Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טעות בדו"ח - עילה לביטול?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפוש לא מצאתי תשובה אז החלטתי לפתוח נושא חדש.

היום בלילה נשלל רישיוני ל-30 יום.

בדו"ח שנרשם לי נכתב :

בסעיף הראשון ש"השוטר הבחין ברכב שלי בשעה 03:25..."

ובסעיף השני שבו מדובר על כי הוא החליט לפסול את רישיוני נכתב כי הוא קיבל החלטה זו בשעה"02:19" .

ברצוני לפנות לעורך דין לענייני תעבורה מצפון הארץ(המלצות יתקבלו בברכה ) אך עד אז, האם הטעויות של השעה הן עילה לביטול ואם כן על איזה סעיף?

תודה.

פורסם

זה לכשעצמו אינו מספיק בשביל להתחיל לחשוב אם זאת סיבה או טעות סופר.

צריך לקרוא את כל הדו"ח בכדי להתחיל לגבש דעה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

על איזה סעיף נשלל רשיונך?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קרה לי מקרה דומה שאין צורך להרחיב בפרטיו, דו"ח על מהירות.

השעה הייתה בערך 03:45 אני יודע את זה כי יצאתי ממסעדה

נעצרתי על מהירות בעזרתה האדיבה של הדבורה, לאחר ויכוחים רבים (שהיו די חסרי תועלת)

נלקח ממני הרישיון, נקבע לי שימוע ליום ראשון.

בדרכי חזרה הביתה שמתי לב כי השוטרת ציינה שעה לא תואמת (בערך 02:20).

יום ראשון:

דבר ראשון 8 בבוקר חייגתי לעו"ד שלי, לאחר שהוסברה לו העלילה הוא הציע לי להתחנן, וכמה שיותר, יש לציין שאני מחזיק ברישיון מעל ל5 שנים וללא עבירת תנועה.

הגעתי לשימוע, מצויד בקבלות מהמסעדה, ובעצתו של עורך הדין.

תחילה עשיתי מה שאמר לי עורך הדין והתחננתי על הרישיון אמרתי שהינני נהג זהיר וכו'.

לאחר שראיתי שהדבר לא עובד וכי בזמן שאני הייתי עסוק בתחנונים הקצין כבר מילא את הדו"ח בדבר פסילת הרישיון.

ברגע שזה אמר לי לבוא לחתום, הצצתי על הדו"ח המקורי שהעבירה אליו השוטרת וראיתי כי שונתה השעה בעזרת קשקוש כלשהו.

ברגע שאמרתי לו משהו לגבי השעה הוא התקפל, ואיתו הדף שהייתי אמור לחתום עליו.

• תוכן חדש...