Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דאבל דין וEBAY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,אני מעוניין לדעת אם כדאי לי ולכן אם מישהו כאן יוכל לומר לי מה גובה המיסים במכס שאצטרך לשלם

אם המוצר עולה 250 דולר,אשמח לתשובה מכאלו שיודעים .

פורסם

250 דולר זה מחיר לדאבל דין סיני פשוט , באותו מחיר אתה יכול לקנות אחד כזה פה בארץ .

החישוב הוא בערך עוד בין 50 - 100 דולר מכס.(יקחו לך מע"מ עמלה מכס , כולל מחיר המשלוח , ואל תשכח את הטרטור לבוא לתל אביב לקחת את החבילה , )

לסיכום , לא מומלץ.

תהליכי שיפוצים

פורסם

אלפיין - המידע שאתה נותן מטעה ולא מדוייק

המיסים הם 34 אחוז ממחיר המוצר + המשלוח

ורק אם לא משחררים את החבילה ( לדוגמא אם לא מאמינים להצהרת המחיר ) אתה צריך לגשת לשם.. אחרת זה מגיע לסניף הדואר שלך

בנוסף זה ממש לא כמו המחירים שבארץ ויש דברים שמאוד שווה להביא , זה מאוד ספציפי

לסיכום , יכול להיות מומלץ ויכול להיות שלא

צריך פשוט לעשות סקר שוק לפני ולבדוק אם זה משתלם..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

בדרך כלל משלמים מיסים גם על יד שנייה.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

לא בדרך כלל , תמיד

אין שום הבדל בין יד שנייה לחדש בייבוא אישי

בנוסף אם אתה מציג חשבונית שהמכס לא מאשר הוא יכול לחייב אותך לפי המחירון שיש לו כחדש ( אפילו אם הוא יד שנייה )

אלה דברים שקורים לעיתים מאוד רחוקות אבל חשוב לדעת..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם
אלפיין - המידע שאתה נותן מטעה ולא מדוייק

המיסים הם 34 אחוז ממחיר המוצר + המשלוח

ורק אם לא משחררים את החבילה ( לדוגמא אם לא מאמינים להצהרת המחיר ) אתה צריך לגשת לשם.. אחרת זה מגיע לסניף הדואר שלך

בנוסף זה ממש לא כמו המחירים שבארץ ויש דברים שמאוד שווה להביא , זה מאוד ספציפי

לסיכום , יכול להיות מומלץ ויכול להיות שלא

צריך פשוט לעשות סקר שוק לפני ולבדוק אם זה משתלם..

אני לא מטעה , ואתה מוזמן לבדוק עליי באיבי , יש לי מעל 50 פדבק בעסקאות ואני לא חדש בתחום המכס , מכס הוא לא דבר ידוע מראש , אפשר להגיד שהכל שם זה איך שבא להם , הזמנתי מחשב נייד של HP חדש , עולה בארצות הברית 1800 שקל כולל משלוח וכשהוא הגיע לארץ שילמתי 210 שקל על המכס ( כמובן שהוא גם הגיע לסניף דואר הקרוב לבית שלי )

לאחר מכן התלאהבתי חשבתי שמכס זה שטויות אז הזמנתי אקסבוקס 360 חדש בקרטון עלה לי 1200 שקל , אתה יודע כמה שילמתי מיסים? 400 שקל ואיפה הדלק עד תל אביב בישביל לשחרר את החבילה ?

אתה מבין , זה לקחת סיכון תמיד ביגלל זה לא משתלם להזמין מוצרי חשמל מחו"ל בעיקר , כשמערכות סטריאו מחושבות כ32 אחוז ולא כ16 ( כמו המחשב הנייד והקוסנלת משחק )

תהליכי שיפוצים

פורסם

אז עובדה שאתה לא יודע מספיק

על מוצרי מחשב אין מכס יש רק מע"מ ( 16 אחוז ) ובגלל זה שילמת רק 210 ש"ח

יש עוד מוצרים ספציפיים שאין עליהם מכס , או שסף ערך החבילה יותר גבוה ( למשל ביגוד זה מ70 דולר ומעלה )

על רכיבי אלקטרוניקה המכס הוא 15 אחוז ( וכמובן בנוסף לוקחים מע"מ שזה 16 אחוז )

החישוב מתבצע ככה שאתה משלם מכס ואז על זה מע"מ ( או ההפך לא זוכר ) ובסה"כ 34 אחוז בערך

יש באתר של המכס רשימה של מוצרים וערך המיסים שצריך לשלם עליהם

ומה שלא ברור אפשר להתקשר למכס או להתכונן ל34 אחוז ( סיכוי גבוה )

פורסם

לא בקטע של לריב , אבל בוא נניח תנושא (כלומר את הנושא. קשה להשתמש בשפה תקנית?) בצד כי התווכחתי פה ויתר מידי פעמים על הנושא וזה סתם חפירה , בוא נגיע למסקנה שמכס זה Sucks ואין לנו ברירה , וכן גם השירות שלהם חרא .:evil:

תהליכי שיפוצים

פורסם

אם אתה מעונין אני מוכר דאבל דין של BOSS BV9250 אם אתה רוצה צור קשר בפרטי

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

אוקי.תודה על התשובות,בטח אשמע סתום אבל אקח את הסיכון.דאבל דינים שנמכרים שם עם GPS ,אז הניווט לא "תופס" בארץ מן הסתם אבל האם אפשר להכניס לה מיפוי של הארץ או שזה לא שווה נקודה?

• תוכן חדש...