Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגיד ש....

נקראתי לדגל ועלי לעזוב את הארץ לתקופה ממושכת.

נגיד ש.... ידוע לכל מכרי ממקום עבודתי שרכבי שמור מאוד, מטופל היטב ויש לו ק"מ נמוך.

נגיד ש...מהרגע שאנשים שמעו שאני נוסע הם מבקשים לרכוש את הרכב.

נגיד ש.....מסיבות שונות הרכב ימכר כחודשים לפני הנסיעה.

הייתם מוכרים את הרכב לחבר?

בשביל מה זה טוב? אח"כ על כל שטות בבוקר יחד עם הקפה (בחודשים שאני עדיין פה) לשמוע על מעללי הרכב?

מה דעתכם?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תשכיר לו אותה :lol:

עכשיו ברצינות, מה הבעיה?

לפי הכותרת חשבתי שאתה מפחד שיקרה משהו ברכב אחרי המכירה, והוא יכעס וייצא לך שם של "מנאייק" שדופק אחרים. אבל האם זה סתם בגלל שאח"כ לא נעים לך לשמוע איך מישהו אחר נהנה עם האוטו? :?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אני מכרתי כבר פעמיים לחברים, אחרי בדיקה. הבדיקה חשובה דווקא משום שאתם חברים, ללא קשר למצב הרכב וגילו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
הייתם מוכרים רכב לחבר מהעבודה?

תלוי ב:

1. שקיפות בינך לבין הקונה.

2. מצב הרכב.

3. הסכמה על מחיר הוגן.

4. אופי היחסים עם החבר.

5. אופי העבודה. (בשום מקרה לא הייתי מוכר לחבר מהעבודה אם אתם עוסקים בגביית כספים ופרוטקשין).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תלוי בחבר.

יש חברים שלא הייתי מוכר להם כלום כי הם מהטיפוס הישראלי הטיפוסי שתמיד מרגיש שדופקים אותו.

יש כאלו שהייתי שמח למכור להם רכב כי אני יודע שהם יעריכו את המציאה, ישמרו עליה במצב סביר ואני אהנה לראות אותם נהנים מהרכב.

בכל מקרה, במקרה כזה אתה צריך להיות מאוד זהיר ומאוד גלוי. אל תסתיר כלום, אל תתפתה למשא ומתן. תן את כל הפרטים שאתה יודע על הרכב וקבע מחיר. אם זה מתאים לשניכם - מה טוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הרכב במצב מעולה.

הכל מטופל בזמן מיומו הראשון במוסכים מורשים.

הק"מ נמוך מאוד ולא ידועות לי בעיות.

אבל בכל זאת הרכב כבר שמונה שנים על הכביש ובגיל הזה דברים מתחילים להתקלקל....

רק בשנה האחרונה החלפתי מותחן שנשבר ואלטרנטור....כך שתקלות צצות.

זה סתם יהיה לא נעים לשמוע על תקלות....כאילו שיש לי אחריות עליהם אחרי שמכרתי את הרכב.

כמו כן בכל בדיקה תמיד ממלאים כסת"חים ולא נעים לי להתחיל לעשות משא ומתן עם חברים על הכסת"חים.

אם זה קונה שאני לא מכיר זה הרבה יותר פשוט.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תלוי בהתאם לאופי של הקונה, אם הקונה מבין שהוא קונה רכב מובגר יחסית וצפי שתהיינה בעיות, אז כן הייתי מוכר לו.

אם הקונה הוא בעל אופי קרצייתי שבטוח שכל העולם מחפש רק אך לדפוק אותו, אז לא- לא הייתי מוכר לו.

פורסם
תלוי בחבר.

יש חברים שלא הייתי מוכר להם כלום כי הם מהטיפוס הישראלי הטיפוסי שתמיד מרגיש שדופקים אותו.

יש כאלו שהייתי שמח למכור להם רכב כי אני יודע שהם יעריכו את המציאה, ישמרו עליה במצב סביר ואני אהנה לראות אותם נהנים מהרכב.

בכל מקרה, במקרה כזה אתה צריך להיות מאוד זהיר ומאוד גלוי. אל תסתיר כלום, אל תתפתה למשא ומתן. תן את כל הפרטים שאתה יודע על הרכב וקבע מחיר. אם זה מתאים לשניכם - מה טוב.

+1 לתגובה הנ"ל

אני מכרתי מכונית לעמית מהעבודה וגם קניתי מכונית מעמית לעבודה (שניהם מעל מחירון).

כל אדם לגופו.

בשני המקרים שלי, מדובר היה בעסקה עם שקיפות מלאה ואמון מלא.

אם נראה לך שהבנאדם הוא כזה שיבוא אליך בתלונות אם יתקלקל לו הסטארטר שבוע אחרי המכירה, אז אל תעשה איתו עסקה.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

תלוי מאוד בסוג החבר.יש אנשים שמבינים שאם מחר תקרה איזו תקלה זל לא אשמתך ויש כאלו שמיד יחשבו שעקצת אותם וכו'

אגב באיזה רכב מדובר ומה מצבו? אולי אני יקנה ואפתור לך את הבעיה? ..

פורסם

עזוב, תמכור לי ומקסימום תחסום אותי בהודעות הפרטיות :twisted:

וברצינות - אם אתה מעוניין למכור יש על מה לדבר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אנ חושב שזה תלוי באיזה מן בן אדם זה החבר שלך.

אם הוא אדם הגיוני שמודע לכך שלרכב יש בלאי וקורות לפעמים תקלות,אז במידה ושבוע אחרי הקניה יתקלקל משהו הוא יבין ולא יאשים אותך.

במצב כזה אין סיבה שלא למכור לו.כמובן אחרי בדיקה קפדנית וכו'

V5

• תוכן חדש...