Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקלקל לי המוח של הנעילה המרכזית.

לאחר קריאה בפורום, מצאתי שאפשר לחבר לוקר 5 חוטים שיתן את הפקודה לשאר הדלתות.

החוטים הם:

שחור, לבן, חום, כחול, ירוק.

את הכחול והירוק חיברתי לאזעקה ולחוט שעובר לשאר הדלתות, וכרגע האזעקה פותחת ונועלת את כל הדלתות.

אני מעוניין שגם פתיחה במפתח תפתח ותנעול את שאר הדלתות, איך לחבר חוטים?

פורסם

לא ברור איך חיברת. הלוקר אמור להיות מחובר גם מכנית למוביל של מנעול הדלת. כך כשתפתח את הדלת עם המפתח, שלושת החוטים שנותנים פיקוד, ויהיו מחוברים לשאר הלוקרים (דרך המח?) יוציאו פולס פתיחה/נעילה כתוצאה מההזזה המכנית של הלוקר. זה בדיוק ההבדל בין לוקר שני חוטים ללוקר 5 חוטים. 2 חוטים יודע רק לקבל פקודה, 5 חוטים יודע גם להוציא פקודה לפי מצב הבוכנה שלו.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

ודאי וודאי!

חיברתי אותו מכנית למוט של כפתור הנעילה.

רק איך לחבר את החוטים כדי שיתן פקודה לשאר הדלתות?

פורסם

בעקרון, הם צריכים להגיע דרך המוח לשאר הלוקרים. תנסה לחבר במקביל ללוקר הישן בדלת. אם הנעילה עובדת (אפילו אם רק מהאזעקה) כנראה שמוח הנעילה עדיין מתפקד במידה כלשהיא. אם אות הפיקוד יעבור לשאר הלוקרים אני מאמין שזה יפעל.

(ואז אין לי מושג מה היתה מהות התקלה המקורית. נשמע שהכל עובד שם.:shock: )

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

המוח המקורי מקולקל ומנוטרל (לא מחובר בכלל)

חיברתי לוקר 5 חוטים כדי שידמה את פעולת המוח הישן שיפתח וינעל את שאר הדלתות.

כרגע האזעקה פותחת ונועלת אבל המפתח לא.

אודה למי שיסביר לי איך לחבר את החוטים.

פורסם

נכון שאתה פותח את האוטו עם המפתח בדלת של הנהג אז כל המערכת נפתחת?

ואם תנעל את עצמך מבפנים ואז תפתח דלת אחורית רק היא תפתח.

אז בשביל זה החוטים הנוספים, כדי להודיע למוח של הנעילה שהדלת נפתחה ושיפתח גם את כל השאר.

את האמת פיזית יכולים לייצר נועל שיש בתוכו את המוח ולחסוך בקופסא נפרדת, אבל לא עושים את זה עד כמה שאני יודע.

אבל אם כרגע הנעילה עובדת לך חלקית, כנראה שכן יש איזה מוח בעסק, אולי תנסה לחבר את הלוקר החדש במקום הישן? כל החוטים, ואת הישן תעיף...

יוכל להיות שמה שהלך זה הלוקר הראשי ולא המוח בכלל

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

תודה, ברור לי שהמח של הנעילה מרכזית הלך הוא התמלא במים בגשם האחרון (גומיית הטימה שלו כנראה התייבשה).

מה שעשיתי כרגע חיברתי את החוטים שבאים מהאזעקה לכל הדלתות כך שהאזעקה פותחת ונועלת.

נסתדר לבינתיים כך. ושוב תודה.

פורסם

אתה צריך מוח של נעילה מרכזית שהוא מקבל פיקוד מהלוקר 5 חוטים שהדלת נהג נעולה, ואז מעביר מתח לכל הלוקים שינעלו/יפתחו ביחד.

פורסם

אתה לא יכול לחבר רק לוקר ושהוא יתן פקודות דרך המפתח.

אתה חייב מוח נעילה!!

ולא אין קומבינות של חוטים!

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

• תוכן חדש...