Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב בדיוק כמוך יוסי,אבל למה לא,אם הוא התאהב בנושא הזה אז שיהיה לו בכיף,גם לי לא חסר מהחיידק הזה מאז שנכנסתי לפורום,אך עם זאת מוזיקה הייתי תמיד משהו בדם שלי,כך שהיה בסיס.

הפורום עזר לי להבין יותר בתחום,מקום טוב להודות לכל המקצוענים.

ועכשיו שהיידע שלי טיפה רחב יותר אני יודע מה אני רוצה, ולכן הקצבתי לעצמי סכום שאני לא חורג ממנו,כל שדרוג יהיה ברכה והכיף יגדל,אך עם זאת צריך לקחת תמיד בחשבון שאין לזה סוף ואפשר להגיע גם בלי להגזים למאות אלפי שקלים.

אז עידו-לך עם הלב שלך,אם יש לך כסף ואתה משקיע בתחביב שלך,אשריך,כי יש כאלו שמשקיעים בדברים אחרים שייראו עבורך טיפשיים באותה מידה שהם רואים את התחביב שלך כבזבוז מוחלט.

אם בא לך על סט 3 חלקים ואתה מוכן להשקיע עד הסוף,עד לתוצאה האופטימלית ולא משנה איזה מכשול ושדרוג תצטרך לעבור בשביל זה,לדעתי לך על זה ותהנה לך,לא תמיד צריך להקשיב מה אחרים חושבים!

כמובן זה עניין של איפה הגבול עבורך,מה גם שכמו שכבר אמרו לך סט 3 חלקים זה בעייתי,ובדרך יהיו עוד דברים שתתפטה לקנות כמו פרוססור ושאר הירקות שאין לי הבנה בהם.כל מה שיש לי להגיד זה אין דבר כזה חיידק,יש מה שניקרא תחביב,כל אחד ישקיע במה שהוא אוהב כמה שהוא מסוגל,העיקר זה לא להיות בהשפעה של מה אחרים אומרים לי לקנות,אם אתה בהחלט מסופק מהמערכת שלך תישאר איתה,אני אישית מהיום הראשון לא התלהבתי מהמערכת שלי וידעתי שאני ישתדרג בעתיד,זה שהכפלתי את התקציב זה כבר סיפור אחר,לא בא לי להיכנס ללשידרוגים נוספים בעתיד-בהצלחה!

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חוץ מזה, שקרוסים וCDM אפשר למצוא יד שניה ולנסות (לפני שמתחילים לעשות בניות).

הצליח ונשמע טוב, בונים.

לא הצליח ונשמע פחות טוב משני חלקים, מוכרים חזרה וחוץ מקצת זמן שבוזבז ואולי כמה שקלים הפסד במכירה, יש רק רווח מהניסיון.

מתחדשת*

פורסם

אההמ אההמ

CDM לא זקוק לנפח בכדי לעבוד - הוא מיד DOME...

אתה יכול פשוט להתקין אותו על סטריפ ברזל כמו שROMANX התקין למשל על הקורות שלו פעם MT23 וCDM54

אז אתה יכול לעשות את אותו הדבר בקיק או איפה שרק בא לך ולא לעשות בניות בכלל מלכתחילה.

הצליח? אהבת? תעשה בניה אם חשוב לך.

ולגבי TC - כל אחד והשיטות שלו - לגטימי.

TC זה רק חלק אחד קטן מכיווני מערכת - לי בכל אופן, זה מעולם לא דרש שעות של כוונים.

מה שתמיד גוזל לי הכי הרבה את הזמן זה דווקא פאזות וסלופים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, עדיין צריך לבודד את הגל ההולך מהגל החוזר :)

לא פלא שאין רשמים טובים מה CDM מהתקנות כאלה עד היום.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ברור שלקיתי בחיידק, הרי התחלתי לפני כמה חודשים ממערכת שמורכבת מרכיבים ברמת כניסה, למדתי קצת, והתקדמתי למערכת עם רכיבים ברמות "קצת" יותר טובות. כנראה שגם את המערכת הראשונה (סוליד אודיו, אינפיניטי, סאונדסטרים) לא "מיציתי".

למי שטוען שלוקח 3 חודשים לעשות TC - סבבה, בכיף שיהיה לכם - אני לא קונה את זה. אגב הכנסת המרחקים של כל אלמנט בקלריון (וגם בזמנו שעבדתי עם הפרוססור 3SIXTY) נתנה תוצאות מאכזבות. פה אני שייך לאסכולה של אליקו ושות' - אין כמו משמע אוזניים למירכוז הבמה. הקשר בין המספרים שמופיעים על הצג למרחקים הפיזים מקרי בהחלט. ויש בובה של במה.

