Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון. הפאלקן 912 מחתך 55 ומטה הוא 360, 60 ומעלה 480.

איתמר, ה-912 צמיג סביר ולא יותר מזה.

אני יודע, אבל למרבה הצער נראה היה שזו האופצייה היחידה במחיר סביר :? היו סיניים יותר יקרים ממנו :roll:

די, לא יכולתי להמשיך לסחוב עם הרביעייה המקורית שאוטוטו חוגגת 5 וכל קשר בינה לבין האספלט מקרי בהחלט.

ולחדשות המשמחות \ עדכון #2:

לפני כמה דקות חזרתי מאנטון עם זוג T1R גם על הסרן הקדמי :-D

המחיר היה טוב, ובעיקר לא היו לקוחות והכל נעשה בדיוק כמו שביקשתי כולל בדיקת איזון כפולה על המכונה.

תמה הסאגה :wink:

תודה לכל מי שייעץ ועזר!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דו קרב? זה לא יהיה הוגן, הפאביה שלך תאכל אבק. אל תטרח לצחצח אותה לפני.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
דו קרב? זה לא יהיה הוגן, הפאביה שלך תאכל אבק. אל תטרח לצחצח אותה לפני.

איתמר, תתכונן...

התבוסה בדרך.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אחרי שיצא OK ו OK ביקשתי שיריץ עוד פעם.

איתמר.

פורסם
עדכון מהיום:

אז אחרי ביקור ב 9 פנצ'ריות במרכז ובדרום הגעתי לפנצ'רייה שהחזיקה T1R.

לצערי היו רק שני צמיגים במלאי אז לקחתי אותם והרכבתי מאחורה. אני מאוד מקווה ששבוע הבא הם יקבלו מלאי, עד אז החיפושים נמשכים.

בנקודה הזו הייתי רוצה לזרוק מילה טובה על "צמיגי מצדה" שבדרך מצדה בבאר שבע. היה שירות מצויין ומחיר סביר (לא זול לא יקר).

מקום נוסף שהייתי בו ואני לא ממליץ עליו הוא "אלימלך מחסני צמיגים" בדרך חברון בב"ש. אוהד (הנחמד) הפסיק את עבודתו, לקח אותי למחסן והראה לי שלושה מותגים שהיו לו במלאי, לא לפני שהוא ניסה לשכנע אותו שה TOYO R27 הוא למעשה ה T1R המהולל ושכבר המון זמן לא מייצרים את הפאלקן 912 :roll:

אחרי שיצאתי משם והמשכתי לפנצ'רייה הבאה, הבחור בפנצ'רייה התקשר לאוהד (כנראה שהוא ספק שלו) ואוהד אמר לו בטלפון "אל תמכור לו, הוא לקוח בעייתי" :shock:

וואלה. אני באמת מצטער שאני לא מר ישראלי המצוי שמחפש את הצמיגים הסיניים הכי זולים ולא מעניין אותו שום דבר חוץ מהמחיר. עצוב שזאת הגישה של בעל מקצוע שמתעסק עם אחד מאביזרי הבטיחות החשובים ביותר.

איתמר.

שלום לך מר איתמר הנחמד, כותב אוהד מאלימלך מחסני צמיגים

הפלאקן שאמרתי לך שלא מייצרים זהו דגם 512 ולא 912 כמו שאתה טוען!

שנית, אין מה לשכנע ואין מה להסביר לגבי דגמי טויו. דגם הצמיג ידוע ומוטבע עליו כך שאין דרך להטעות את הלקוח.

בדיוק כמו שלא ישכנעו אותך שקנית מרצדס בסוכנות יונדאי!

הפנצ'ריה השניה שביקרת בה זוהי "צמיג רם". הטענות כלפיי ומה "ששמעת" זה ממש לא מה שנאמר וכי

אלימלך מחסני צמיגים לא מזלזלים באף לקוח או אדם המברר מחיר צמיגים, זוהי פעולה לגיטימת מצד הלקוח ואנו מכבדים זאת!

אמרתי בטלפון שהלקוח היה אצלי והוא יודע מה הוא רוצה וכי יש לו דגמים "מסומנים" מראש

שאין במלאי כרגע וכי T1R לא נמצא במלאי אצל היבואן, אלימלך מחסני צמיגים עובדים עם צמיגים טריים בלבד.

לאחר חיפושים אינסופים מצאת זוג צמיגי T1R אצל הפנצ'ריה.

אלימלך מחסני צמיגים מתעסקת עם אביזר בטיחות ועל כן קיבלה את האישור לעבוד עם כל חברות הליסינגים,טרייד אין ובין היתר

סוכניות יוקרה ומוסכים מורשים בכל רחבי הארץ!

