Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לכולם שלום.

הגיע הזמן להחליף את רביעיית הצמיגים המקורית של היאריס שחוגגת אוטוטו יום הולדת חמש.

הדרישות הן אחיזה טובה, צמיגים שקטים ומחיר סביר.

הנטייה כרגע היא לכיוון ה T1R המהולל או יוקוהמה S DRIVE, אבל אשמח לשמוע גם על צמיגים אחרים ש"מכויילים" יותר לנוחות ושקט. התקציב כאמור לא הכי גבוה, עד 450 ש"ח לצמיג.

בנוסף ואף יותר חשוב, אשמח לקבל שמות של פנצ'ריות טובות באיזור המרכז (הרצליה-ת"א-ר"ג-ב"ב-פ"ת-אור יהודה-יהוד-אזור-ראשון). אני מחפש צמיגאי שיעשה עבודה פרפקט כולל בדיקה ואיזון צמיגים עד הגרם האחרון.

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רכשתי לפני כחודש רביעיית T1R בפנצריית 'בית עובד'.

נמצאת על כביש יבנה - ת"א (המקביל לכביש אשדוד ת"א), בסמוך (כמה מפתיע :lol:) למושב בית עובד.

קיבלתי מחיר טוב מאוד ולא פחות חשוב - שירות מקצועי ומצויין.

מנהל אותה בחור בשם גילי, שעובד בה גם בפועל עם אחיו.

ממליץ בחום, אני כעיקרון מעדיף בתי עסק קטנים בהם הבעלים 'עובד בשטח' ולא יושב באיזה משרד ממוזג ונהנה מתהילת העבר (עת הוא היה 'עובד בשטח'...).

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

אני ממליץ לך על "צמיגי שטרק" נ"צ (מאחורי תחנת הדלק בכביש לרחובות),

פנצ'ריה מעולה , מקצועית עם שרות טוב.

מנהל אותה בחור בשם צפריר אדם מקצועי ישר והגון ,

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

אצלי ברכב יש אותה מידת צמיגים כמו אצלך ולפני חודש בערך החלפתי את הזוג הקדמיים לT1R, פשוט תהנוג!.

אחלה צמיג לי הוא עלה 450ש"ח ליחידה באיזור חיפה, אני יודע שבמרכז אפשר למצוא אותו ביותר זול.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

תודה על התגובות.

450 זה באמת מחיר גבוה לצמיג הזה. עם זאת אני בספק שיש צמיג שמציע יותר דביקות לאספלט במחיר שלו בארץ.

דרור, איפה בדיוק נמצאת הפנצ'ריה זאתה מדבר עליה? גם בכביש עין הקורא - יבנה? איזו תחנת דלק?

שי, אני מאמין שאקפוץ לשם, תודה.

למישהו יש משהו נגד צמיגי כחלון בראשון? חבר פורום הרכיב שם רביעיית S DRIVE לפני חודשיים במחיר סבבה לחלוטין והוא מבסוט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, צמיגי בית עובד.

(דבר איתי בפרטי...)

ואגב, יש מחסור ב-T1R וב-S.DRIVE בכמה מידות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אם אתה מתכוון וביכולתך להגיע לנתניה,ממליץ על "צמיגי ורד" או "צמיגי מלי" או "צמיגי מקסיקו" הטובים ביותר שאני מכיר,מחירים הוגנים ,יחס טוב ואדיב ללקוח ושירות מעולה.

פורסם

איתמר, הנה צמיגים נוספים שיש במידה - מחיפוש קצרצר בנט:

Bridgestone Potenza RE040.

Continental Premium Contact 2.

Dunlop Direzza DZ101.

Kleber Dynaxer HP2

Michelin Pilot Exalto PE2.

Pirelli P7.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

Michelin Pilot Exalto PE2.

Pirelli P7.

אלה עולים מעל 600 ש"ח לצמיג יחיד במידה הזאת,

התקציב הרשום הוא עד 450 ש"ח.

מה עוד - שני הצמיגים האלה נראים לי מוגזמים ליאריס.

כל האחרים ברשימה (בנוסף ליוקוהאמה וטויו) מתאימים לדרישות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בצמיגים אין אוברקיל :wink:

אני מאמין שבגלל שמדובר במידה "ספורטיבית" ונדירה יחסית המחירים גבוהים.

ANYWAY כל ההמלצות התקבלו ונרשמו. שבוע הבא נצא לטיול פנצ'ריות ונעדכן בממצאים.

תודה ולילה טוב,

איתמר.

פורסם

עדכון:

ביקרתי היום בארבע פנצ'ריות והתוצאות לא מעודדות :bad-word:

כמו שחשבתי, מדובר במידה בעייתית, וחוץ מזה שבתקציב שלי נכנס רק זבל סיני (למעט ה T1R או ה S-DRIVE) גם בתקציב כמעט כפול יש רק צמיגים ישנים, אין בכלל צמיגים טריים :shock:

להשקיע כמעט 3,000 ש"ח על צמיגי 15" ישנים נשמע לי כמו שוד לאור היום. איפה משרד התחבורה בעניין? זה מצב פשוט אבסורד.

איתמר.

פורסם

גם אני החלפתי לרביעיית T1R, בינתיים מאוד מרוצה.

אני לא חושב שיש צמיג שנותן תמורה טובה יותר לכסף במחיר הזה.

אם לא T1R ,אז הייתי בודק את הקונטי ספורט קונטקט2 /3 ואת ה SDRIVE.

תרים טלפון ליבואן טויו -אוטולוקס. ותברר האם קיימים טריים במידה שלך, אני קיבלתי שבוע 45 של 2009 מהמשלוח האחרון שהגיע בתאריך ה25 לינואר.

עקרונית- איזון גלגל זו לא תורה מסיני. עם זאת, אני חייב לציין את צמיגי מאסטר טייר בנתניה אצלם הרכבתי את הT1R הטריים לפני שבוע, שזיהו בזמן האיזון עקמומיות באחד הג'נטים ויישרו אותו (בתשלום כמובן).

אני מעריך שמקום פחות מקצועי היה מעטר אותו במשקולות איזון מכל הכיוונים עד שהיה מופיע "OK" על המכשיר וזאת למרות שהג'נט עצמו עקום.

באיזור המרכז "המרכזי" , אני יכול לציין שקיבלתי לא פעם שירות מצויין מצמיגי אנטון ביפו (וגם מחירים טובים).

נ.ב. אם אתה מתכוון ללכת לצמיגי בית עובד, תסגור עם פלומבה את המחיר מול גילי מראש וגם תוודא אותו פעמיים לפני ובשעת ההרכבה ואני לא מתכוון לפרט מעבר לזה. רק טיפ קטן למניעת עוגמת נפש . מנסיון.

אני ממליץ גם לוודא שכל הרביעייה נושאת את אותו תאריך ייצור למניעת הפתעות של הפרש של שנה בגיל בין צמיגים בתוך הרביעייה שלך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שלום לכולם,

תרומתי לת'רד היא בשאלה :

מדוע לא לקחת בחשבון את הצמיגים של פאלקן מדגם ZIEX912 ?

יש להם אחיזה נהדרת מניסיוני המועט איתם (הירכבתי חדשים לחודשיים על הרכב הקודם שלי) והמחיר שלהם בארץ אפשרי בהחלט - אני שילמתי בזמנו 1200 שקלים על 4 צמיגים כולל הרכבה (מידה 185/65/14)

יתקנו אותי חכמי הפורום - לדעתי הצמיג עומד בקנה אחד עם הדרישות שלך.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...