Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מכון גירים לECVT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי גסטי 92 אוטומטית (ECVT) שעברה פחות מ90K קילומטרים.

מאז החלפת הציריה (לא יודע אם יש לזה קשר) הגיר מרעיש.

הרעש מתבטא כל פעם שהגלגלים מסתובבים יש וווואווו כזה ארוך, גם כהעלתי את הרכב על ליפט וסובבתי את הגלגלים בידיים היה את אותו הרעש מהתיבה של הגיר.

זה שזה גיר בעייתי אני יודע, גם את האפשרות להסב לידני אני מכיר, אבל אני מעדיף קודם לבדוק את הגיר במכון שמתמחה בך אולי יש עוד סיכוי להצילו במחיר נמוך.

דא שמתי לב גם כאשר אני בודק שמן גיר כשהמנוע חם (ככה כתוב בספר הרכב) יש כמו בועות בשמן(של הגיר).

אני מראשון לציון.

תודה ושבת שלום.

פורסם

אולי אחד ממיסבי הגלגלים הקדמיים שלך הלך. יכול להיות כשהחלפת ציריה דפקת את אחד מהמיסבים, בד"כ הציריות בגיסטי יוצאות קשה מהמיסבים ונכנסות קשה.

האם ככל שאתה מעלה מהירות הרעש הופך להיות חזק יותר עד כדי פחד שהאוטו עומד להתפרק?

• תוכן חדש...