Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שינוי כתובת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברנו לכתובת חדשה, דווח למשרד הפנים וקבלנו אישור. האם משרד הפנים מעדכן את משרד התחבורה / רישוי

( רשיון רכב ונהיגה ) או שצריך לעשות זאת בנפרד. איזה גופים ממשלתיים נוספים חייבים לעדכן.

פורסם

בעיקרון, תוך 10 ימים / שבועיים המידע עובר גם למשרד הרישוי,

אבל כדי לקבל תעודה חדשה צריך ללכת לשם ולבקש במיוחד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אין חובה לעדכן את משרד הרישוי. הם מקבלים את המידע ממשרד הפנים.

ליתר ביטחון, אני ממליץ לך להפעיל את שירות עקוב אחרי של הדואר. עד כמה שאני זוכר, הוא חינם למשך כמה שבועות ראשונים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עקוב אחריי חינם ל-3 או 4 חודשים ראשונים,

לתקופה הבאה (עוד 3 חודשים) זה תשלום קטן, ואחר כך זה תופח לסכום אסטרונומי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם כבר אתה עובר כתובת, לא הגיע הזמן לרענן ולעדכן את שם היוזר בפורום ? את זה עושים פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=134117

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תעדכן גם את המוסדות הבאים:

בנק

חברת האשראי (ישראכרט, ויזה וכיו"ב)

חברת הסלולר

מפעל הפייס וכדומה אם יש

חברת הביטוח - רכב/אישי/י וכיו"ב

קופת גמל/השתלמות וכיו"ב

קופת חולים

תעודות מקצעויות במידה ויש כגון המשרד לרישוי חשמלים

אני עדכנתי גם את כל המוסדות בנפרד : ביטוח לאומי/משרד הפנים/משרד התחבורה

באופן כללי לפני שעברתי דירה, עברתי על כל המסמכים שיש לי בבית ובארנק, כל גורם שנראה לי כחשוב התעדכנתי אותו

לגבי דואר ישראל, יש שירות של העברת דואר לכתובת החדשה למיטב זכרוני הוא ניתן חצי שנה בחינם. אך כך בחשבון שהם מפשלים (אצלי בכל אופן פישלו לא פעם ולא פעמים) לכן תדאג ששכן שאתה מכיר ייפתח עיניים ויאסוף את הדואר עבורך במידה ומגיע כזה לכתובתך הישנה.

ומזל טוב לכבוד המעבר, שיהיה לך הרבה נחת במקום החדש.

• תוכן חדש...