Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע שעבר הלכתי למוסך השחר בנתניה, זהו מוסך מורשה של פיאט ששמעתי ביקורות טובות עליו בפורום לכן רציני לדעת מה דעתכם כי יש לי הרגשה לא הכי טובה.

הרכב עשה לי בעיה קצת בהתנעה ובשביל שאני לא יתקע בטיול או בעבודה החלטתי לקחת אותו לטיפול במוסך.

המוסכניק אמר שאני צריך לעשות שיפוץ למימסר ושהגלגלים שלי גמורים וצריך להחליף אותם

על התיקון ממסר הוא לקח לי 550 ש"ח

ועל 4 גלגלים של SAVA 175/70/14 לקח לי 1680 ש"ח בלי מע"מ, 420 ש"ח לכל גלגל. 1950 ש"ח אחרי מע"מ

לפי האינטרנט כל גלגל היה צריך לעלות לי בסביבות ה350

האם נדפקתי במחיר או שיש מצב שאלה גלגלים מיוחדים.

אם כן יש לכם עצות מיוחד מה אפשר לעשות

תודה רבה מראש,

Tires-175-70-R14-Prices2010-03.jpg

פורסם

שלום רב !

מוסך השחר נחשב מוסך אמין !

אנא פרט על איזה ממסר אתה מתכוון !

להבא החלף צמיגים בפנצריה, בגלל התחרות הגדולה בענף הצמיגים בכלל, ובמספר מתקני התקרים באזור התעשייה הישן בנתניה, לאחר סקר קצר , וקצת מיקוח, היית יכול לקבל מחיר נוח יותר ממה שקיבלת במוסך, אפילו פחות מהמחירון שהצגת.

להבא בדוק מחירים לפני התיקון ולא לאחריו.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

במידה ואכן שילמתה על צמיגים סכום כזה שנושק ל2000 שקל אחרי מע"מ הייתה בהחלט צריך לקבל צמיגים איכותיים,אני יכול לחזק את דברי צביקה ולהגיד שלא קונים לפניי ששואלים.

פורסם

המוסך באמת נותן תחושה טובה, אבל לדפוק מחיר כזה, זה ממש לא לעניין במיוחד אם רוצים להשאיר את הלקוח בשביל שימשיך לבוא לאותו מוסך.

זה מימסר חימום קדם לפיאט דובלו.

פורסם

שלום,

הרכב שלך מסחרי, לכן אתה חייב להרכיב עליו מציגים מחוזקים (RF=REINFORCED\XL=EXTRA LOAD).

בדרך כלל הצמיגים האלה יותר יקרים מהצמיגים הרגילים.

אבל עדיין, המחיר לצמיג יקר, וזה בגלל שקנית במוסך מורשה יבואן ולא בפנצ'ריה רגילה.

להבא, תרכיב מציגים בפנצ'ריה ולא במוסך מורשה יבואן הרכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...