שיש לו "גג ירח" :-) ). אולי הוא לא מקבל טוב את הקיץ?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
כולם עם גג שמש פנוראמי (למעט אחד, שיש לו "גג ירח" :-) ). אולי הוא לא מקבל טוב את הקיץ?

מה שיש לאיביזה זה באמת moonroof.

פורסם

אותו דבר בדיוק היה עם האיביזה הקודמת , מדובר ברכב שהרבה צעירים קונים אותו ופשוט לא מצליחים לעמוד בתשלומים של ההלוואה,_מה שנקרא קפצו מעל הפופיק והנה הם מוכרים במחירי שחיטה.

האיביזה החדשה נראית טוב מבחוץ ומבפנים והכי מאובזרת בסגמנט בגרסאת הספורט ולפי הביקורות גם מתנהגת טוב בזכות השלדה החדשה.

פורסם
smallars

את האמת שסיקרנת אותי ונכנסתי ליד2 לבדוק.

כמעט כל המכוניות היו 1600 (מלבד שתי מכוניות) יד ראשונה ורצו עליהם מתחת למחירון למרות כל התוספות.

באמת מחשיד.

זה לא אומר כלום.

רכבים כמעט חדשים תמיד נמכרים חזק מתחת למחירון כי בשביל הפרש זניח, כל אחד יעדיף לקנות חדש מהחברה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא לשכוח שהאיביזה החדשה נמכרה בכמויות מאוד יפות ובעצם עד היום.תופעה די טבעית לפי דעתי. ביקוש קניה גדול - היצע מכירה גדול.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
smallars

כ"ס? זה כולה מנוע משפחתי.

אני משאר שהם ידעו שלא בדיוק מכרו להם חורכת אספלט (ואני עדין)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

או שהיתה איזו הגרלה שאנחנו לא יודעים עליה, כמו הAVEO והפנדות שהציפו את הלוחות אחרי הגרלות של מפעל הפיס ומקדונלדס

יש אופציה נוספת: הרכב נרכש ע"י אנשים עם בעיות ראייה (שלא הבחינו כמה הוא מכוער) ולאחר שעשו משקפיים/ניתוח לייזר הבינו מה הם קנו :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לא לשכוח שהאיביזה החדשה נמכרה בכמויות מאוד יפות ובעצם עד היום.תופעה די טבעית לפי דעתי. ביקוש קניה גדול - היצע מכירה גדול.

רוב האיביזות החדשות שאני רואה על הכביש הם גירסות ה-5 דלתות או ה-3 כדגמי ה-1600 וגם לא בכמיות גדולות!

עדיין לא יצא לי לראות את גירסאות הקופרה וה-FR נראה לי בגלל מחירם הגבוהה והבנתי שגרסת ה-FR מגיע רק תיבה ה-DSG

rafi

פורסם

nirrafi

יצא לי לראות לפחות 4 איביזה קופרה, ו2 FR.

דווקא יש די הרבה מאלה, כי הם לא כאלה יקרים ביחס לשאר. ד"א, רוב הלאון שאני רואה זה או FR או קופרה, כמעט לא ראיתי סתם לאון.

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

• תוכן חדש...