לא זלזלתי בגישתך ואף לא אמרתי שאתה "מר ישראלי המצוי" נתתי לך את השירות שביקשת.

כל לקוח אצל אלימלך מחסני צמיגים באשר הוא מקבל את השירות הטוב ביותר וכן עם המלאי הגדול ביותר בארץ בין אם זה סיני ועד

גרמני או יפני. אנו פתוחים לכל סוגי קהל היעד בכל טווח המחירים ועל כן הצעתי לך מהסיני ועד ה-TOYO שחיפשת אך לא הדגם שרצית.

אפרופו בטיחות, צמיגים לא מחליפים כל 5 שנים.

מבקש להעמיד דברים על דיוקם.

נשמח לראותך שוב אצלנו.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

אני מאוד שמח לקרוא את התגובה הזאת.

אז ככה:

אני שאלתי בפירוש על ה 912 ואמרת את מה שאמרת. יכול להיות שאני לא הבנתי ויכול להיות שאתה לא שמעת את דגם הצמיג הנכון, בכל מקרה הבהרתך מתקבלת.

בקשר לטויו, טענת בתוקף שמדובר ב T1R שעוד שהראתי לך על המדבקה שמדובר בדגם ה R27, מה גם של T1R סולייה מיוחדת אשר מקלה את הזיהוי.

בקשר לפנצ'ריית רם, אני לא יודע מה אמרת לו או לא אמרת לו, אבל מה שרשמתי הוא ציטוט די מדוייק של הבחור שדיבר איתך.

לגבי "צמיגים לא מחליפים כל 5 שנים" - זה ידוע. הרכב אצלי בקושי חודשיים, הצמיגים טופלו במסגרת יישור הקו שאני עושה. כמו כן וכמו שראית אני התעקשתי על צמיג מוכר ואם הייתי אחד שמזלזל בבטיחות הייתי מזנק על הסיני-ב-400-שקל הראשון שהוצע לי.

את ה"נחמד" לא סתם רשמתי כי היחס מצידך היה בסדר גמור ושירות טוב הוא בעיני פקטור משמעותי בכל תחום. צר לי שכך הדברים התגלגלו ושוב, אני שמח על ההבהרה.

איתמר.

פורסם

לגבי סוגיית ה-912, כנראה היה בלבול ביני לבינך.

אני שוב אומר שאין לי כל בסיס לנסות לשכנע אותך שה-R27 זהו טויו T1R, הרי אתה טוען שאני אמרתי שזה T1R ואם היית שואל

אותי היכן זה כתוב פשוט לא יכולתי להוכיח לך זאת ועל כן דברים שכאלו לא נעשים אצלנו.

ציטוט "די מדוייק" עדיין זהו ציטוט לא מדוייק וכי אין לי שום אינטרס להגיד דברים שכאלו, סה"כ הגעת לקחת ממני הצעת מחיר

משהו לגיטימי שאני חווה על בסיס יומי.

"צמיג מוכר" זוהי מילה כוללת ואנני יודע אילו חברות אתה מכיר בענף הצמיגים ואילו לא. תתפלא אבל לקוחות שלי לא מכירים חברות

כמו TOYO, פאלקן, בריג'סטון.

אני כמוכר רואה בך כלקוח פוטנציאלי ולכן מציע לך את מגוון החברות שאני מחזיק במלאי במסגרת המידה שביקשת.

אני לא יכול לתת לך הצעת מחיר על מלאי עתידי ולא מוחשי, מה שהיה לי במלאי זה מה שהצעתי לך.

מבחירתך החלטת שלא מתאים לך כנראה המחיר/חברה/דגם וכ'ד והחלטת להרכיב/לבדוק במקומות אחרים, אנו מכבדים החלטה

זו ולא רואים בה כמשהו פסול.

לגבי צמיגים סיניים ולא בטוחים, זה אני כבר לא קובע את רמת הבטיחות שלו וגם אני לא אחד מאנשי הפאנל שמאשר אותם כגון:

מכון התקנים/ייבוא/משרד התחבורה.

חבל שהחלטת בפסקה הראשונה לכתוב רק את הפן השלילי מבלי להוסיף "אבל".

"את ה"נחמד" לא סתם רשמתי כי היחס מצידך היה בסדר גמור ושירות טוב הוא בעיני פקטור משמעותי בכל תחום. צר לי שכך הדברים התגלגלו ושוב, אני שמח על ההבהרה."

הרי בסופו של יום יחס ושירות קיבלת מאיתנו, בצורה הנכונה והטובה ביותר תוך הצגת קשת רחבה של צמיגים שאנו מחזיקים במלאי

במידה המבוקשת.

נשמח לעמוד לרשותך בכל עת.

