Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההגברה של לאנזר רחוקה מלהיות אמיתית כפי שמוצהר,מגברים כאלו שמוציאים RMS אמיתי הם יקרים מאוד,ה JBL אמיתי יותר בנתוני ומתקרב אליהם ועדיף מכל מגבר חדש(כמעט) שתביא עד 1000 שקל.

אני חושב שאם יש לך 525+350 לאחוריים+קומפוננט עדיף לך להשקיע את כל הסכום הזה במורל דוטק אוביישן,אבל אם אתה מתעקש על אחוריים תהנה,אל תשכח שאם אתה לוקח מורל ו JBL הם בכלל לא ישתלבו אחד עם השני בצלילים!

פורסם

אז מה אתה אומר לשאיר את זה שאחוריים וקידמיים מורל פולס או אחוריים JBL וקדמיים מורל טמפו ?

מצד אחד הקומפוננט הרבה יותר טוב מצד שני אתה אומר שהצלילים לא יתאימו.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

אין לי כסף בשביל דוטק ואחוריים ממש חשוב לי אני מאמין שזה עיניין של טעם...

אז כנראה שאני יקח אחורה קדימה פולס

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם
אין לי כסף בשביל דוטק ואחוריים ממש חשוב לי אני מאמין שזה עיניין של טעם...

אז כנראה שאני יקח אחורה קדימה פולס

תשקיע בקומפוננט הקדמי.

סביר להניח שתאהב את התוצאה - סיכון די מחושב לאור ההמלצות שאתה מקבל.

אם ממש לא תאהב תוכל בהמשך לרכוש אחוריים, שוב, סבירות גבוהה שלא תרצה לעשות את זה.

מה שאתה מציע זה להתפשר גם על הקדימה וגם על האחורה, בטוח תקבל צליל הרבה פחות מדוייק וחבל - כי יש לך את תקציב למשהו טוב יותר.

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

תדרים גבוהים 'נשברים' מהר בהשוואה לתדרים נמוכים. ככה שאם יש לך סאב מאחורה הצליל שלו מתפשט בכל הרכב ולא נשבר אבל בקשר לצליל גבוה מאחורה הוא יתן לך 'צליל היקפי' זה נכון אבל זה יהיה על החשבון הצליל הקדמי.

פשוט: תדמיין לך שאתה בהופעה חיה, ואתה שומע צליל היקפי במקום לשמוע את הצלילים ישירות מכיוון הבמה בלבד.

מבין למה אני מתכוון?

under construction...

פורסם

כן אני יודע על מה אתם מדברים ישבתי ברכב עם אחוריים ובלי אחוריים, ואחוריים מאוד חסרים לי.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

• תוכן חדש...