Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום

החשש שלי שיש לעשות ראש מנוע באוטו התאמת. במוסך בדקו את הקולר וגילו שהבעיה לא מגיעה משם ועכשיו מפרקים את הראש כדי לראות אם הבעיה היא באטם ראש או שאולי משהו אחר.

הכינו אותי לכך שם שייתכן יצטרכו שיפוץ לראש המנוע שכולל חריטות שיופים ,צנרת וכו" ושיש סיכוי גדול מאוד להגיע לעלות של 4k. הרכב שנת 2001 דיזל.(אני יודע שהטיפול בדיזל הרבה יותר יקר מבנזין אבל בכל זאת האם זה סביר???)

אני זקוק לכל פיסת מידע בנושא.אני מעריך שאין לי בכלל מה לשקול לחפש מנוע ולהרכיב .

עזרה .תודה!!

לא עונה אם לא יודע תשובה!!!

פורסם

לא מובן מה שאלת ? האם המחיר 4000 ש"ח סביר ? נשמע שכן. בפרט שכמעט 800 זה מע"מ.

עבודה כמה שעות , סט אטמים, שמן ומסנן , השחזה ומילוי ראש - כל דבר עולה כסף.

אני לא אשלח אותך לשטחים כי ברור ששם המחיר קצת פחות מחצי.

פורסם

אני מעלה כאן תמונות שצולמו מהסלולרי שלי ,כך נראה הראש מנוע לפני שיצא לשיפוץ.

כיון שאינני מבין הרבה אני רוצה חוות דעתכם על המצב שלו . האם גרוע כל כך?

מצטער על האיכות הירודה של התמונות.

במוסך עקפו את הקולר כדי לגלות האם הבעיה ממנו והתברר שלא .עדיין היה ערבוב של מיים ושמן במערכת .

20100303074136_20100303074137.jpg

20100303074123_20100303074124.jpg

לא עונה אם לא יודע תשובה!!!

• תוכן חדש...