אוהד,

אלימלך מחסני צמיגים

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

תתחדש איתמר,

אני הייתי בדיוק במצב הזה ויודע כמה זה מרגיז.

לפני כחודש חיפשתי T1R בזמן שהיה מחסור בארץ במידה שלי ולא מצאתי פנצ'ריה אחת שתהיה מספיק כנה ומקצועית כדי לספק לי צמיג במידה שלי שמתאים לדרישות שלי.

רוב הפנצ'רמאעכרים זלזלו בבחירה שלי והציעו צמיגים "הרבה יותר טובים" כמו מישלין אנרג'י, פירלי P6000 (במחירים מופקעים ליחידה) , או כל מיני זבל אחר במידה שלי כמו קלבר או צמיגים של "חברות בנות" של מותגים גדולים.

מפנצ'רמאעכר מקצועי הייתי מצפה שיגיד לי: אוקיי, אין T1R , מה דעתך על קונטי ספורט קונטקט ? אולי פירלי PZERO? אולי יוקוהמה SDRIVE ? וכו'. להציע לי זבל סיני או צמיגים משפחתיים של מותגים מובילים במחירים מופקעים זה מבחינתי בגידה במקצוע.

IMG_1548.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתמול רכשתי שני P7 לגולף 160 שלי. בצמיגי שואף לא היה במלאי וניסו לשכנע אותי לרכוש P6000 בטענה שזה אותו דבר ובעצם P7 הוא רק מספר שנתנו לדגם שמגיע עם הרכב. כמעט השתכנעתי, אבל בדקתי ברשת וראיתי שזה קשקוש ושההבדל הוא מהותי. לא יודע אם אני ארגיש אותו, אבל ההבדל מהותי.

שלחתי מייל לצמיגי רמת אביב (שאון יעקובסון המליץ לי עליהם), הם אמרו שאין במלאי אבל בדקו אצל היבואן, וב- 11 בבוקר זה כבר היה אצלהם. איל (עוד איל, אבל עם יוד אחת, כמוני) - הבעלים, הסביר לי את ההבדל בין הצמיגים, ושבכלל לא הציע לי משהו אחר משום שהבין שאני רוצה את ה"מקורי".

לצורך עניין, ה- P7 תומחר באופן דומה על ידי צמיגי רמת אביב וצמיגי שואף (שלא הציעו לבדוק אצל היבואן אלא כאמור את ה- P6000 שיש להם במלאי); ה- P6000 היה זול יותר אצל שואף (רק התעניינתי במחיר אצל רמת אביב).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אחרי שיצא OK ו OK ביקשתי שיריץ עוד פעם.

איתמר.

מה זה נותן?

יש סיבה שלאחר OK/OK בהרצה החוזרת התוצאה תהיה שונה?

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

כן. המכונות האלה עובדות על ממוצעים.

בתכל'ס אין שום בעייה להתקין צמיג אחרי שהוא יצא OK\OK או סטייה עד 10 גרם. כמובן שרצוי לראות 0.

אגב, למרות האיזונים יש רעידות מעל 120. הנושא יטופל מחר.

איתמר.

פורסם
אתמול רכשתי שני P7 לגולף 160 שלי. בצמיגי שואף לא היה במלאי וניסו לשכנע אותי לרכוש P6000 בטענה שזה אותו דבר ובעצם P7 הוא רק מספר שנתנו לדגם שמגיע עם הרכב. כמעט השתכנעתי, אבל בדקתי ברשת וראיתי שזה קשקוש ושההבדל הוא מהותי. לא יודע אם אני ארגיש אותו, אבל ההבדל מהותי.

שלחתי מייל לצמיגי רמת אביב (שאון יעקובסון המליץ לי עליהם), הם אמרו שאין במלאי אבל בדקו אצל היבואן, וב- 11 בבוקר זה כבר היה אצלהם. איל (עוד איל, אבל עם יוד אחת, כמוני) - הבעלים, הסביר לי את ההבדל בין הצמיגים, ושבכלל לא הציע לי משהו אחר משום שהבין שאני רוצה את ה"מקורי".

לצורך עניין, ה- P7 תומחר באופן דומה על ידי צמיגי רמת אביב וצמיגי שואף (שלא הציעו לבדוק אצל היבואן אלא כאמור את ה- P6000 שיש להם במלאי); ה- P6000 היה זול יותר אצל שואף (רק התעניינתי במחיר אצל רמת אביב).

אני מפחד לשאול כמה שילמת כי במקרה ביקרת בשניים מהמקומות היותר יקרנים באיזור :)

אגב, אני מגלה סוד מדינה : אני אייל עם יוד אחת אבל בהכחשה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...