Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

בדקתי אצל אמי את השמן ברכבה.הרכב הוא מדגם פורד פיאסטה YOUTH שנת 1997 ידני שעשה 82,000 קילומטר.

בוצעה החלפת שמן לפני חודשיים,אחרי טיפול ברדיאטור שהלך לאמי-השמן הוחלף לבקשתה "על הדרך".

בבדיקה שלי אתמול,השמן שחור ודליל ויש לו ריח שרוף.ברצוני לדעת איזו סוג שמן יש לשים לרכב הזה,ומאיפה להתחיל בכלל את הטיפול בבעיה הזו?האם הבעיה במנוע עצמו או ברכיב אחר?

בנוסף,כבר לפני שנים נאבד לאמא שלי ספר הטיפולים לרכב,ואני מחפש אותו באינטרנט ללא הועיל.האם למישהו יש את הספר הנ"ל סרוק ויכול להגיד לי מהו הטיפול שהיה צריך להתבצע ומה מחליפים?

פורסם

איזה מנוע?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

כנראה שהכניסו למנוע שמן מאיכות נמוכה. השמן המוומלץ הוא 10-40 חצי סינטטי מחברה מוכרת ורצוי גם להחליף את מסננן השמן ועדיף להשתמש במסנן שמן מקורי של מוטורקראפט. שמן מחליפים כל 15000 ק"מ.

פורסם

שמן מנוע איכותי משנה את צבעו לשחור אחרי 400קמ זה בסדר גמור זה מראה שהשמן עושה את עבודתו נאמנה !

לגבי השמן עם המנוע תקין ולא אוכל שמן אתה יכול לעבור לצמיגות 5w30

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

שלום

המנוע הוא 1300 והוא לא אוכל שמן,מכיוון שהוא גם נסע מעט מאוד (82000 ב13 שנה).

אכן,שמן מנוע איכותי משנה את צבעו אך הריח שלו שרוף והוא דליל בין האצבעות..

האם מישהו מכיר מקום שניתן בו לקנות את פילטר השמן המקורי הנ"ל?

פורסם

עם אתה לא מרגיש ירידה בביצועים אין שום בעיה עם השמן . אבל עם אתה חושש תחליף.

פורסם
עם אתה לא מרגיש ירידה בביצועים אין שום בעיה עם השמן . אבל עם אתה חושש תחליף.

אם לא יודעים לא עונים!!

מה הקשר ירידה בביצועים לשמן?

גם אם תיסע בלי שמן - בקושי תרגיש ירידה בביצועים, וכשתרגיש משהו זה כבר יהיה אחרי שנגרם נזק בלתי הפיך למנוע.

במקרה שלך הייתי שם שמן סינטטי מלא ולא חוסך בזה, במיוחד שמדובר במנוע במצב טוב ללא נזילות שמן.

פורסם

ירידה בסחיבה קשורה ב100 אחוז לשמן מנוע בדוק!!!!

השמן מאבד מתכונותיו והמנוע יתחיל לזייף

• תוכן חדש...