Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם!

איך מחליפים את כל המים שיש במנוע, לא רק ברדיאטור ממש מתוך הבלוק הכל?

אשמח לתשובות!

תודה ולילה טוב.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

היי יוגב,

כדי להוציא את הכל המים שיש ברדיאטור ובמנוע עלייך לפתוח את הבנד של הצינור התחתון שמתחבר לרדיאטור ולהוציא את הצינור כל המים יצאו כמובן שעלייך לסגור את הבנד בחזרה ולמלא נוזל קירור מחדש.

פורסם

לא יכול להיות ככה כי הטרמוסטט סגור וישנם מים עדיין בראש.

השאלה אם אני יכול להגיע למצב שהמנוע חם ושהוונטה נדלקת לפתוח את הברז של הרדיאטור ותת לכל המים לצאת החוצה?

איזה נזק צפוי מדבר כזה?

תודה!

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

אם אתה כזה עקשן להחליף את כל המים אני אגיד לך שהמנוע קר קרח אתה יכול להניע אותו לחצי דקה בלבד בלי מים למה זה מנוע אלומיניום רגיש לחום וצריך לא לקחת סיכונים. אבל לא צריך את כל זה וזה לא יעזור כי התרמוסטט עוצר את המים מלצאת.

לכן בהונדה חשבו על זה ועשו בורג ניקוז על הבלוק מתחת לסעפת היניקה. באזור של הפילטר שמן. זה בורג די גדול אני לא זוכר את המידה שלו אם הוא 22 או 27 תפתח אותו ולא ישאר לך טיפת מים במנוע. בהצלחה.

פורסם

גבי בשום מנוע אין לעשות את השיטה החאפרית הזאת.

הדרך מפה להריסת מנוע קצרה מאוד.

לפותח השרשור, רוצה לנקות ביסודיות? נקז את כל המים מהצינור התחתון כפי שהוזכר מקודם.

פרק תרמוסטט חבר צינור גינה וככה תשטוף את כל המערכת.

לפי השאלה השניה שלך לא הייתי ממליץ לך לעשות את העבודה גש לבעל מקצוע, לא אמור לעלות הרבה.

פורסם

גבי בשום מנוע אין לעשות את השיטה החאפרית הזאת.

הדרך מפה להריסת מנוע קצרה מאוד.

לפותח השרשור, רוצה לנקות ביסודיות? נקז את כל המים מהצינור התחתון כפי שהוזכר מקודם.

פרק תרמוסטט חבר צינור גינה וככה תשטוף את כל המערכת.

לפי השאלה השניה שלך לא הייתי ממליץ לך לעשות את העבודה גש לבעל מקצוע, לא אמור לעלות הרבה

צודק במאה אחוז!!

SUZUKI JIMNY

• תוכן חדש...