לאחר סשן הכיוונים האחרון (לקח כשעתיים אינטנסיביות, אבל לא 3 חודשים) הגעתי למצב שאני כבר באמת נהנה מהמערכת, אכן מידי פעם אני עוד נותן נגיעה קטנה באיזה גיין/סלופ, ברור שאני יכול להמשיך לשחק עם זה 3 חודשים אבל שום דבר שאעשה לא יביא אותי למצא שבו אפשר לוותר על 3WAY מבחינת SQ.

סה"כ, הסיבה שפתחתי את הת'רד היא היופי שיש ברעיון שבו אני עובר למערכת 3WAY, בהשקעה אפסית (מחירי האלמנט מיד בלבד + כמה מטרים של כאבל רמקולים).

פורסם

רומק - אם אין baffle הגל האחורי שיוצא מהגב של הרמקול חוזר ויוצר ביטולים בגל הקדמי

Baffle = משטח היוצר הפרדה בין הגל הקדמי לגל האחורי

אדי ועידו - כנראה שלא הבנתם מה T/A אמור לבצע ברכב

אתם יודעים שגם ברמקול ביתי מבוצע T/A עם הקרוס הפאסיבי בין הדרייברים עצמם? כל שינוי בקרוס מביא לשינוי בפאזה גם כי יש קשר בין התדר לפאזה

בגלל זה ליצור קרוס פאסיבי מאוד קשה וקוראים לתהליך הזה ברמת העיקרון Voicing..

אם אתה מבצע T/A אפילו בין זוגות של דרייברים ( מיד למיד , וופר לוופר וכו' ) זה לא קרוב למה שזה אמור להיות

ברכב הדרייברים ממוקמים מאוד רחוק אחד מהשני , אתה חייב לבצע T/A בין כל דרייבר לדרייבר גם באותו צד!

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

עידו -

נכון - בקלריון, אלפיין 1DIN למינם אין קשר בין המרחקים שאתה מכניס לבין התוצאה הסופית, אבל אם אתה מכניס תוצאות שהן ביחס פחות או יותר מתאים אתה מקבל נקודת התחלה טובה לעשות ממנה תיקונים - וזה עובד וזה מקצר את התהליך.

לגבי הביט1 - הכנסה של המרחקים, שלום ולא להתראות :-D

אופיר - נכון - אבל בדרך כלל כשאתה חותך רמקולים באופן בסיסי בין שני צדדים אתה חותך אותם באותן נקודות חיתוך ופאזות ועם אותם הרכיבים ככה שאתה מקבל דיליי זהה... אני מבין מה TA עושה בתוך רכב ואני לוקח כנקודת ייחוס ראשונית את זה שאני לא יושב במרכז הרכב ולכן צריך להסיט את הרמקולים בצורה כזו שהם יגיעו בתזמון שווה לראש שלי.

אליקו - הCDMים אצלי מותקנים על הקורות, אני לא סובל מהחזרים - אבל בקרוב כל זה כבר יהיה היסטוריה

אימאג'ין ד'אט :wink:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, ה CDM אצלך מותקנים על הקורות בתוך בנייה, מעוגלת [יחסית] לא התייחסתי אליך.

אופיר, איזה מגניב שאני רק צריך להגיד משפט בכיוון כלשהו ואתה תסביר במקומי :D

תמשיך לקרוא. תתחיל ליישם:D

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אדי - כולנו סובלים מהחזרים :D

אליקו - בדרך בדרך , אבל עכשיו באמת בדרך אולי אפילו עד למפגש :)

אני במסכת שיפורים עצבנית :D

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

מחכים :)

שמור לי מקום וזמן!

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

תמיד :)

פורסם

אני עדיין חושב שלהתקין את המיד על תושבת זמנית לבדיקה, יתן אינדיקציה טובה לפוטנציאל ולכיוון הכללי.

בטח עדיף מלחשוב כן/לא ורק לדבר על כך.

הרי כך גם בודקים באיזו זוית להתקין את הדרייבר: לא עושים בניה לכל מקום אפשרי ולכל זוית ומשאירים את העדיפה, בודקים ומשווים בין האפשרויות בהתקנה זמנית, ומסיקים מסקנות.

מתחדשת*

פורסם

וואו כמה קודים רצים בת'רד אחד :-D

ואופיר - החזרים זה רק דבר אחד קטן ופעוט מכל מה שאני סובל ממנו :?

הנה זה בא:

אני סובל, משמע אני קיים.

אני קיים, משמע אני פולני.

אני פולני, משמע אני סובל.

:-P

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...