Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיליתי הרגע שהתערוכה מתקיימת ביום בו אני "תקוע" בג'נבה יום שלם בהמתנה לטיסה חזרה לארץ. איזה כיף!

מישהו היה שם ויכול לספר איך החוויה? זה שואו אמיתי או "אוטומוטור" רק בניחוח שווייצרי-צרפתי?

צריך לקנות כרטיסים מראש או שמספיק לקנות ביום התערוכה?

פורסם

גם אני קפצתי פעם (לפני איזה 8 שנים...) כשהייתי תקוע בג'נבה. לא הייתי נוסע במיוחד (אני לא מת על התבוננות במכוניות סטטיות), אבל אם אתה כבר שם, הצטייד בכרטיסים מראש (חוסך כאב ראש) וסע! מגיעים לאזור בקירבת המקום ברכבת או רכב שכור ונעזרים משם באוטובוס. כרגיל בשוויץ, הכל מסודר ומתוקתק, אם כי עמוס באנשים (אבל אירופאים, שזה יותר טוב).

התערוכה היא תצוגת שופוני שיווקית ובהחלט חוויה מעניינת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

1. לדעתי בהחלט כדאי ללכת לתערוכה (בייחוד אם אתה כבר בשדה התעופה שהינו סמוך ובמרחק הליכה ממבנה תערוכה) והשוואה לאוטומוטור עושה לה עוול.

2. אין צורך להזמין כרטיס כניסה מראש ולרוב ההמתנה בתורים הינה קצרה.

3. תוכל להריץ על התערוכה חיפוש בפורום (ישנן מספיק חוות דעת ומידע מקיף על התערוכה).

• תוכן חדש...