Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

גולף 2002 2 ליטר אוטומט.

אני מרגיש רעידות קלות עד בינוניות בבלימה רגועה (לחיצה קלה וקבועה על הבלם) ,בכל מהירות.בבלימה אסרטיבית יותר לא מורגש כמעט. הוחלפו רפידות וצלחות לפני 3000 ק"מ ושני צמיגים קדמיים. בנוסף (לא יודע אם יש קשר) יש רעידות קלות במהירויות 90-100 קמ"ש.

סתם על מנת לדעת - ההגה מרגיש גס גם על כבישים איכותיים ומהירים. אני מרגיש ממש כל גרגיר ויש תחושה כללית לא נעימה בהגה של משהו רופף מעט. זה לגיטימי ברכב הזה?

תודה

פורסם

לדעתי יש לך חופש במתלים, פנה למוסך ועל הליפט ניתן לאתר את החופש.

במידה ואין חופשים יתכן והותקנו ברכב צלחות מאיכות ירודה שהספיקו להתעוות.

פורסם

כמו שאמרו לפני ויש לי להוסיף תבדוק גם את באלנס הגלגלים של כל ה 4 אולי יש לך דיסבאלנס בגלגל אחד מה שגורם לרעידות.

פורסם

מה הקשר ?

שוב אני אומר, בגולף לא מחליפים את הבוקסא הקטנה נקודה

היא לא נשחקת ולא כלום,

יותר מזה - אני בכלל לא בטוח שניתן להחליף אותה, יש מצב שאם היא לא תקינה

צריך להחליף משולש קומפלט

פורסם

איזה דיסקים הרכבת ברכב? דיסקים סיניים בשקל תשעים ? (או לחילופין אין לך מושג ואז התשובה היא : דיסקים סיניים)

בנוגע ל"מרגיש כל גרגר על הכביש" : מה עם כריות בולם קדמיות? אצלי החלפה שלהן השפיעה פלאים.

בכל הגולפים בגיל הזה הגיע הזמן להחליף אותן ובדרך כלל אנשים לא מקפידים/לא יודעים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אין לי מושג מה איכות הדיסקים הם הוחלפו ע"י הבעלים הקודמים במוסך מורשה לפי הקבלה.

אני מדגיש שהרעידות מופיעות בבלימה חלשה. בבלימה חזקה אין אותן. אז אולי הדיסקים אינם הבעיה. כיוון פרונט יכול לגרום לרעידות בבלימה? אולי באמת הוא אחראי לרעידות ההגה אבל גם בבלימה?

לגבי הרגעידות בהגה ובכלל התחושה הכללית שלו - האם באמת יכול להיות קשר לכריות מתלה?

פורסם

יקירי חבל על כל הדיבורים.

רעידה בבלימה משמעותה אחת ויחידה

צלחות בילום לא תקינות. תחליף לצלחות איכותיות ותהנה מבלימה

חלקה ובטוחה.

• ספונסר פורום
פורסם

צלחות הבלמים אצלך כנראה מעוותות(זה יכול להיות גם בעיה בטבורים )

בבלימה חלשה אתה מרגיש את הזריקה שלהם

בבלימה חזקה אתה קצת "מיישר" אותם ולכן אתה לא מרגיש את הזריקה .

לעיניין רעידה במהירות ללא בלימה

אם הרעידה מתרחשת תחת עומס כלומר רק בזמן האצה הבעיה הינה בציריות

אם בשיוט אז מדובר באיזון גלגלים .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...