Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב לHU עומד על 1000-1200 חשוב שיהיה עם יציאת AUX ו2 יציאות לפחות למגברים

התקציב לקומפוננט הוא באיזור ה500-650

אשמח לקבל המלצות.

תודה מראש :)

פורסם

מציע לך ללכת על קומפוננט אחד יד שנייה איכותי כמו מורל הייבריד, הרץ היי אנרג'י ועוד...עומד בתקציב שלך ותהנה יותר.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

לדעתי את התקציב אתה צריך לחלק להיפך , 1200 לסט קומפוננט ו650 ליחידת ראש.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

+1 גם לדעתי כדי לעשות חלוקה הפוכה כך תהנה הרבה יותר מההשקעה שלך

HU- clarion 785 l COMP- hertz hsk165 l

AMP-audison lrx4.5 l SUB- Sharp 7000

פורסם
לדעתי את התקציב אתה צריך לחלק להיפך , 1200 לסט קומפוננט ו650 ליחידת ראש.

+1 גם לדעתי!קח דוטק ופיוניר 4050 בתקציב הזה.

מציע לך ללכת על קומפוננט אחד יד שנייה איכותי כמו מורל הייבריד, הרץ היי אנרג'י ועוד...עומד בתקציב שלך ותהנה יותר.

???

הייבריד ב600?הרץ היי אנרג'י ב600?מה קורה פה לאנשים?!

פורסם

קומפוננט יותר משמעותי..

אבל אם התקציב שלך ככה אז הייתי הולך על אלפיין 9855 יד שניה תמצא אותו נע ב 1100 +- רדיו דיסק מעולה!!!!!!!!

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

הרמקול הוא הרכיב הכי משמעותי באיך שהמערכת שלך תישמע בסוף , נכון שחשוב שההתקנה תהיה טובה וכל הציוד מסביב אבל בשורה תחתונה קודם תשקיע על סט קומפוננט טוב , זה לא יתן לך כלום אם תקנה אלפיין 9887 על מורל טמפו עדיף דוטק על פיוניר סידרה 6, 7

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

מחזק את הדברים שנאמרו,HU טוב ינצל חיתוכים אופטימליים לניצול טוב של הרמקול(ועוד פיצ'רים כמובן),אבל עדיף שתתחיל עם רמקול איכותי ככל שניתן.

פורסם

לדעתי 1000 לרדיו זה תקציב ביניים , אני הייתי יורד קצת נניח לפיוניר 4050 , אלא אם כן תצוגה חשובה לך אז הייתי הולך על 6050 שעולה במחיר הזה.

ודוטק אוביישן או הרץ אנרג'י , כל אחד וטעמו .

• תוכן חדש...