Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עוקב מידי פעם אחרי ה NHRA וראיתי אתמול את ה winternationals בפומונה.

הזמנים הטובים של הטופ פיול היו בסביבות 3.8 שניות בעוד במסלולים אחרים הזמנים יכולים להגיע אפילו עד ל 4.8 שניות .

מה הגורמים העיקריים להבדלים הגדולים בזמנים?

האם זה אופי המסלול - שיפוע חיובי , או שמדובר במיקום המסלול והתנאים (טמפ, תנאי אספלט וכו') ?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אורך המסלול שמשתמשים בו כיום הוא 1000 FEET (כ 305 מטר) לעומת 0.25 MILE (בדיוק 400 מטר).

המהירויות ב-TOP FUEL עדיין עוברות את ה-300 MPH ומגרדות את ה-500 קמ"ש אבל לא מגיעות ל 330 MPH של העבר.

והמון תודה על הפוסט הוא גרם לי לבדוק תאריכי מרוצים ולגלות ש-ב 14 במרץ אני הולך להיות במרוץ בפלורידה.

הכרטיסים הוזמנו ברגע זה.

פורסם

שמחתי לעזור, אתה יכול להזמין לי גם כרטיס ? :wink:

אגב יש יותר ממסלול אחד שהוא באורך 1000 פיט, כשניסיתי להבין את ההבדלים בזמנים, גיליתי עוד מסלול שבו התוצאות מתחת ל 4 שניות.

דרור,אתה חי בארה"ב ?

פורסם

הייתי ב 3 מרוצים רשמיים בחיים של ה NHRA

שניהם מהם ב 2 מרוצים האחורנים בעונה של 2007 בוגאס ופומנה..

יצא לי גם להוציא רשיון נהג באורלנדו.

לפני שבוע באריזונה הייתה תאונה ארטון בראוון שעבר מליגה של האופנועים ל TF

איבד שליטה על הדראגסטר שלו לאחר שניתק גלגל אחורי ופגע בקהל

אישה נהרגה,לאחר 30 שנה שלא היום פצועים\הרוגים במרוצים NHRA

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אני הייתי במקצה דירוג של ליגה קצת שונה שכרגע אני לא זוכר את ההגדרה המדויקת שלה,

אבל הזמנים של ה top fueul היו בסביבות 5.2 שניות.

עדיין מרשים מאוד, בלשון המעטה, מומלץ מאוד למי שמבקר בארה"ב לנסות להגיע לאחד הסבבים של ה NHRA חוויה של פעם בחיים!

נסיעה טובה ותהנה!

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...